Şimdi Ara

movie maker codec bileşeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • movie makerdaçalışacaktım aşağıdaki yarı geldi total convertır ı indirdim sorun çözüldü ancak bu kez de düzenlediğim filmin üzerinde total video convertır
    htpp://effectmanix.com diye bir yazı çıkıyor hiç hoş değil. bunu önlemenin bir yolu yok mu

E:\törenler\10 kasım 2005\atatür filmleri yuo tube\Yeni Klasör\aget_video.mpeg adlı dosya, dosyayı yürütmek için gerekli codec bilgisayarınıza yüklü olmadığı için içeri aktarılamıyor. Codec'i daha önce yükleyip kurmayı denediyseniz, Windows Movie Maker'ı kapatıp yeniden başlatın, sonra dosyayı yeniden içeri aktarmayı deneyin.

• yardımcı olabilecek kimse yokmu arkadaşlar
  • Total Video Converter > Movie Maker

Video dosyası için codec yüklemeniz gerekli...
    Download K-Lite Codec Pack 4.1.7 FULL...

Not: Total Video Converter'ı videolarınızı convert etmek için kullanabilirsiniz, Movie Maker için gereksiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMr... -- 4 Ekim 2008; 21:38:43 >
  • Öncelikle şunları sormak istiyorum;
    1-Movie makerda videonuz açılmadıda Total Video Converter ile dönüştürüp mü attınız?
    2-Yoksa açılmayınca Total Video Converter'ı kurdunuz orjinal videonuzu ellemediniz , Movie Makerda Total video converter'ı yükleyince videonuzu açtı fakat reklamı mı var?

Eğer durum 2. sorumda olduğu gibi ise ;
    Total Video Converter > Movie Maker
    Video dosyası için codec yüklemeniz gerekli sanırım...
    Download K-Lite Codec Pack 4.1.7 FULL...
    Not: Total Video Converter'ı videolarınızı convert etmek için kullanabilirsiniz, Movie Maker için gereksiz...

• anladığım kadarıyla herhangi bir videoyu moviemakerla acınca dediğiniz uyarıyı veriyor,total converterla yapınca reklam cıkıyor?reklamı engellemek istiyorsunuz?
    eğer böyle ise başka bir siteden indirmeyi deneyin yada başka bir converter la çalışın
  • power dvd kullanın istediğiniz formatta izleyin
  • benimde şöyle bi problemim var windows movie maker da açtığım avi uzantılı dosyalar sadece ses veriyor, görüntü vermiyor. Bu problemi aşmak için ne yapmam gerekiyor __ ?? ( Daha önce bi codec paketi yükledim ve onunla media playerda ki aynı sorunu aşmış oldum, ama ya movie maker da ki )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.