Şimdi Ara

mp3 çalar ve kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar maksimum 150tl mp3 çalar ve maksimum 50tl civarı kulaklık önerebilir misiniz. Çok kaliteli müzik dinliyim diye bi isteğim yok orta düzey olsa yeterli benim için. kulaklık içinde herşeyi ayarında olsun fazla bass falan gibi isteğim yok. yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

Şunlara bir göz at,
    Kulaklık,
    http://www.hepsisony.com/?urun-4375-Sony-MDR-V150-W-DJ-Kulaklik.html
    http://www.hepsisony.com/?urun-4378-Sony-MDR-ZX300-R-Hareket-halindeyken-guclu-ses.html

MP3
    http://www.teknosa.com/kategori/mp3/mp3_calar/714/110361453/philips_sa4vbe04rf_97_mp3_player

tavsiyelerin için teşekkürler ama kulak üstü istemiyorum kulaklığı yazmayı unutmuşum

• kendimden söyleyeyim mp3 çalar olarak sansa clip+ ile çok mutluyum beni tatmin ediyor kulaklık olarak akg k-420(kulaküstü) kullanıyorum ama daha öncelerden sennheiser mx 470 kullanıyordum o da güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John

kendimden söyleyeyim mp3 çalar olarak sansa clip+ ile çok mutluyum beni tatmin ediyor kulaklık olarak akg k-420(kulaküstü) kullanıyorum ama daha öncelerden sennheiser mx 470 kullanıyordum o da güzeldir.

bende forumda gördüğüm kadarıyla sansa clip in güzel olduğu kanısına vardım kullananda baya var gibi. Sanırım o en iyi seçim. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbiotic

quote:

Orijinalden alıntı: John

kendimden söyleyeyim mp3 çalar olarak sansa clip+ ile çok mutluyum beni tatmin ediyor kulaklık olarak akg k-420(kulaküstü) kullanıyorum ama daha öncelerden sennheiser mx 470 kullanıyordum o da güzeldir.

bende forumda gördüğüm kadarıyla sansa clip in güzel olduğu kanısına vardım kullananda baya var gibi. Sanırım o en iyi seçim. teşekkürler

almayi dusunuyorsan forumdan birisi satiyordu linkini almistim lazim olur diye ama suan okuldayim eve donunce atarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlaka sandisk ailesinden bir mp3 çalar almalısın.Emin ol 110-140 arası paraya gelen sony,philipsler tıraş. Clip + alırsan geri kalan bütçeyi kulaklığa aktarabilirsin.İnternettende brainwavz kulaklık çeşitlerinden sana uygun olanı alırsan tadından yenmez .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cém -- 11 Temmuz 2012; 19:06:01 >
  • Player olarak Sandisk sansa fuze yada clip+

kulaklık olarakta sennhesier cx300II
  • sony den filan iyi oldugunu zannetmiyorum ama bende codegen 2 gb mp3 var 5 tl lik kulaklıkla kullanıyorum 5 senedir tık yok tavsiye ederim
  • kulak üstü kulaklık seviyosan a4 tech hs 700 ü tavsiye ederim
  • sansa clip plus ı alabileceğim bir mağaza yok mu ya da hb gibi bir site Türkiye de satılmıyor mu. Birde zip in ne farkı var daha doğrusu ses kalitesi açısından bi farkı var mı
  • Sansa clip plus en iyi seçim olur bence de.. Eğer güvenilir ilgili bir satıcıdan almak istersen forumda selçuk bey(fastfalcon) satıyor. Bende ondan aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.