Şimdi Ara

Mousepad (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hsngencer

arkadaslar gercekten yorumlari okudukca gulmek elde degil.yapmayin arkadaslar aranizda cok iyi dodanim ve ve ekipmandan anlayan arkadaslar olucaktır.mause ve mause pad 2 si bir butundur.ve bir mause dan tam verim alabilmeniz icin(dpi ozellikli bir mause) iyi bir mause pad gerekiyor.size daha aciklayici olmak gerekirse ben kendim g5 v2 kullaniyorum.ozel serverlerde ileri seviyede cod oyuncusuyum.bu mause u aldikdan sonra herseyin guzel olacagini zannettim ama bir sorun vardi alttindaki bir bilgisayar firmasinin mause pad i mause un kaymak gibi gibi kaymasina izin vermiyordu(degistirseydin demeyin baska pad lerde koydum)daha sonra forumda nova nin g5 ler icin ideal olan bir mause pad ini gordum ve aldim.45 milyona.evet benimde kafamda soru isaretleri vardi ama ole olmadi.resmen mause yeni calismaya basladi elim daha hizli hareket etti daha iyi performance gosterdim vs.mutlaka degiyor arkadaslar.ama suda bir gercek evde sadece nette geziyorum fps li oyunlar oynamiyorum.ustun performance sagliycak hareketler etmiyorum diyorsaniz 1 ytl degil normal zeminde bile kullanin.ama yok usta oyuncuuyum diyorsaniz g5 g7 g9 vs gibi mause lar kullaniyorsaniz yazik edersiniz mause unuza .degil 45 ytl lik 450 ytl bile verilir.bu birazcikda imkan meselesi.parasi varki aliyor.ama param olmasa bende alamam..sizler 10 ytl lik kulaklik alirsiniz benim taktigim kulaklik platronics in altin kablolu 280 ytl lik kulaklik kullanmam icab eder.20 ytl ye de klavye var.150 ytl yede klavye var.30 ytl yede mause var 119 dolarada mause var. bu isler bole.:Daklinizdan bir suru sey gecebilir parani bosa veriyorsun diye ama bu aletleri kullanmadan anlayamazsiniz .orneyin:kullandigim kulaklikta dusmanin nefesinin sesini bile duya bilirim nerde oldugunu daha cabuk anlaya biliyorum ama diger kulakliklarda bole diildir.daha bunun gibi yuzlerce ornek..

Katılıyorum ve sırf bu yüzden Microsoft Habu ve Nova Killer Mouse Pad kullanıyorum :) Bize cezası yaklaşık 130 lira ama değiyor :)

• Ya bu nova killer da ne var bu ara herkes onu öneriyor felan.. Kullananlar anlatabilirmi ?
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100307&productid=bs1010

bu mouse tan kullanıyorum gri rengini optik mouse ile mükemmel uyum.. tavsiye ederim..
  • merzah izmirdede özel siparişle çalışan yerler var sipariş verdiğin ürünü temin ederler sana mutlaka.. Ayrıca 2.el bölümünde çok satan oluyor mutlaka göz atmalısın
    quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

İzmirde alabileceğimiz bir yer olsada gidip bir tane alsak denesek ne güzel olurdu şu steelpadleri ahh ahh ama nerde izmirde o kapasite istanbulda nerden buluruz acaba zırt pırt gidiyorum bi fırsat ayarlayıp alabilirim
  • Steelpad razer veya dkt bunlar progaming padleri oldugu için süperler.
  • Bulabilirseniz func alın, ben 5 sene önce aldım hala 5 sene önceki gibi müthiş performans veriyor, gelmiş geçmiş en kral mousepaddir..
  • Revoltec GamePad Precision, PRO var bende 8 aydır kullanıyorum çok memnunum. 2 yüzeyli kaymaz lastik tabanlı, yüzeylerin birisi yüksek hassasiyet (çok kaygan) diğer düşük hassasiyet (pürüzlü ama sürtünmesiz, cs'de awm'ciler için veya PS kullananlara). çok güzel sağlam bez bir dosya klasörü şekline fermularlı kutuda geliyor yanınızda taşırsınız diye, ayrıca içinden mouse ayaklarına yapıştırmak için extra kaygan bant çıkıyor (iskambil kağıdı büyüklüğünde bir parça) istediğiniz kadarını kesip kullanabiliyorsunuz. Ayrıca bilek koruma süngeri var padin önünde, uzun saatler rahatça oyun oynayabiliyorum. firebal'da var bu ürün.

Mousepad

Mousepad

Mousepad

Mousepad

• quote:

Orjinalden alıntı: korozyon

Revoltec GamePad Precision, PRO var bende 8 aydır kullanıyorum çok memnunum. 2 yüzeyli kaymaz lastik tabanlı, yüzeylerin birisi yüksek hassasiyet (çok kaygan) diğer düşük hassasiyet (pürüzlü ama sürtünmesiz, cs'de awm'ciler için veya PS kullananlara). çok güzel sağlam bez bir dosya klasörü şekline fermularlı kutuda geliyor yanınızda taşırsınız diye, ayrıca içinden mouse ayaklarına yapıştırmak için extra kaygan bant çıkıyor (iskambil kağıdı büyüklüğünde bir parça) istediğiniz kadarını kesip kullanabiliyorsunuz. Ayrıca bilek koruma süngeri var padin önünde, uzun saatler rahatça oyun oynayabiliyorum. firebal'da var bu ürün.

gzl gözüküyor ve hem kaygan hemde sürtünmesiz taban tam benim isteğime göre photoshop kullanırken baya kayıyıor mouse çizimlerde zorlanıyorum. canım sıkıo countera geçiom bu seferde mouse pad gerekiyor. gzl ürünmüş ama 52ytl biraz fazla gibi geldi bana

• Eğer normal bir kulanıcıysak bence okadar para verilmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

merzah izmirdede özel siparişle çalışan yerler var sipariş verdiğin ürünü temin ederler sana mutlaka.. Ayrıca 2.el bölümünde çok satan oluyor mutlaka göz atmalısın
    quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

İzmirde alabileceğimiz bir yer olsada gidip bir tane alsak denesek ne güzel olurdu şu steelpadleri ahh ahh ama nerde izmirde o kapasite istanbulda nerden buluruz acaba zırt pırt gidiyorum bi fırsat ayarlayıp alabilirim

Sağol technics dediğin yerler hakkında biraz daha bilgi verirsen mesela mekan adı falan çok sevinirim.Kesn alıcam iyi bir mousepad fakat kesinlikle netten değil

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.