Şimdi Ara

MP3' e kulaklık önerisi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arasında kaldım ben

Bende alıcamda
  • cx200 e bak tam arası gibi o olmazsa cx300 al tabi orjinal olmak şartıyla ep630 paso bass başka bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

quote:

Orijinalden alıntı: Mushmula

Paran varsa sennheiser , yoksa creative ep-630 . Ama sakın kulak içi olmayan alma , bakma bile .

arkadaşım saçmalama asıl kalite kafa üstündedir odyofiller hep kafa üstü kullanır milleti yanlış bilgilendirmeyin lütfen

Benim aklımdan hiç geçmediği için söylemedim , dışarda gezilecek tarzda değil , ses yalıtımı zayıf , dışarıya büyük ses veriyolar .

Ekleme : Creative ep-630 35 liraya aldım ve gerçekten çok beğeniyorum , daha iyisi var sennheiserlarda ama bu da yeterli , "full bass başka birşey yok" değil yani .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muşmula -- 26 Şubat 2010; 22:35:03 >
  • quote:

quote:

quote:

Paran varsa sennheiser , yoksa creative ep-630 . Ama sakın kulak içi olmayan alma , bakma bile .

arkadaşım saçmalama asıl kalite kafa üstündedir odyofiller hep kafa üstü kullanır milleti yanlış bilgilendirmeyin lütfen

Benim aklımdan hiç geçmediği için söylemedim , dışarda gezilecek tarzda değil , ses yalıtımı zayıf , dışarıya büyük ses veriyolar .

onlarında yalıtımlıları var ama milleti yanlış bilgilendirmeyin bişey yazarken açık şekilde amaca uygun yazın

• Creative EP-630
    Creative Ep-630 ses kalitasi mükemmel ama malzeme biraz hassa o yüzden dikkatli kullanmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Creative EP-630
    Creative Ep-630 ses kalitasi mükemmel ama malzeme biraz hassa o yüzden dikkatli kullanmak gerek

ya bırak sen mükkemel görmemişsin ya bass müzik değildir şunu anlayın artık
  • Fakir çocuk iki dakka sus da insanlar birşey söylesin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-TaicHi-_

quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

quote:

Sennheisser CX200 II Street. Taşıması hariç(Asimetrik değil) 10 üzerinden 6'lık bir kulaklık F/P açısından 10/8.

SENNHEISER ALMAYIN
    Hele bu modeli hiç almayın.
    Aldıktan 1 ay sonra soldan az ve boğuk ses gelmeye başladı. Electro World'e verdim. Garantiye gönderildi. Onarıldı diye geldi fakat hiç bir değişme yok. Bin bir uğraş sonucu sıfırıyla değiştirdim. Bir süre sonra sıfır aldığımda yine aynı sorun çıktı. Şuan çöpe atmak üzereyim. Verdiğim 70TL'ye mi yanayım o kadar zaman kaybına mı.

Ya sana kötüsü denk geldi yada bana iyisi 8 ay oldu her türlü şekle girdi kulaklık cebimde türlü türlü düğümler oldu hala ilk günkü sesi alabiliyorum.

3 Yildir kullandigim CX300 var. Parcalandi artik, jackin etrafindaki koruma bile yok. O kadar kotu durumda. En ufak bi ses problemi yok

• quote:

Fakir çocuk iki dakka sus da insanlar birşey söylesin .

sanamı sorcam siz gidin milleti yanlış bilgilendirin sendenmi öğrencek millet
  • tamam fiyatına göre iyi olabilir ama mükkemmel olması söz konusu bile olamaz daha ne kulaklıklar var
  • İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.

Not ettim yarın hepsine bakıcam :)
  • quote:

tamam fiyatına göre iyi olabilir ama mükkemmel olması söz konusu bile olamaz daha ne kulaklıklar var

tamam sen kulaklık uzamanısın.(herşeyi bilirim diyen bi bok bilmez) demedi deme ibrahim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sx1sx1

quote:

tamam fiyatına göre iyi olabilir ama mükkemmel olması söz konusu bile olamaz daha ne kulaklıklar var

tamam sen kulaklık uzamanısın.(herşeyi bilirim diyen bi bok bilmez) demedi deme ibrahim

ne alaka arkadaşım ep 630dan çok daha iyi kulaklıklar var

• bende şöyle bir site gördüm,özellikle apple için üretiyorlar galiba,ama 3.5 olduğu için sorun değildirherhalde,marka hakkında bilgim yok,ama paylaşayım,belki bir bilen vardır bu markayı . . .

http://ifrogz.com/earpollution/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicv3ga -- 26 Şubat 2010; 23:34:23 >
  • Herkes farklı konuşuyor bu Ep630 - cx300 konusunda ya
  • 2 side iyi değilde o 2si arasında cx300 gene iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanura

Herkes farklı konuşuyor bu Ep630 - cx300 konusunda ya

ben geçenlerde ep630 aldım orjinal yurtdışından gelme.Sesi gayet iyi ama duygusal bir müzik vs dinlerken çokda iyi olmuyor açıkcası.Çok fazla bass veriyor ve detayları öldürüyor gibi.Sana önerim 2. el kısmındaki EASTWOOD nickli arkadaştan sony kulaklık al.Sanırım o 35 liraya veriyor.Şahsen o bahsettiğim sonynin ep630 dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

quote:

Sennheisser CX200 II Street. Taşıması hariç(Asimetrik değil) 10 üzerinden 6'lık bir kulaklık F/P açısından 10/8.

SENNHEISER ALMAYIN
    Hele bu modeli hiç almayın.
    Aldıktan 1 ay sonra soldan az ve boğuk ses gelmeye başladı. Electro World'e verdim. Garantiye gönderildi. Onarıldı diye geldi fakat hiç bir değişme yok. Bin bir uğraş sonucu sıfırıyla değiştirdim. Bir süre sonra sıfır aldığımda yine aynı sorun çıktı. Şuan çöpe atmak üzereyim. Verdiğim 70TL'ye mi yanayım o kadar zaman kaybına mı.

Ya sana kötüsü denk geldi yada bana iyisi 8 ay oldu her türlü şekle girdi kulaklık cebimde türlü türlü düğümler oldu hala ilk günkü sesi alabiliyorum.

Aynısı bendede var bendekide çok sağlam.Kesinlikle öneririm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.