Şimdi Ara

mouse tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok oyun oynayan biriyim.bana oyun için ve el ağrısını önleycek mouse tavsiyesinde bulunur musunuz ? birden fazla seçenek sunarsanız sevinirim
    XL-740K ---G3 MX518 ---V450 Nano ---VX Nano (bu mouseler hoşuma gitti ) sizce ?

• Fiyat aralığı da belirtirsen iyi olur
  • El ağrısı fareden ziyade, bileğin dengesiz bir şekilde masayla temas etmesinden kaynaklanır. Çok oyun oynuyorum demişsin, o zaman muhtemelen senin bileğinde de bendeki gibi kemiksi bir çıkıntı oluşmuştur. Ağrıya neden olan kısım da işte burası. Bunun çözümü fare değiştirmekten ziyade, yumuşak bir bileklik kullanmak, böylece o kemiksi dokunun masayla teması halinde göreceği basınç azalacağı için ağrı da azalacaktır.
  • en fazla 125 ytl lik mouse olursa sevinirim evimdeki mouse bozuldu bu yüzden yeni almak istiyorum şu an mouse um yok yani
  • kimse cwp veremio mu yaa
  • Yurt dışından Razer DeathAdder getirtirirsen mükemmel bir secim yapmıs olursunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mert AYAN

Yurt dışından Razer DeathAdder getirtirirsen mükemmel bir secim yapmıs olursunuz

yurtdışından getirtme ihtimalimde var bu mouse bana uygunsa süper olur çok saol başka tercihi olanda varsa onlarıda dinleyebilirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: joker22

çok oyun oynayan biriyim.bana oyun için ve el ağrısını önleycek mouse tavsiyesinde bulunur musunuz ? birden fazla seçenek sunarsanız sevinirim
    XL-740K ---G3 MX518 ---V450 Nano ---VX Nano (bu mouseler hoşuma gitti ) sizce ?
    Razer Deathadder ergonomisi üst düzeyde olan bir faredir.
  • Microsoftun Modelleri bu konuda çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizkabuğu

Microsoftun Modelleri bu konuda çok iyi

şu marka şu modeli alabilirsiniz dicek yok galiba
  • Razer Deathadder istediğiniz vasıflara sahip en üst düzey faredir. (Kasa yapısı, Algılayıcı, kasa maddesi vb ...) İkinci seçenek Razer Mamba, algılayacı yönünden deathadderdan üstündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 20 Haziran 2009; 20:55:29 >
  • Razer Deathadder alıcam galiba . Razer mamba'nın fiyatı çok uçuj 130 euro bi mouse için değmez, Razer Deathadder en ii tercih olucak galiba.son sorum olucak arkadaşlar
    peki Logitech G5 mouse nasıl ?
  • Dizayn ve özellik oalrak güzel bir faredir, ama logiteche hem fiyat hem de malzeme kalitesi olarak dikkatli yaklaşmakta yarar var.
  • a4 tech x7 740 ı öneririm çok güzel bir mouse aldım kullanıyorum desenide çok güzel kırmızı yılan deseni.Ağırlık ayarlamasıda var almanı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: joker22

Razer Deathadder alıcam galiba . Razer mamba'nın fiyatı çok uçuj 130 euro bi mouse için değmez, Razer Deathadder en ii tercih olucak galiba.son sorum olucak arkadaşlar
    peki Logitech G5 mouse nasıl ?
    Deathadder' in ele oturuş - kullanışlılığı (Ergonomi) G5' ten üstündür , Deathadder' in 1800 Dpi 'Kızıl ötesi' algılayıcısı G5' in 2000 DPİ 'Laser'algılayıcından üstün olduğu ESR testi temel alınarak ifade edilebilir, referans olarakta yüzlerce üst düzey oyuncunun (pro gamer) bu fareyi tercih etmeleri gösterilebilir. Pad olarakta Razer Destructor öneririm.
  • pad olarak Razer Destructor önermişsin ama bunun fiyatı 40-50 dolar civarında bi pad için bu kdr para değer mi (: yada bana biraz fazla geldi daha önce hiç böle mosepad im olmadı da. Sıradan bi mousepad alsak olmaz mı bilgim olmadığından soruyorum arkadaşlar kusura bakmayın :(
  • Sıradan bir fare pad yüzeyinin kaygan olmaması halinde ivmelenme az olacağından performansı olumsuz etkiler..., Razer Deathadder için önerilebilecek diğer üç pad; Razer Sphex, Razer Goliathus, Exacmat' tır.
  • eğer elin büyükse kesinlikle micrısıft sidewinder öneririm. 10 aya yakın süredir kullanıyorum ve çok memnunum. en çok sevdiğim özelliği terleme yapmıyor elin.. ayrıca programla seçtiğin 3 çözünürlüğe mouse un üzerindeki tuşlarla hemen geçebilirsin. bu arada çözünürlüğü 2000dpi max. ağırlık falan da var kutusunda ayrıca 2 set taban çıktı kutudan. eğer elin büyük diilse microsoft bunu biraz kırpıp sidewinder x5 x8 gibi bişiler çıkardı yanılmıyorsam ama sidewinder a bakmadan geçme derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.