Şimdi Ara

Mouse Sensörlerinin Teknik Özellikleri, İlgili Terimler ve Oyunculara Tavsiyeler (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
74
Favori
53.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Anladım. Yalnız benim baktığım bataryalı modellerin hepsinde pil süresi aynı zaten o açıdan sorun olmaz. Bir kaç gündür yaptığım araştırmalarda bataryalı modellerin hemen hemen hepsinde şarjın 1-2 gün gittiğini gördüm.

Mamba dan küçük derken hangi mamba dan çünkü yeni bir mamba modeli gördüm ve o çoğu modelden ufakta.

Benim kafamda şuan bu modeller var.

Razer Lancehead Kablosuz Chroma RGB Gaming Mouse (Şarjı bitince kablolu kullanılabiliyor olması, alıcısının kaybolmasın diye içine yerleştiriliyor olması ve tasarımı hoşuma gitti. Kafamı tek kurcalayan kısım ülkemiz de doğru düzgün satılmaması)

Asus Rog Gladius II Wireless Optik Gaming Mouse (Dizüstü bilgisayarım Asus olduğu için düşündüğüm bir model ama hakkında çok bir şey bulamadım)

RAZER MAMBA KABLOSUZ MOUSE (Bir kaç modeli var sanırım. Bir modeli ufak bir modeli orta büyüklükte. Şarjı bitince kablolu kullanılmama gibi bir sorunu var çünkü standı var ona koyarak şarj ediliyormuş)
    SteelSeries Rival 650 Wireless Gaming Mouse (Tasarımı hoş görünüyor fakat fotoğraflarda tuş kısmı gövde gibi plastik gibi duruyor olsa yakın plan çekimlerinde ve videoların bir kısmında gövdenin diğer yerlerin aksine mat renk ve kauçuk malzeme gibi görünüyor. Bir de 600 de olduğu gibi çift tıklama sorunu yaşayanlar var. Yanlarında parmakların kaymasını engelleyen kısımda da belli süre sonra yapışkanı çıkmaya başlıyor diye okudum. 600 de olduğu gibi)

Yalnız hangisini alırsam alayım alışmam zaman alacak. Kablolu eski oyuncu faremin ağırlığı 161.5 gr dı. Kablosuz modeller kablosunu taksan bile buna ulaşamıyor
    https://www.coolermaster.com/catalog/peripheral/mice/inferno/ bozulmadan önce uzun süredir kullandığım fare buydu. Kablosuz olanı olsa hiç düşünmeden aynısını alırdım aslında.

Alıntıları Göster
    Razer Lancehead beğenmeme rağmen ondan vazgeçip Mambanın en son çıkanını alacağım gibi tabi uygun fiyata bulursam.

Razer ürünleri amerika amazonda daha ucuz diye amazonun amerika sayfasına baktım dan ve oradan Türkiye'ye getirteyim dedim ama alanların yorumları biraz canımı sıktı. Razer Lancehead kablosu çok çabuk eskiyor ve örğü kablosu soyuluyor diyenler olmuş hatta fotoğraf atmışlar. Bir kaç kişi de yan tuşları kullanmak sıkıntılı demişler. 5 üzerinden 3.1 yıldız almış. Yalnız kablolu modeli var aynı farenin o 4.6 yıldız almış. Tek farkı kablolu oluşu.

Aslında kablosunun eskimesi çokta dert değil çünkü yedek kablo temini mümkün gibi görünüyor ama oyun oynarken yan tuşları kullanmak zor denmiş olması beni rahatsız etti. Tuşlar gömük denmiş

• tier listesini güncelleme şansınız var mı? ya da 250 TL civarında mouse önerirmisiniz fps oyunları için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyupax

tier listesini güncelleme şansınız var mı? ya da 250 TL civarında mouse önerirmisiniz fps oyunları için
    Tier listesinin güncellenmesini ben de istiyorum. Arkadaş bu konu için müsait ve aktifse güncellerse sevinirim.
  • Kablolu 200/250, kablosuz 400 e kadar öneri var mı çift tık ve teker problemi olmayan farelerden? Aslında kablosuz bakınıyorum ama lightspeed lerde dediğim problemler olunca orta şeker bir tane kablolu mu alsam dedim notebook için. Ara sıra cs:go oynuyorum o kadar, 20 yıllık alışkanlık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt

kablosuz
    www.hepsiburada.com
    Kingston HyperX Pulsefire Core RGB Oyuncu Mouse HX-MC004B Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-pulsefire-core-rgb-oyuncu-mouse-hx-mc004b-p-HBV00000GPAYV

kablolu
    www.hepsiburada.com
    Steelseries Rival 110 Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/steelseries-rival-110-mouse-p-HBV0000090BRU?magaza=Ekostok

www.hepsiburada.com
    Gigabyte Aorus M3 6400 Dpı Optik Rgb Oyuncu Mouse Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gigabyte-aorus-m3-6400-dpi-optik-rgb-oyuncu-mouse-p-HBV00000BEU93?magaza=Ekostok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEFPSTR -- 2 Nisan 2020; 10:43:14 >

• Teşekkür ederim, kingston hariç hepsini listeye eklemiştim :)
    Yalnız dünden beri yüzde 10 zam gelmiş şansıma.
    Razer ı araştırıp alayım o zaman.
  • Hocam Corsair Harpoon RGB Wireless ile Basilisk X hyperspeed arasından hangisini seçmek daha mantıklı daha çok günlük kullanım için ? Corsair de Li-Po batarya hem de kablo seçeneği mevcutken Razer da pil ömrü ile ilgili soru işaretlerim var. Pil kapağını bir kere açıp pili taktıktan sonra taktığımı unutmak istiyorum da, sürekli açıp kapatarak kapağın rijitliğini kaybetmesini istemiyorum. G305 lerde bile 1 yıl ömür olduğunu okuyunca benzer durumun bunda da olup olmadğını merak ettim.

Ekleme: Daha önce g900s kullanıp 24 saatlik ömür sunmasına rağmen haftada bir şarja takan birisi olarak BLE modunda 20 hafta kadar gider gibi duruyor basilisk X bana. Corsair i ise 15 günde bir şarj etmem gerekecek. Bir de Corsair normalde daha pahalıyken basilisk le aynı fiyata gelmesi kafamı karıştırmıştı :/ Form faktör olaraksa razer daha çok hitap ediyor bana.
    Bakalım biraz daha düşünüp birini alacağım gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 3 Nisan 2020; 12:52:55 >

razerın birden fazla basilisk faresi var ben fiyatı dusuk olanı onerdim fiyatı yuksek olanın sensorude daha iyi

corsairin sensoru razerdan kotu

corsairin batarya omru orji siteden alınma

2.4GHz SLIPSTREAM: Up to 30hrs with standard lighting or 45hrs with lighting off
    Bluetooth: Up to 40hrs with standard lighting or 60hrs with lighting off

razerın batarya omru orji siteden alınma

Connectivity
    Dual-mode wireless (2.4GHz and BLE)
    HyperSpeed Wireless technology (using 2.4GHz Dongle)
    Battery Life
    Up to 285 hours (2.4GHz)
    Up to 450 hrs (BLE) with included AA battery. aa pil var ama

hem sure olarak hemde sensor olarak razer daha iyi corsairden

bu urunun saati daha fazla

HI modu (performans): 500 saat (kesintisiz oyun oynama)
    LO modu (dayanıklılık): 18 ay (standart kullanım)

buda aa pilli ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEFPSTR -- 3 Nisan 2020; 14:59:32 >

• Logitech 603 gerek tasarım gerekse de tuş problemi nedeniyle liste dışı kalmıştı. Daha önceden 3 tane logitech de ağzım yandı bu yüzden. Garantiden halloluyor ama bir yere kadar.
    Bütçemi 400 olarak belirlemiştim, o yüzden basilisk x öneriniz en uygun seçenek. 200 e kablolu, yanına da 150 ye kablosuz bir şey alınca zaten aşağı yukarı bu fiyatlara geldiğinden tek pakette işimi halletmek istedim.
    Biraz daha bakınıp basilisk x alacağım gibi duruyor. Benim kullanımıma göre 3 ay falan pil ömrüm olacak, hem basilisk x de Bluetooth da gecikme ile hyperspeed deki gecikme farkı yok denecek kadar az.
    Teşekkür ederim yardımınız için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mouselarda G (hızlanma) minimum kaç olmalı?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.