Şimdi Ara

## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ## (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.973
Cevap
53
Favori
326.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: gunship

Firefox 3.6.8 yayınlanmış.

3.6.7 kullanıyorum.bi deneyeyim bi farklılık olacak mı?

Hız olarak farklı değil.Galiba plugin ile alakalı bir güncelleme.
  • quote:

quote:

quote:

Firefox 3.6.8 yayınlanmış.

3.6.7 kullanıyorum.bi deneyeyim bi farklılık olacak mı?

Hız olarak farklı değil.Galiba plugin ile alakalı bir güncelleme.

Bu alt versiyon yükseltmelerinde son kullanıcıların anlayabilecekleri değişiklikler olacağını sanmıyorum.
    Bence esas değişiklik Firefox 4 gelince anlaşılacak, o na da az kaldı sayılır..
  • quote:

## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ##

http://rockyourfirefox.com/

bunu biraz açıklar mıısın? ingilizce malesef pek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

quote:

Eklenti tanıtımı ile ilgili bir blog.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

quote:

Eklenti tanıtımı ile ilgili bir blog.

teşekkürler cok saol:))
  • Arkadaşlar mozbackup ile eklentileri ve şifreleri yedeklemiştim ve şife koymuştum şimdi ise şifreyi unuttuğum için yedek dosyayı geri yükleyemiyorum.
    . bilgisayara format atttım bütün eklentiler ayarlar şifreler v.s. yedek dosyada kayıtlı ama açamıyorum.
    çözümü varmıdır.
  • Screen Capture Elite
    Herhangibir sayfada bulunan görüntüyü kesip resim olarak kayıt etmemizi sağlamakta.
    Eklenti yüklendikten sonra durum çubuğunun en sağına eklenti simgesi yerleşiyor.Simgeye sol tıkladığımız zaman + şeklinde imleç oluşuyor.Bu imleç ile sayfada sol tıkladıktan sonra sürükleyip bırakırsak seçtiğiniz alanı resim olarak kayıt edebilirsiniz.Bunun dışında simgeye sağ tıkladıktan sonra açılan menüde capture visible page olarak kayıt edersek sayfanın ekran çözünürlüğüne göre görünen kısımını ve ya capture complate page komutunun uygularsak sayfanın tamamını kayıt eder.
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/66589/
  • ## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ##

Benim eklentilerim de bunlar.
  • bunlarda benim eklentiler.en çok işe yarayan 2 eklenti adblock plus ve stylish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 11 Ağustos 2010; 23:58:28 >
  • IDMCC Firefox'a tecavüz ediyor.

Flashgot (+IDM) + Download Helper daha iyiler.
  • evet ya gerçekten öyle.İDM yi kurdum.İDM ayarlarından firefox u seçmeyeceğim yada eklentilerden idm cc yi kaldıracağım.
    her videonun üstünde çıkıyor adamı hasta ediyor vallahi
  • arkadaşlar bu adblock plus eklentisini nasıl kullanıyorsunuz acaba ? bende eklentilerimin arasına almıştım ama herhangi bir faydasını göremedim..herhangi bir ayar yapmak gereklmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

arkadaşlar bu **** plus eklentisini nasıl kullanıyorsunuz acaba ? bende eklentilerimin arasına almıştım ama herhangi bir faydasını göremedim..herhangi bir ayar yapmak gereklmi acaba?

Eklentide abonelik ayarı mevcut.Elle tek tek uğraşmadan direk reklamları engeleyebiliyorsun.
    Bunun için.
    Eklenti seçeneklerine giriyoruz.Ardından Süzgeçler>Süzgeç Aboneliği ekle seçeneğine tıkladıktan sonra açılan pencerede hangi süzgeci istiyorsan onu seçip Abone ol tuşuna basıyorsun.Ben EasyList (English) ve EasyList Germany+EasyList (Deutsch) süzgeçlerini kullanıyorum.
  • http://www.mozilla.com/tr/firefox/4.0b3/whatsnew/
    http://www.mozilla.com/tr/firefox/beta/
    Firefox beta 3'ü kullanmaya başladım.Geri bildirim özelliği iyi düşünülmüş gerçekten.
  • Beyler firefox ta yeni sekme yerine bastığımızda operada olduğu gibi istediğimiz sitelerin kısayolunu koymak istiyorum..Böyle bir ayarı bulamadım.Varsa bunun eklentisi var mı.Birde adobe flash player pcye kurulamıyor..Bu yüzden firefoxun eklentilerinde kendine ait bir flash player var mı...Bu arada bu istediklerimi portable sürümüne uygulayacağım..
  • son zamanlarda firefoxum da sorunlar olmaya başladı. mesela bi kaç tane resim kaydediyorum pcye bi süreden sonra resmin üstünde sağ tıklayıp resmi farklı kaydet dediğimde kaydetme penceresi kapanıyor arkasından firefox kilitleniyor, bune benzeyen bi problem yaşayanınız oldu mu

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Beyler firefox ta yeni sekme yerine bastığımızda operada olduğu gibi istediğimiz sitelerin kısayolunu koymak istiyorum..Böyle bir ayarı bulamadım.Varsa bunun eklentisi var mı.Birde adobe flash player pcye kurulamıyor..Bu yüzden firefoxun eklentilerinde kendine ait bir flash player var mı...Bu arada bu istediklerimi portable sürümüne uygulayacağım..

firefoxla birlikte google toolbar kullanıyorum toolbarın böyle bi özelliği var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

son zamanlarda firefoxum da sorunlar olmaya başladı. mesela bi kaç tane resim kaydediyorum pcye bi süreden sonra resmin üstünde sağ tıklayıp resmi farklı kaydet dediğimde kaydetme penceresi kapanıyor arkasından firefox kilitleniyor, bune benzeyen bi problem yaşayanınız oldu mu

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Beyler firefox ta yeni sekme yerine bastığımızda operada olduğu gibi istediğimiz sitelerin kısayolunu koymak istiyorum..Böyle bir ayarı bulamadım.Varsa bunun eklentisi var mı.Birde adobe flash player pcye kurulamıyor..Bu yüzden firefoxun eklentilerinde kendine ait bir flash player var mı...Bu arada bu istediklerimi portable sürümüne uygulayacağım..

firefoxla birlikte google toolbar kullanıyorum toolbarın böyle bi özelliği var sanırım.

Flash olayını hallettim.Şimdi bana firefoxun engellenen sitelere girmesi için sağlam bir vekil sunucu lazım.Google dns vb. bişey önermeyin.Çünkü bilgisayar kısıtlamalı ve ağ bağlantılarına giremiyorum..Bu arada go.navige vb. bişeyde önermeyin.Çünkü çok yavaş..
  • quote:

kullanıyorum şuanda gerçekten muhteşem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 19 Ağustos 2010; 4:28:48 >
  • quote:

quote:

kullanıyorum şuanda gerçekten muhteşem...

4 ile 3 ü beraber kullanabiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.