Arkadaşlar bugün totamic spear aldım yanına MP recovery bir silah arıyorum.Unique değil.Tabi atağı mümkün olduğunca yüksek olmalı.Hangi yaratıklardan düşer bu silahlar? Siz ne kullanıyosunuz? Platin alıp her gün paramun yapmayı düşünüyorum.Zaten herkesde MP rec var bende alacam.Pazarda bulamadım nerden daha çok çıktığını bilen varmı?
en fazla breaker vardir piyasa da, brahman paramundan dusuyor bolca.
carnacta cracker+6 kullaniyorum, ds den dusurmustum. bunlar haricinde tc, tb den de dustugunu biliyorum.
ds den düşüyo cracker. hergün 2-3 tane düşüyo. kalanları apostle,brahman,paramun gibi şeylerden çıkıyo(+pike philum vb). lamia gibi canavarlardan trident çıkıyo. deep scar görmüştüm mp recovery. sanırım ronarktaydı. cracker alabilirsin çok bulunuyo ve pahalı değil
Saolun arkadaşlar cracker arayacaz artık.
Şimdilik atağı az olan birşeyle idare et para verme o silahlara, eslanttaki yaratıklardan tesadufen hacker cracker breaker bolca düşüyor zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: l ®aP l
ds den düşüyo cracker. hergün 2-3 tane düşüyo. kalanları apostle,brahman,paramun gibi şeylerden çıkıyo(+pike philum vb). lamia gibi canavarlardan trident çıkıyo. deep scar görmüştüm mp recovery. sanırım ronarktaydı. cracker alabilirsin çok bulunuyo ve pahalı değil
mp rec. deep scar daha neler
var ya mp reco tomhawk vardi maneste oynayanlar bilir.. yilkitolga'daydi galiba 86 ap'li