Şimdi Ara

MP3 CD sinde Folder

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2009 corollardaki müzik sisteminde mp3 çalar da var bildiğiniz gibi. Ben cd yazarken bütün şarkıları dosyasız olarak direk içine attığım zaman sorunsuz çalıyor ancak o zaman da CD karışık bir hal alıyor. Her albüm için ya da müzik türü için ayrı dosya yaratıp içine mp3 leri atarak CD ye yazdığımda ise arabadaki müzik sistemi hiç bir mp3 ü görmüyor.
    Aranızda dosyalı bir şekilde yazdığı cd yi corollaya okutabilen var mı ? Eğer oluyorsa nasıl yapıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgecc -- 2 Mayıs 2009; 18:31:18 >

• Klasörlü attığımda da çalışıyor ancak rastgele seçeneğini açtığınızda sadece içinde bulunduğunuz klasör içindeki şarkıları rastgele yaptığı için ben genelde tümünü birden atıyorum.

1 ve 2 tuşlarıyla ve direksiyon üzerindeki yukarı aşağı tuşlarına basılı tutunca da klasörler arası geçiş yapıyor.

cd kaydederken dikkat etmeniz gereken husus daha sonra cd üzerine ekleme seçeneği açık ise cd'yi data cd olarak gördüğü için okumuyor.
  • Rahan35 cevap için teşekkür ederim. CD yazma ayarlarımı kontrol ettim ve cd yi kapat seçeneğinin işaretli olmadığını gördüm. CD yi kapat dedikten sonra sorunsuz bir şekilde folderları gördü.
  • Aynen bende rahan hocam gibi yapıyorum aksi takdirde sadece klasör içinde random yapıyor. Birde yeri gelmişken sorayım mesela şarkıcı ismi ekranda yazıyor eğer dosya isminde yazılmışsa ancak tüm isim ekrana sığmadığı için sadece sanatçı isminin bir kısmı görülürken çalan şarkının adı görünmemekte. Orda isim yazan kısım sola doğru kayan yazı şeklinde ayarlama imkanı var mı böylece ismin kalan kısmıda görülebilir. Böyle bir ayar biliyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo
    tüm isim ekrana sığmadığı için sadece sanatçı isminin bir kısmı görülürken çalan şarkının adı görünmemekte. Orda isim yazan kısım sola doğru kayan yazı şeklinde ayarlama imkanı var mı böylece ismin kalan kısmıda görülebilir. Böyle bir ayar biliyor musunuz?

Sanırım yok, keşke olsaydı. Peugeot'larda çok güzel, yol bilgisayarı ekranında I-Pod'lardaki gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.