Şimdi Ara

Mouse sağ tık ekranı sağa kaydırıyor/ ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
17.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mouse normalde çok düzgün çalışmasına rağmen fps/tps tarzı oyunlara girdiğim zaman bilirsiniz sağ tık yakınlaştırma tuşudur. Bu sağ tuşa bastığım zaman nedenini bilmediğim bir şekilde ekran sağ alt çapraza doğru kayıyor 1 kerelik. Biraz kayıyor ve duruyor.Elimi tuştan çekerken de aynısı oluyor. Ayrıca mouse'un orta tuşuna (tekerlek) bastığımda da aynı şey oluyor. Dediğim gibi normalde bilgisayarı kullanırken ya da başka oyunlar oynarken ekranı oynatamadığım için böyle bir sorun olmuyor. Nedense fps/tps tarzı oyunlarda sağ klik ve orta tuş (orta tuşa bastığımda oluyor tekerleği kaydırdığımda değil) ekran hafifçe sağa çekiyor.
    Fareyi yeni aldım 1 ay falan oldu başta hissetmemiştim.

Marka / Model : Everest sm 612 gaming mouse

SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR.. Mouse Driverın resimde verdiğim kısmından right click ile auto scroll'un yerini değiştirince tuşların işlevleri aynı kalmasına rağmen ekranı kaydırmıyor. İlgilenen, yardım eden herkese teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemanKes16 -- 22 Mayıs 2014; 22:11:49 >

• fare ayarlarını biraz kurcala bide farenin yazılımı tam yüklenmemişse böyle sorunlar yapıyo bide fare kablolu mu wirelessli mi?
  • fare ayarlarını biraz kurcala bide farenin yazılımı tam yüklenmemişse böyle sorunlar yapıyo bide fare kablolu mu wirelessli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Diego Ribas

fare ayarlarını biraz kurcala bide farenin yazılımı tam yüklenmemişse böyle sorunlar yapıyo bide fare kablolu mu wirelessli mi?

Amacinne ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fare ayarlarında right click yazan yere maximize yi seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosan45

fare ayarlarını biraz kurcala bide farenin yazılımı tam yüklenmemişse böyle sorunlar yapıyo bide fare kablolu mu wirelessli mi?

Mouse kablolu aslında tak-çalıştır mouse idi ama ben ayar falan yaparım diye internetten driverını bulup yükledim buda bir ss :

Bu arada @Magnific

Bu ekranda dediğini yaptım da bu sefer sağ tık çalışmıyor maximizeninde tam olarak ne işe yaradığını anlayamadım. Fakat oyuna girdiğimde nedense sorunu çözdü sağ tık ekranı kaydırmıyor, sadece orta tuşa (tekerlek) bastığımda kayıyor. Bana bu maximize nedir açıklarmısın internetten araştırdımda tam bi sonuç alamadım. Şimdi her oyuna girerken böyle birşey yapmam mı gerekiyor çünkü sağ tuş normalde bunu yapınca çalışmıyor ve orta tuşu nasıl düzeltebilirim?

Edit: Tekerleğide maximize yaptım onunda sorunu halloldu ama dediğim gibi nedir bu maximize tuşlar kendi işlevlerini kaybettiğinden her oyuna girip/çıkışımda bu ayarları yapmak istemiyorum bu sorunun kaynağı ne olabilir ve nasıl düzeltilebilir? Basbayağı anormal bir durum bu.
    Edit 2: Maximize pencereyi ekran boyutuna getirmek, ekranı kaplamak demekmiş. Mesela bilgisayarım penceresi ufakken sağ tık yapınca bilgisayarım penceresini tam ekran yapıyor. Fakat sorunun gerçek nedeni ve çözümünü hala bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.

SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR.. Mouse Driverın resimde verdiğim kısmından right click ile auto scroll'un yerini değiştirince tuşların işlevleri aynı kalmasına rağmen ekranı kaydırmıyor. İlgilenen, yardım eden herkese teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemanKes16 -- 22 Mayıs 2014; 22:10:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Diego Ribas

beni mi taklit ediyon ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sağ Tık Yapınca Donuyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bendede varrrrrrrrrrrr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.