Şimdi Ara

Mousepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar illaki iyi bir mousepad e 20-30 ytl vermek zorunda mıyız?Mesela kendimiz yapamaz mıyız bu işi?

Yada siz şöle 15 ytl yi geçmeyecek mousepad olarak ne önerirsiniz?

• Bende düşündüm bu düşündüklerini sonra tesadüfen eskidji diye bir mağaza var orda mousepadlar gördüm 50 kuruşa dikdörtgen şeklinde çoğu defoluydu ama süper bi tane buldum çok rahat ve kalın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimfb

Bende düşündüm bu düşündüklerini sonra tesadüfen eskidji diye bir mağaza var orda mousepadlar gördüm 50 kuruşa dikdörtgen şeklinde çoğu defoluydu ama süper bi tane buldum çok rahat ve kalın....
    Hakkaten ucuza bir yerden bulsak gidipte 30-40 ytl vermek zor geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merzah

Hakkaten ucuza bir yerden bulsak gidipte 30-40 ytl vermek zor geliyor

Alıntıları Göster
    optikm mouse için pad gereklimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

optikm mouse için pad gereklimi?

Alıntıları Göster
    mouse pade para mı veriliyor ? Yani pardon bağışlayın ilk kez duydum bir resim örnek gösterebilir misiniz ? Millet bedava dağıtıyor sonuçta özellikleri nedir bu 30 ytlılık padlerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zarganaaa

mouse pade para mı veriliyor ? Yani pardon bağışlayın ilk kez duydum bir resim örnek gösterebilir misiniz ? Millet bedava dağıtıyor sonuçta özellikleri nedir bu 30 ytlılık padlerin.

Alıntıları Göster
    ohaa

ben ilk kez mouse pad lerin 30 ytl oldugunu duydum

kipada 1ytl falan hatta heryerde öyle nasıl iş ya bu biraz açıklasanız iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

ohaa

ben ilk kez mouse pad lerin 30 ytl oldugunu duydum

kipada 1ytl falan hatta heryerde öyle nasıl iş ya bu biraz açıklasanız iyi olur

Alıntıları Göster
    http://www.shop4gamers.com/main/product_detail.asp?pro_ID=34&sub_cat_ID=2&cat_ID=1

eee bunlarda böle işte ne özelliği varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: xdfg

http://www.shop4gamers.com/main/product_detail.asp?pro_ID=34&sub_cat_ID=2&cat_ID=1

eee bunlarda böle işte ne özelliği varsa

Alıntıları Göster

bu mouse pad 100 $

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimfb

bu mouse pad 100 $

Alıntıları Göster
    ikea larda 1 liraya satılan mousepadleri şiddetle öneririm hepinize yolu yakın olan gidip alsın laserlar için gayet muhteşem sonuçlar alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

ikea larda 1 liraya satılan mousepadleri şiddetle öneririm hepinize yolu yakın olan gidip alsın laserlar için gayet muhteşem sonuçlar alıyorum

Alıntıları Göster
    "Ikea" bakıcam saol

edit.

peki bu pahalı olanlar mousepadler hangi malzemelerden yapılıyor bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdfg -- 20 Ağustos 2007; 12:02:13 >
  • quote:

"Ikea" bakıcam saol

edit.

peki bu pahalı olanlar mousepadler hangi malzemelerden yapılıyor bilen varmı?

Alıntıları Göster
    zemini kauçuk üzeri teflon
  • quote:

zemini kauçuk üzeri teflon

Alıntıları Göster
    istanbul beşiktaş adekste tansaşın arksında olan internet cafede 2 milyona satiliyo ve dkt ile aynı kumas ve materialleri kullanıyor özellikle biz yaptirmiştik ve bir dkt örnegi vermiştik yaptırırken ben kullanıyorum harika bir pad kesin alın diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonthegosu

istanbul beşiktaş adekste tansaşın arksında olan internet cafede 2 milyona satiliyo ve dkt ile aynı kumas ve materialleri kullanıyor özellikle biz yaptirmiştik ve bir dkt örnegi vermiştik yaptırırken ben kullanıyorum harika bir pad kesin alın diyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nightsorrow

Eyvallah hocam saol vaktim oldugu bir gün gidip bakacağım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nightsorrow

Eyvallah hocam saol vaktim oldugu bir gün gidip bakacağım.

Alıntıları Göster
    optik mouse da mouse padın ne artısı oluo + mouse pade nie para veriosunuz şirketlerin isminin yazdıgı eşantiyon maus padler var

• quote:

Orijinalden alıntı: Cristobalinho

optik mouse da mouse padın ne artısı oluo + mouse pade nie para veriosunuz şirketlerin isminin yazdıgı eşantiyon maus padler var

Alıntıları Göster
    Evet ikeadakileri duymuştum fakat mutlaka bu steelpad lerin çok farklı bir olayı vardır kullananlar çok memnun alıp denemek lazım aslında
  • quote:

Evet ikeadakileri duymuştum fakat mutlaka bu steelpad lerin çok farklı bir olayı vardır kullananlar çok memnun alıp denemek lazım aslında

Alıntıları Göster
    steelpadlerle elbette kıyaslanamaz
    para varsa herzaman için otarz bir pad almakta fayda var..çünkü teflon malzemeli bir yüzeyde mouse u kullanmak çok farklı..kullanmayan anlayamaz.

ikeadakiler daha çok kullan at tipi bir olay 3-4 ay kullanıp atacaksın.. yıpranıyor çünkü ama fiyatına göre güzel mousepadler
    steelpadlerin ömrü çook daha uzun

quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

• quote:

steelpadlerle elbette kıyaslanamaz
    para varsa herzaman için otarz bir pad almakta fayda var..çünkü teflon malzemeli bir yüzeyde mouse u kullanmak çok farklı..kullanmayan anlayamaz.

ikeadakiler daha çok kullan at tipi bir olay 3-4 ay kullanıp atacaksın.. yıpranıyor çünkü ama fiyatına göre güzel mousepadler
    steelpadlerin ömrü çook daha uzun

quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Alıntıları Göster
    İzmirde alabileceğimiz bir yer olsada gidip bir tane alsak denesek ne güzel olurdu şu steelpadleri ahh ahh ama nerde izmirde o kapasite istanbulda nerden buluruz acaba zırt pırt gidiyorum bi fırsat ayarlayıp alabilirim

• quote:

İzmirde alabileceğimiz bir yer olsada gidip bir tane alsak denesek ne güzel olurdu şu steelpadleri ahh ahh ama nerde izmirde o kapasite istanbulda nerden buluruz acaba zırt pırt gidiyorum bi fırsat ayarlayıp alabilirim

Alıntıları Göster
    arkadaslar gercekten yorumlari okudukca gulmek elde degil.yapmayin arkadaslar aranizda cok iyi dodanim ve ve ekipmandan anlayan arkadaslar olucaktır.mause ve mause pad 2 si bir butundur.ve bir mause dan tam verim alabilmeniz icin(dpi ozellikli bir mause) iyi bir mause pad gerekiyor.size daha aciklayici olmak gerekirse ben kendim g5 v2 kullaniyorum.ozel serverlerde ileri seviyede cod oyuncusuyum.bu mause u aldikdan sonra herseyin guzel olacagini zannettim ama bir sorun vardi alttindaki bir bilgisayar firmasinin mause pad i mause un kaymak gibi gibi kaymasina izin vermiyordu(degistirseydin demeyin baska pad lerde koydum)daha sonra forumda nova nin g5 ler icin ideal olan bir mause pad ini gordum ve aldim.45 milyona.evet benimde kafamda soru isaretleri vardi ama ole olmadi.resmen mause yeni calismaya basladi elim daha hizli hareket etti daha iyi performance gosterdim vs.mutlaka degiyor arkadaslar.ama suda bir gercek evde sadece nette geziyorum fps li oyunlar oynamiyorum.ustun performance sagliycak hareketler etmiyorum diyorsaniz 1 ytl degil normal zeminde bile kullanin.ama yok usta oyuncuuyum diyorsaniz g5 g7 g9 vs gibi mause lar kullaniyorsaniz yazik edersiniz mause unuza .degil 45 ytl lik 450 ytl bile verilir.bu birazcikda imkan meselesi.parasi varki aliyor.ama param olmasa bende alamam..sizler 10 ytl lik kulaklik alirsiniz benim taktigim kulaklik platronics in altin kablolu 280 ytl lik kulaklik kullanmam icab eder.20 ytl ye de klavye var.150 ytl yede klavye var.30 ytl yede mause var 119 dolarada mause var. bu isler bole.:Daklinizdan bir suru sey gecebilir parani bosa veriyorsun diye ama bu aletleri kullanmadan anlayamazsiniz .orneyin:kullandigim kulaklikta dusmanin nefesinin sesini bile duya bilirim nerde oldugunu daha cabuk anlaya biliyorum ama diger kulakliklarda bole diildir.daha bunun gibi yuzlerce ornek..

• quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

arkadaslar gercekten yorumlari okudukca gulmek elde degil.yapmayin arkadaslar aranizda cok iyi dodanim ve ve ekipmandan anlayan arkadaslar olucaktır.mause ve mause pad 2 si bir butundur.ve bir mause dan tam verim alabilmeniz icin(dpi ozellikli bir mause) iyi bir mause pad gerekiyor.size daha aciklayici olmak gerekirse ben kendim g5 v2 kullaniyorum.ozel serverlerde ileri seviyede cod oyuncusuyum.bu mause u aldikdan sonra herseyin guzel olacagini zannettim ama bir sorun vardi alttindaki bir bilgisayar firmasinin mause pad i mause un kaymak gibi gibi kaymasina izin vermiyordu(degistirseydin demeyin baska pad lerde koydum)daha sonra forumda nova nin g5 ler icin ideal olan bir mause pad ini gordum ve aldim.45 milyona.evet benimde kafamda soru isaretleri vardi ama ole olmadi.resmen mause yeni calismaya basladi elim daha hizli hareket etti daha iyi performance gosterdim vs.mutlaka degiyor arkadaslar.ama suda bir gercek evde sadece nette geziyorum fps li oyunlar oynamiyorum.ustun performance sagliycak hareketler etmiyorum diyorsaniz 1 ytl degil normal zeminde bile kullanin.ama yok usta oyuncuuyum diyorsaniz g5 g7 g9 vs gibi mause lar kullaniyorsaniz yazik edersiniz mause unuza .degil 45 ytl lik 450 ytl bile verilir.bu birazcikda imkan meselesi.parasi varki aliyor.ama param olmasa bende alamam..sizler 10 ytl lik kulaklik alirsiniz benim taktigim kulaklik platronics in altin kablolu 280 ytl lik kulaklik kullanmam icab eder.20 ytl ye de klavye var.150 ytl yede klavye var.30 ytl yede mause var 119 dolarada mause var. bu isler bole.:Daklinizdan bir suru sey gecebilir parani bosa veriyorsun diye ama bu aletleri kullanmadan anlayamazsiniz .orneyin:kullandigim kulaklikta dusmanin nefesinin sesini bile duya bilirim nerde oldugunu daha cabuk anlaya biliyorum ama diger kulakliklarda bole diildir.daha bunun gibi yuzlerce ornek..

Alıntıları Göster
    1 liraya aldım ben eskiciden zuhahahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_erman

1 liraya aldım ben eskiciden zuhahahahaha

Alıntıları Göster
    cs oynarken dkt şart tabiki bnde kullandım..
    ama normal bi kullanıcıya mausepad gereksiz gibi ki ben şuan öyle kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.