Şimdi Ara

Mousemi Kedi yedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hep A4 kullandım ve çok memnunum,, microsoftta iyidir
  • kedin o kadar büyükmüydü fareyi yutacak kadar
    e herhalde şaka yapıyorsun herhalde!!!

ama marka istiyorsan A4 tech

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinkayadeu -- 31 Aralık 2005 20:23:38 >
  • çok kotüydü
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: derkin

yaw bırak logitechi.Kalite olabilir ama o kadarda para verilmez.

Ayrıca bu kadar logitech diyen varken A4 diyen arkadaşa gülen kişiye sesleniyorum

İstersen forumda sor kaç tane amd ci var.Birde dünyada kaç tane var.İntel daha fazla satılır ama amd daha performanslıdır.Yani çok satan veya çok bilinen her zaman iyi değildir.YAni logitechi herkes öneriyor diye bu iyi olduğu anlamına gelmez.Microsoftun desteğini arkasına almış ilerlemeye çalışan ve bu destekten sonra fiyatlarını 3 katına kadar çıkartan bir firmadır logitech.Millet o kadar logitech delisi olmuş ki forumda en iyi ses sistemi bile logitechten çıktı.En iyi mouse en iyi kamera.Madem öyle neden türkiyede bundan 3-5 yıl önceye kadar logitechin adını kimse bilmiyordu.

Bırakın bu işleri.A4 kullanıyorum memnunum logitechi denemedim.Microsoftum var ondanda memnunum.Labtec sakın alma.

• dikkat et kediyi de köpek kapmasın YAWWWWW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentunsal06 -- 31 Aralık 2005 23:00:47 >
  • arkadaş intel işlemcini bu şekilde soğutamazsın başka bi yöntem bul
  • ya walla kablosuz almayın da ne alırsanız alın ... mesela bende FRİSBY mouse war fıstık gibi ....
  • Sakın A4 tech almak gibi bi hata yapma Microsoft da garanti olayında sorun cıkarır en iyisi al bi logitech keyfine bak
    quote:

Orjinalden alıntı: THUNDERBIRD

A4 TECH
  • kedi diye panter veya kaplanmı besliyorsun sen bir lokma ekmeyi yerken boğazına takılıyor bu kedilerin dikkat ette yatarken seni yutmasın
  • microsoft öneririm..
  • Bu konuda haklı olabilirsin.Ben 1 yıldır kullanıyorum daha sorun çıkmadı ama çıkarsa ne olur allah kerim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Msenel

Sakın A4 tech almak gibi bi hata yapma Microsoft da garanti olayında sorun cıkarır en iyisi al bi logitech keyfine bak
    quote:

Orjinalden alıntı: THUNDERBIRD

A4 TECH

• Bence microsoftun şu klasik toplu mause larına bak neden diye sorarsan A4 lere hiç benzemiyo insana mauseyi tutarken zevk veriyo...bunu A4 tech ile karşılaştırdım hiçbir mause microsoftun o klasik mausunun yerini tutmuyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ProXy

Hade bakalım öle olsun bir mouseun peşinden koşucak değilim ama ben 5 yıldır sadece A4tech mennuniyetini yaşadım!!!

evet benimde kullandığım bütün klavye mouse a4tech. bundan sonra da böyle olacak :)
  • inadına a4 tech bu faiyata bu kaliteyi başka kim veriyor. türkiyedede mercedes renaultdan iyidir ama en çok renault satılır. bilmem anlaşıldımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozbayram

inadına a4 tech bu faiyata bu kaliteyi başka kim veriyor. türkiyedede mercedes renaultdan iyidir ama en çok renault satılır. bilmem anlaşıldımı

• +1 de benden olsun....
    quote:

Orjinalden alıntı: _Blackfly_

+1
    quote:

Orjinalden alıntı: derkin

yaw bırak logitechi.Kalite olabilir ama o kadarda para verilmez.

Ayrıca bu kadar logitech diyen varken A4 diyen arkadaşa gülen kişiye sesleniyorum

İstersen forumda sor kaç tane amd ci var.Birde dünyada kaç tane var.İntel daha fazla satılır ama amd daha performanslıdır.Yani çok satan veya çok bilinen her zaman iyi değildir.YAni logitechi herkes öneriyor diye bu iyi olduğu anlamına gelmez.Microsoftun desteğini arkasına almış ilerlemeye çalışan ve bu destekten sonra fiyatlarını 3 katına kadar çıkartan bir firmadır logitech.Millet o kadar logitech delisi olmuş ki forumda en iyi ses sistemi bile logitechten çıktı.En iyi mouse en iyi kamera.Madem öyle neden türkiyede bundan 3-5 yıl önceye kadar logitechin adını kimse bilmiyordu.

Bırakın bu işleri.A4 kullanıyorum memnunum logitechi denemedim.Microsoftum var ondanda memnunum.Labtec sakın alma.

• kedini kes cigelerini dışarı cıkart bidaha kapmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinGEagLE

quote:

Orjinalden alıntı: SeKiL

A4 Tech Almanı $iddetle Tavsiye EdiyORum.!!!

bende alınmamasını şiddetle tavsiye ediyorum

en iyi mouseler microsofta ait..kendisni sevmem ama yapmış işte..

ikinci logitech

a4tech ucuz ama ve kalitesiz üretim yapıyor..

en iyi mouselar nasıl microsot a ait yaw ?
  • BENCE logitech ve razer 1.sınıf mouselara girerse,
    microsoft ve A4 2.sınıf mouselara girer..
  • Bence ethernet kartını degıstır.

Sorararsan ne alaka diye, böyle absürd bir konu baslıgına böyle abuk subuk cevap derim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.