Şimdi Ara

mp3 e çevrilemeyen orjinal audio cd sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet efendim belki yeri değildir ama en azından içime korku salan bu sorunu paylaşayım ve bir bilginiz varsa öğrenmek istedim olay şöyle gelişti
    bir adet orjinal gökan kırdar cd si aldım son sound track cd sidir neyse hiçbir mp3 çevirme programıyla çeviremedim
    cd yi teyipte yani cd çalarda dinleye biliyoruz
    bilgisayara taktığımızda bir gökan kırdar playırı çıkıyor şarkıları dinliyoruz arzu edersek bunları mp3 olarak bilgisayra kaydediyoruz ama sözde mp3... sadece bilgisayarda dinleyebiliyoruz
    bu mp3 gibi görünen ne olduğu belirsiz dosyayı mp3 player malesef çalmıyor efendim cd mp3 korumalıymış
    e neoldu şimdi bu durumda bütün sanatçılar cdlerini böyle yaparsa mp3 olayı bitmiş mi olacak yada başka bir değişle mp3 playırlar ne işe yarıcak o zaman
    bir bilginiz varmı bu korumayı kıracak bir yazılım falan merak ettim arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lafebesi -- 3 Ağustos 2006; 3:45:33 >

• böyle durumlarda benim yaptığım Total Recorder diye bilgisayardan çıkan tüm sesleri kaydeden bir program var. Biraz uzun sürüyor ama: cdyi takıp çalmaya başlıyorsun o da arka planda kaydediyor wav olarak. sonra mp3e dönüştürüyorsun.

bir ara microsoftla haluk levent iş birliği yapmıştı sanırımwww.leyla.com albümünde, noldu? fıss
  • quote:

Orjinalden alıntı: lafebesi

evet efendim belki yeri değildir ama en azından içime korku salan bu sorunu paylaşayım ve bir bilginiz varsa öğrenmek istedim olay şöyle gelişti
    bir adet orjinal gökan kırdar cd si aldım son sound track cd sidir neyse hiçbir mp3 çevirme programıyla çeviremedim
    cd yi teyipte yani cd çalarda dinleye biliyoruz
    bilgisayara taktığımızda bir gökan kırdar playırı çıkıyor şarkıları dinliyoruz arzu edersek bunları mp3 olarak bilgisayra kaydediyoruz ama sözde mp3... sadece bilgisayarda dinleyebiliyoruz
    bu mp3 gibi görünen ne olduğu belirsiz dosyayı mp3 player malesef çalmıyor efendim cd mp3 korumalıymış
    e neoldu şimdi bu durumda bütün sanatçılar cdlerini böyle yaparsa mp3 olayı bitmiş mi olacak yada başka bir değişle mp3 playırlar ne işe yarıcak o zaman
    bir bilginiz varmı bu korumayı kıracak bir yazılım falan merak ettim arkadaşlar...

korumalı olarak çalmayabilir aletin...piyasaya yeni çıkan aletler korumalı olanları çalabiliyor...ipod'a korumalı olarak atıyor ama hep ipod'ta kalıyor....

Birde cd piyasasının satışları azalmaya başladı...Artık itunes music store,urge,napster gibi music store'lar kullanılıyor dostum....Ve buralardan yüklediğin şarkılar 5kez kopyalamadan sonra korumaya geçiyor ve bir daha kopyalanamıyor....Artık piyasalar böyle...İnşallah yakında iTunes Music Store'u Türkiye'De kullanabiliriz...

• mp3 player'ınla gelen programlaa o çevirdiğinn mp3lerii at player'a muhtemelen açılacaktırr.. örnekk ; creative media source

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCOo -- 3 Ağustos 2006; 18:36:07 >
  • EAC denilen bir program var onu kullanırsan sorun yaşamazsın,foruma biraz bakarsan ayarlarının olduğu başlığı da bulursun. Bulamazsan da haberim olsun.
  • EAC tüm dünyada dalında en iyi program olarak kabul ediliyor. Doğru Lame kodekler ile en iyi kalitede mp3 ler elde edebilirsiniz.
  • ya arkadaşlar normal bir drm korumasından bahsetmiyom ki ben mp3 e çevrilmeyor yani
    sadece kompütere saveleye biliyosun ama nereye atarsan
    artı ben line in yada komputerin sesini kaydeden yani waw olarak kaydeden what u hear da istemiyom mp3 e çevrilsin elimdeki para verip aldığım cd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli Boş Cd (Audio CD için)
    15 yıl önce açıldı
    PS2 müzik CD'si sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Müzik Cd'si sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam her iki şekilde de EAC lazım. mp3 yaparken de cd den rip ederkende...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lafebesi

ya arkadaşlar normal bir drm korumasından bahsetmiyom ki ben mp3 e çevrilmeyor yani
    sadece kompütere saveleye biliyosun ama nereye atarsan
    artı ben line in yada komputerin sesini kaydeden yani waw olarak kaydeden what u hear da istemiyom mp3 e çevrilsin elimdeki para verip aldığım cd

itunes kullan dostum birde....
  • Muhah adam bir rip işlemi için iTunes mu kursun shady?EAc ya da Easy CD-DA Extractor iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Muhah adam bir rip işlemi için iTunes mu kursun shady?EAc ya da Easy CD-DA Extractor iyidir

kullanırda itunes baba....hem zaten 30 mb gibi birşey....
  • deniyim bari abiler sağolun
  • Audio Crusher'ı dene bir de

http://www.mp3-converter.com/audio_crusher.htm

yıldızlı yerlere m p 3 yazılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 5 Ağustos 2006; 10:20:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.