Şimdi Ara

mp3 çalar için 50tlye kadar kulaklık tavsiyeleriniz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 50 tlye kadar mp3 çalar için kulaklık almak istiyorum her tür müzik dinliyorum ama çoğunlukla pop ve yabancı müzik dinliyorum. basları kuvvetli ve ses kalitesi yüksek olmasını istiyorum daha önce philips she7750 kullanıyordum ama herkesin dediği gibi çok çabuk bozuldu:) tavsiyeleriniz nelerdir yalnız tavsiye ettiğiniz kulaklık hakkında deneyiminiz varsa ona göre tavsiye edin..teşekkürler..
    birde izmirde kulaklığı deneyerek alabileceğim bir yer varmı:)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacsiz kral -- 31 Ocak 2009; 20:03:35 >

• koss ksc-75 önerebilirim. 49,90 electroworldde.
  • Koss ksc 75 ya da mx160
  • mx160mı iyi mx460mı fiyatına göre mx460 iyi ama deneyen arkadaşlara göre hangisi daha iyi??
  • Merhaba ben nighteen arkadaşın tasiyesiyle mx160 aldım memnunum güzel bi kulaklık. Birde Ankara'dan arkadaşa koss ksc-75 sipariş ettim gelsin bi bakalım aradaki farkları yazarız
  • ksc 75 daha net tiz mid verir daha derin basslar fiyat olarak ikiis de en iyidir denebilir.
  • arkadaşlar koss ksc75'i tavisye ediyorsunuz fakat ben kulakiçi kulaklık almak istiyorum. buna göre tavsiyeleriniz nelerdir??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tacsiz kral

arkadaşlar koss ksc75'i tavisye ediyorsunuz fakat ben kulakiçi kulaklık almak istiyorum. buna göre tavsiyeleriniz nelerdir??

ep 630 al pişman olmassın.
  • kulakiçi ise mx160 iyi bir kulaklıktır,eğer siz de kanaliçi kulaklıklara kulakiçi diyorsanız sennheiser cx200 veya bassları ile ön plana çıkan creative ep630(creative bütçenizi biraz aşıyor olabilir)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.