Şimdi Ara

Mousemi Kedi yedi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Cyberpunk

quote:

Orjinalden alıntı: KinGEagLE

quote:

Orjinalden alıntı: SeKiL

A4 Tech Almanı $iddetle Tavsiye EdiyORum.!!!

bende alınmamasını şiddetle tavsiye ediyorum

en iyi mouseler microsofta ait..kendisni sevmem ama yapmış işte..

ikinci logitech

a4tech ucuz ama ve kalitesiz üretim yapıyor..

en iyi mouselar nasıl microsot a ait yaw ?

incele bak görürsün..

• laser ve logitech den başkada mouse olmaz buarada
  • a4techi mousede tek gecerim dostum. bu arada sakın olaki kablosuz birsey alayim deme bin pisman olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_bnc

arkadaşlar yok böle birşey mousemi kedi kaptı yaa :( ne yapacam ben :D bana bi mouse markası verin kedi ney kapamasın zuhahaha

aga komiklik yapama istersen ama sana A4 tech markasını tavsiye ederim ama optik olanından tabiki:D

• quote:

Orjinalden alıntı: by_ProXy

quote:

technics

Şekile Katılıyorum, Sen A4tech yeni çıkardığı 2000DPi lık mouseleraını gördünmğ ve fiyatlarını biliyormusun arkadaşım!!!

Bence gör ve o kazık Logitechlerle kıyasla!!!

A4TecH

arkadas, ben gordum bu mouse oyun icin uretilmistir, maalesef, bildigim kadari ile uzerinde dpi gecis icin ayar dugmesi olmamasindan dolayi 2000 dpi olmasinin disinda herhangi bir ozellik yoktur.

Logitech MX 518 mouse kullaniyorum ve uzerinde oyun sirasinda dpi degisikligine izin veren + / - dugmeleri var. Ozellikle sniper tufeginde 1600 dpi 400 dpi a dusurdun mu, a4 un 2000 dpi lik mouse una gore en az 5 kat daha hassas olur !!!! dolayisiyla A4 un 2000 dpi i bana bir sey ifade etmiyor.

kisaca oyun icin MX 518 G3 ya da G5 parana gore.

• quote:

arkadaşlar yok böle birşey mousemi kedi kaptı yaa :( ne yapacam ben :D bana bi mouse markası verin kedi ney kapamasın zuhahaha

süper koparttın beni microsoftun kablosuz mauseleri süper özellikle klavyesiyle set olanlar
  • quote:

Mousu yutabilen nasıl bir kedidir o konuda bir yorum yapmayacağım. Fakat kedi kapmasın istiyosan mutlaka kablolu bir mouse almalısın, bu sayede kedi yutsa bile kablosundan çeker çıkartırsın.

• Derkin, Önce
    quote:

Orjinalden alıntı: derkin

yaw bırak logitechi.Kalite olabilir ama o kadarda para verilmez.

Ayrıca bu kadar logitech diyen varken A4 diyen arkadaşa gülen kişiye sesleniyorum

İstersen forumda sor kaç tane amd ci var.Birde dünyada kaç tane var.İntel daha fazla satılır ama amd daha performanslıdır.Yani çok satan veya çok bilinen her zaman iyi değildir.YAni logitechi herkes öneriyor diye bu iyi olduğu anlamına gelmez.Microsoftun desteğini arkasına almış ilerlemeye çalışan ve bu destekten sonra fiyatlarını 3 katına kadar çıkartan bir firmadır logitech.Millet o kadar logitech delisi olmuş ki forumda en iyi ses sistemi bile logitechten çıktı.En iyi mouse en iyi kamera.Madem öyle neden türkiyede bundan 3-5 yıl önceye kadar logitechin adını kimse bilmiyordu.

Bırakın bu işleri.A4 kullanıyorum memnunum logitechi denemedim.Microsoftum var ondanda memnunum.Labtec sakın alma.

Demişsin sonrada

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Bu konuda haklı olabilirsin.Ben 1 yıldır kullanıyorum daha sorun çıkmadı ama çıkarsa ne olur allah kerim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Msenel

Sakın A4 tech almak gibi bi hata yapma Microsoft da garanti olayında sorun cıkarır en iyisi al bi logitech keyfine bak
    quote:

Orjinalden alıntı: THUNDERBIRD

A4 TECH

:) heheh dediğinin arkasında ol Derkin.. senin yaşın kadar klavye mouse geçti elime benim..Sense denemediğin şeylere laf atan bi insansın yani ben sana istesemde bişey anlatamam..sen ne anlarsın logitechden.. ama benden sana bitavsiye prof oyuncuların karşısına onunla çıkıp lafetme sakın, güler herkez sonra sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 2 Ocak 2006 19:02:32 >

• +1903

quote:

Orjinalden alıntı: eyeshock

quote:

Orjinalden alıntı: by_ProXy

quote:

technics

Şekile Katılıyorum, Sen A4tech yeni çıkardığı 2000DPi lık mouseleraını gördünmğ ve fiyatlarını biliyormusun arkadaşım!!!

Bence gör ve o kazık Logitechlerle kıyasla!!!

A4TecH

arkadas, ben gordum bu mouse oyun icin uretilmistir, maalesef, bildigim kadari ile uzerinde dpi gecis icin ayar dugmesi olmamasindan dolayi 2000 dpi olmasinin disinda herhangi bir ozellik yoktur.

Logitech MX 518 mouse kullaniyorum ve uzerinde oyun sirasinda dpi degisikligine izin veren + / - dugmeleri var. Ozellikle sniper tufeginde 1600 dpi 400 dpi a dusurdun mu, a4 un 2000 dpi lik mouse una gore en az 5 kat daha hassas olur !!!! dolayisiyla A4 un 2000 dpi i bana bir sey ifade etmiyor.

kisaca oyun icin MX 518 G3 ya da G5 parana gore.

• Arkadaşlar, şimdi herkes demiş A4Tech tavsiye ederim çok kraldır diye. Size öyle gelebilir. Ben Logitech MX700 kullanıyorum, ve aynı evde logitech intelli mouse explorer 2miydi ne o mousedan var. En üst modeliydi microsoftun, ki hala öyle. Ve kesinlikle söyleyebilirim ki berbat bir mouse. A4Tech te kullandım. Plastiği bile çok kalitesiz olan bir mousedan ne beklersiniz? Bi ara A4Tech Office8K diye bir mouse çıkmıştı ve tamamen Logitech MX700ün taklidiydi. Ayrıca Logitech Türkiye'de duyulmamış bir markaydı. Ben yıllardır Logitech kullanıyorum. Hep yurt dışına gittiğimde alıp getirdim. Ve o kadar gittiğim ülkelerin hiç birinde A4Tech diye bir marka yok! . Türkiye'ye getirtilen ucuz çin malı markalar gibi aynen. Hiç bir şey beklenmez o mouselardan... Ben her türlü mouse'u kullandığım için bu kadar yorum yapıyorum..

AYRICA ÖNEMLİ BİR NOT: Logitech kazık falan demeyin, çünkü kazık olmasının sebebi kaliteli olmasıdır. Zaten kalitesiz olsa bu kadar insan o mouse'u almaz. Ve paran varsada alırsın kardeşim. Kişisine göre değişir, o kadar para ona değmez dersin anlarız ama o zaman malı kötülemeyin bari..
    BANA SORARSANIZ:
    1)Logitech, Razer paylaşır.
    2)Microsoft
    3)Diğerleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 2 Ocak 2006 21:21:12 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.