Şimdi Ara

Mouse Tekerleği Düzgün Çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
29.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ne demek, bende çok yaşadım böyle hep düzelmişti. mouse markan everest'mi yoksa?

• İsimsiz Müslüman:)) İ kullanıcısına yanıt

Yahu bu kadar basit miydi bunun çözümü, aylardır kaydırırken mouse pad i kullanıyordum :D

Özlemişim mouse ile kaydırmayı vallahi  

Teşekkürler :)

• Microsoft bluetooth mouse tekerleğinde de aynı problemim vardı, tekerlere kuvvetli üfledim düzeldi. Yöntem çalışıyor, teşekkürler

• umaykut U kullanıcısına yanıt

sirf bu yorum icin siteye uye oldum,tesekkur etmek icin, gercekten cok ise yaradi :)

yazilimi kaldir tekrar yukle vs.. nafile. 1 ufleme ile bitti. hala guluyorum ama :D

• logitech m221 işe yaradı . vay amk lan .

• vay canına hakikaten düzeldi teşekkürler

• üfle diyen arkadaş sen cansın kralsın allah razı olsun senden

• Günlerdir A4 Tech Fstyler mouse'umda yaşadığım sorundu, daha 6 aylık mouse. Ciddi ciddi yenisini almayı düşünüyordum sinir bozuyordu.

Kuvvetlice tekerleğin arasına üfleyince düzeldi yahu. Böyle bir şey olamaz. :D Çok teşekkürler öneriyi veren arkadaşımıza, varol.

Arkadaşlar normalde forumlara sadece çözüm bulmak için girerim fakat bu sefer sırf bu yorumu yapabilmek için hesap açtım. Arkadaştan Allah razı olsun razer marka faremde aynı sorun mevcuttu, bu yorumu görünce içimden dalga geçtim fakat yapmaktan da kendimi geri alamadım kuvvetlice üfürdüm ve fareden (sanırım pislikti) birşey fırladı ve düzelti   Gerçekten çok şaşkınım fareyi sökmeyi bile düşünmüştüm tekrardan çok teşekkürler  

Benim A4 Tech G3-200N model mouse'u ise daha beter yaptı XD arada bir algılıyordu şimdi üfürdükten sonra ise neredeyse hiç algılamıyor.

Üstad kesin olmaz dedim ama microsoft mouse şak diye düzeldi   Çok teşekkürler

• ben de bir yöntem söyleyeyim. üfleme metodunu kendim keşfedip aynı mouseye 3 4 defa yapıp sorunu çözmüştüm fakat 5.de düzelememeye başladı, forumda kirlenmenin yapacağını okuyunca bir solventin problemi çözebileceğini düşündüm. ve tam tekerleğin bağlandığı yere bir damla ASETON döktüm. üfleyerek kuruttum ve problem çözdüldü. bu da en son şans olarak bir alternatif olsun

düzeltme: mausenin üstünü soküp potansiyometre galiba :) orayla birleştiği yere döktüm

-bir edit daha: tekerleğin bağlı olduğu parçayı tekerleğe doğru biraz sert şekilde zorlayınca da düzeliyor. ama kırılma ihtimalini de göz önünde bulundurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağdaş350 -- 30 Mart 2024; 16:50:6 >

Az önce geziyordum kara kara ve bu yazıya denk geldim. Razer Deathadder mausemin ortası 2 ileri 3 geri yapıyordu. Çıktım yurt bahçesine üfledim deli gibi ve şuan çalışıyor. Allah razı olsun reis senden <3

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Hocam sırf sana teşekkür etmek için girdim. Dediklerini uyguladım ve tekerlek düzeldi sağol varol :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplanın kesin çözümü anlatıyorum.

kargaburunu alın tekerliğin dönmesini algılayan mekanizmaya metal ve plastik kısmın birleştiği noktaya dikey ve yatay şekilde baskı uygulayın. zamanla bu plastik ile metal kısım ayrıldığından dolayı bu duruma maruz kalıyorsunuz.

logitechlerdeki gibi lazer sensör var ise temizlemeniz yeterli olur.

Valla helal olsun reis bu sorunu garanti karşılıyor mu diye araştıracaktım la dedim bi üfürüyüm ne olacak düzeldi sağol. Steelseries SenseiTen  

• benim yaptığım yöntem mousun tekerini tutup kenara çekip hafifçe zaten az çekin üfleyin sağa sola aynı şekilde düzelir

• bunun bir çözümü yok. ucuz mauselerde görülüyor. aynısını ben de yaşıyorum duvara vurup kırmak geliyor içimden. üfle wd 40 dök vs yöntemler geçici süreliğine işe yarıyor 10 15 dk sonra tekrar eski haline dönüyor.

• Sevgili forumdaşlar üfleme tekniği gerçekten muıhteşem herkese hayırlı günler dilerim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.