Şimdi Ara

movie maker kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digital kamera ile çektiğim tüm video ve fotoları bilgisarıma aktardım. Ancak bunları Nero vasıtası ile CD'ye yazdırıken "I am TOO EMPEG Encoder" diye bir program kullandım. Encode sonucunda VCD olarak yazdırdım.

Şimdi ise bu video ve resimlerden "Windows Movie Maker" yardımı ile bir film hazırlamak istiyorum. Resimleri kullanarak gayet güzel geçişler sağlayabiliyorum ancak video parçalarını kullanmama izin vermiyor. Oysa programın içeriğinde "video al" diye bir şey var. Çektiğim 50 sn- 1 dakikalık videoları da kullanma şansım varmı?

Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

• var tabiki. istediğin dosyayı movie maker in altındaki film şeridine sürükle bırak. sırayla yap ama tersten. yani sonda olması gereken görüntüyü birinci kareye şeklinde. ozaman sorununu aşmış olacaksın. istersen video yu karelere de bölebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: temucinozturk

Digital kamera ile çektiğim tüm video ve fotoları bilgisarıma aktardım. Ancak bunları Nero vasıtası ile CD'ye yazdırıken "I am TOO EMPEG Encoder" diye bir program kullandım. Encode sonucunda VCD olarak yazdırdım.

Şimdi ise bu video ve resimlerden "Windows Movie Maker" yardımı ile bir film hazırlamak istiyorum. Resimleri kullanarak gayet güzel geçişler sağlayabiliyorum ancak video parçalarını kullanmama izin vermiyor. Oysa programın içeriğinde "video al" diye bir şey var. Çektiğim 50 sn- 1 dakikalık videoları da kullanma şansım varmı?

Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

Resimlerden "slide" hazırlarsın. Resimlerle videoları ortaklaşa kullanan bir slide modu yok bildiğim kadarıyla WM Maker'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algol -- 23 Ekim 2007; 22:54:00 >

• WM Maker dışında bunu yapabileciğim başka bir program önerebilirmisiniz?
  • Şimdi anlaşalım baştan; sen hem videoları hemde resim dosyalarını kullanarak bir slide gösterisi mi yapmak istiyorsun? Öyle ise -en azından- ben bilmiyorum öyle bir yazılım. Ama video'dan resim kurtarıp silde yapan yazılım mevcut.
  • Hem video hem resimlerden oluşan bir slide hazırlamak istemiştim ama anladığım kadarıyla olmayacak ilginize çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: temucinozturk

Hem video hem resimlerden oluşan bir slide hazırlamak istemiştim ama anladığım kadarıyla olmayacak ilginize çok teşekkür ederim.

Biz teşekkür ederiz. Ama öyle bir durumda onun ismi slide olmaz zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.