Şimdi Ara

Mouse Tavsiye 100-120 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli forum üyeleri uzun bir süreden sonra yeni mouse alma gereği duyuyorum.Daha önce G300S (2-3 sene ) kullandım mouse tutuş ve kullanım açısından çok iyi ancak benim şanssızlığım mı artık bilmiyorum kablosu bozuldu gene baya kullandım bozuk filan bantladım ama dün komple gitti mouse hareket ediyor ama tıklama tuşları işlevsiz kaldı. Not: Kablosu 1 sene sonra bozuldu.

Uzun lafın kısası kaliteli birşey olsun öyle 1-2 ay kullanıp çöpe atmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Bütçem 100-120 tl arası , Tekrardan G300S almak istemiyorum.

Aklımdaki mouselar;
    1.Rival 100 (Mousepadsiz kullanımı nasıl ?)
    2.Bloody T5
    3.Bloody RT5A (Bütçemi geçiyor ancak kablosuz özelliği ve şarj edilebilir olması alma ihtimalimi yükseltiyor.)

sizinde bu bütçe dahilinde tavsiye edeceğiniz ve bu iki belirttiğim mouse kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperw0w -- 5 Mart 2017; 17:44:26 >

• Bloody a9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloody a9a bakabilirsiniz, yurdun internet kafesinde görmüştüm halen çalışıyor tam takır o kadar kullanıma rağmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence steel series al daha onceden a4tech bloody v7 kullaniyordum 2 gun once forumdan bir arkadastan aldim hic abartmiyorum sahinden ferrariye gecmis gibiyim cok rahat bir mouse ve cok iyi

Tam performans alabilmek icin mouse pad sart bu arada
  • Bloody T5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    30 bin TL notebook tavsiye
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.