Şimdi Ara

Mouse Orta Tuşu Sol Tuş Gibi Çalışıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta gördüğünüz gibi. Mouse orta tuşu sol tuşun sürükleme, seçme özelliklerini kazandı. yalnız garip bir şekilde.. simge üzerine tıklıyorum. seçiyor ve elimi çektiğimde seçili kalıyor. taşıyorum sol tuşa dokununca oraya bırakıyor. ayrıca bundan sonra sol tuşa bastığımda sol tuş işlemiyor. 2. basışımda işliyor. Birde orta tuşla bir kez seç yaptıktan sonra başka bir tuşa basmayınca orta tuş çalışmıyor. Böyle bir sorun donanımsal olabilir mi? Büyük olasılıkla değil fakat herşey sistematik. bahsettiğim orta tuşa bastıktan sonra sol tuşa basmazsam orta tuşun çalışmaması olayı gibi.
    Garip olansa mouse ile ilgili hiçbir ayar yapmamış olmam. Kapattım yattım uyudum açtım ve böyle.Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrezngn -- 10 Mayıs 2010; 21:20:47 >

• Eğer kullandığın mouseun için özel bir yazılım yüklü ise mesela bende microsoft mosue için yazılım(sidewinder x8) arada saçmalıyordu mouse dediğin gibi sorunlarla karşılaşıyordum yazılım yüklü ise kaldırmayı dene mouseda bozulmuş olabilir bazen o tarz şeylerde oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.