Şimdi Ara

Mouse problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilginç bir sorunla karşı karıyayım. Fujitsu-Siemens Pi 2530 model dizüstü bilgisayarım var. xp yüklü bilgisayarda. bilgisayarım iki gün önce windows açılması esnasında bi sorun çıkardı bende windows cd si ile onarıp kullanmaya devam ettim. Ancak buradan sonra ilginç bi sorun patlak verdi. bilgisayarla ilgili herşey doğru çalışırken taktığım usb mouse çalışmıyor. Aygıt yüklenirken bir sorun oluştu diyor ve HIDCLASS diye bişeyle ilgili hata veriyor. bir türlü anlam veremedim.

Usb girişlerinin tamamını denedim.
    3 ayrı mouse taktım bilgisayara yine olmadı
    mouse sürücülerinin tamamını kaldırıp tekrar yükledim ama sonuç aynı

aklına bir fikir gelen, başına daha önce böyle bir olay gelmiş birisi varsa yardımcı olursa sevinirim.

şimdiden teşekkürler.

• saolun...
  • peki usb lerde başka bir aygıt çalışıyormu yoksa sadece masuemi çalışmıyor flash bellekler felan çalışıyormu
  • Mouse dışında herşey kusursuz çalışıyor. Usblerde bir sıkıntı gözükmüyor.
    Zaten baktım çözemeyeceğim sorunu, format atmaya karar veerdim. Anladığım kadarıyla bi şekilde bi çakışma var ama formattan sonra bakacaz.
  • Mouse bozulmuş olabilir.Formattan önce başka bir bilgisayarda mouse test edin derim
  • Fareni "Yeni Donanım Ekle"'den elle kurmayı bir denemeni tavsiye ediyorum.
  • konu eski ama arşiv olması ve bu problemi yaşayanlar için çözüm olması için yazıyorum,usb mouse yüklenemediğinde aygıt yöneticisi bölümünde hid aygıtı üzerinde ünlem işareti çıkıyor,bunun üstüne sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştiri seçin orada çıkan ilk seçenekte hayırı seçip ileri yapın ,ikinci seçenekte ise listeden veya belirli bir konumdan yükleyi seçip ileri yapın,üçüncü bölümde arama yüklenecek sürücüyü ben seçeceğime gidin,dördüncü menüde ise farelere gidip HID uyumlu fareyi seçip ileri yapın ve sürücünün yüklenmesini sağlayın,bundan sonra usb mouse nuz çalışacaktır,eğer hala çalışmadıysa donanımsal bir problem olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOUSE ŞARJ EDEMEME SORUNU...
    16 yıl önce açıldı
    Klavye ve mouse takılmaları
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.