Şimdi Ara

mouse ve klavye donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc açtığım zaman bir müddet sonra klavye ve mouse donma yapıyor tekrar reset attığım zaman herhangi bir donma olmuyor tüm driver lar yüklü işletim sistemi vista ultimate
    ram 2gb ddr2
    coreduo2 2.13 işlemci
    320 gb sata ncq harddisk
    intel q965 wh anakart
    tümleşik ekran kartı
    acaba ram mi az geliyor yoksa takviye ekran kartımı istiyor
    neden olabilir bu donma sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hack19 -- 14 Mart 2007; 14:46:17 >

• bu sorun enteresandır bendede oluyodu işletim sistemiyle alakalı genelde aynı sistemi tekrar kursan bir süre yapmayacağından eminim eğer yine yapıyosa ya yanlış yazılımdan yada donanımsal sorundandır. Sistemde kitleniyomu ?? mesela kitlenmeden önce müzik açabilirmisin sesde kitlenirse sisteminde kitlendiğini anlayabilirsin ????
  • hayır kilitlenmeden önce müzik açıyorum çalmaya devam ediyor onda bir kilitlen me olmuyor
    işin enteresan yanı reset tuşuna basıp yeniden açılınca bu sorun olmuyor kafayı yiycem
  • çözemedim gitti bu sorunu kafayı yiycem
     mouse ve klavye donması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hack19 -- 14 Mart 2007; 14:52:06 >
  • Vista yaygın olmadığı için fazla bilemiyorum ya Sistemde genede bir çakışma olabilir ama
  • neyin çakışması olabilir bir anlasam

pc kapatıp açtığımda bu sorun oluyor yeniden resetledikten sonra bu sorun ortadan kalkıyor

özellikle google
    mail yahoo
    gittigidiyor gibi sitelere girmek istediğimde yapıyor
    pc de vista yüklü explorer 7 var web te okuduğum kadarıyla bu tip donmalar oluyor muş
    sebebini bulan olan arkadaşa minnettar kalıcam bu donmanın nedeni o kadar çok ki ama aklıma gelen en son konu bu ram azlığı desen değil
    driverların hepsi yüklü
    sistemi çok kasacak çok bi şey yüklü değil
    bir kaç sorunla daha karşı karşıya kaldım onları hallettim şu donmayıda halletsem tam olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hack19 -- 14 Mart 2007; 17:49:26 >
  • lütfen yardım edin ben 3 boyutlu oyunları hiç açamıyorum. ekran kartı aldım, tüm sürücüleri güncelleştirdim internette bulduğum çeşitli programlar kullandım ama olmadı. yardım edin lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xp kurmayı denedinmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.