Merhabalar Logitech M705 mouse aldım 2 ay önce aldım Şimdi ise garip bir sorunla karşı karşıya kaldım. Mouse alıcısını her zamanki usb porta bağlıyorum İlk tıklamaya kadar herşey normal lakin ikinic tıklamayı yapmıyor. Fakat imleç normal bir şekilde hareket ediyor. Sorun mouse'ta diye düşünerek onu çıkarıp başka bir mouse takıyorum. O mouse da tıklamaz ama imleçi normal halde oluyor Bilgisayara reset atınca sorun düzeliyor. taa ki logitech m705'i takana kadar. Takınca yine bir tıklama sonra imleç hareket ediyor ama ne sağ tık yapıyor ne sol tık En az 4 bilgisayarda denedim aynı şeyi yaptı
Sorunun çöüzmü için yardımcı olabilir misiniz
mubamM
kullanıcısına yanıt
Hocam başka bilgisayarlarda da aynı sıkıntıyı yaptığına göre sorun donanımsal. Hiç uğraşmayın servise verin.
quote:
Orijinalden alıntı: mubam
Merhabalar Logitech M705 mouse aldım 2 ay önce aldım Şimdi ise garip bir sorunla karşı karşıya kaldım. Mouse alıcısını her zamanki usb porta bağlıyorum İlk tıklamaya kadar herşey normal lakin ikinic tıklamayı yapmıyor. Fakat imleç normal bir şekilde hareket ediyor. Sorun mouse'ta diye düşünerek onu çıkarıp başka bir mouse takıyorum. O mouse da tıklamaz ama imleçi normal halde oluyor Bilgisayara reset atınca sorun düzeliyor. taa ki logitech m705'i takana kadar. Takınca yine bir tıklama sonra imleç hareket ediyor ama ne sağ tık yapıyor ne sol tık En az 4 bilgisayarda denedim aynı şeyi yaptı
Sorunun çöüzmü için yardımcı olabilir misiniz
hocam servise verin ve değişim isteyin.
M705 güzel mouse ama lazeride bir o kadar hassas, eğer bilmeden sert birşekilde vurdurduysan veya düşürdüysen darbe yediyse hemen sapıtıyor kendini ve çözümü yok ben bu şekilde değişim aldım.
Donanımsal sorun olması büyük ihtimal, servise yollayın.
herkese teşekkürler hemen servise gönderiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme