Merhaba; ben mause in scroll (kaydırma tuşuna) internet explorerda geri butonuna ayarlamak istiyorum.bi önceki sayfaya dönerken scroll tuşunu kullanıcam. böyle birşey mümkün mü?
Mümkün ancak her mouse da olurmu bilmiyorum. Örneğin benim mouse a4tech X7 kendi kontrol panelinden üzerindeki her tuşa farklı bir görev atayabiliyor
Benim mouse a4tech swop-3. ancak mouse kendi kontrol paneli yok. windowsun fare özellikler war sadece oradan da scroll tuşuna atayamadım. sadece bunun için program warmıdır? yoksa o kontrol paneli var da ben mi göremedim acaba : )
Mouse la beraber herhangi bir cd geldi mi ? Geldiyse olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: The{ROCK}ula
Benim mouse a4tech swop-3. ancak mouse kendi kontrol paneli yok. windowsun fare özellikler war sadece oradan da scroll tuşuna atayamadım. sadece bunun için program warmıdır? yoksa o kontrol paneli var da ben mi göremedim acaba : )
Eğer CD yoksa gerekli driveri sitesindende indirebilirisin........
Eğer CD yoksa gerekli driveri sitesindende indirebilirisin........