Şimdi Ara

.:MP3 KESME PROGRAMI:.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mp3 kesmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki program Türkçe ve kullanımı çok kolay

YÜKLEhttp://rapidshare.de/files/10400070/mp3_boelme.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlikartal -- 5 Ocak 2006 0:03:09 >

• teşekkürler. buna ihtiyacım vardı.

EDİT:bugün bu rapidden hiçbirşey çekemiyorum ya. kodu yazıyorum flashget açılıyor sonra inmiyor. programın adını yazar mısın aratarak bulayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 4 Ocak 2006 21:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

teşekkürler. buna ihtiyacım vardı.

EDİT:bugün bu rapidden hiçbirşey çekemiyorum ya. kodu yazıyorum flashget açılıyor sonra inmiyor. programın adını yazar mısın aratarak bulayım.
    birşey değil arkadaşım adı 'mp3trim'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlikartal -- 4 Ocak 2006 21:55:23 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

Download programları (download aclerator, flasget vb.) aktif durumdayken rapid' den dosya indiremezsin bildiğim kadarı ile. Rapid' den download yapacağın zaman söz konusu programları pasif duruma getirmen gerekir. Belki problemin sebebi budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: akay635

quote:

Download programları (download aclerator, flasget vb.) aktif durumdayken rapid' den dosya indiremezsin bildiğim kadarı ile. Rapid' den download yapacağın zaman söz konusu programları pasif duruma getirmen gerekir. Belki problemin sebebi budur.

Alıntıları Göster
    Beyler program süper elinize sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: MyStİCaL

Beyler program süper elinize sağlık

Alıntıları Göster
    Klavyene sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlick

Klavyene sağlık

Alıntıları Göster
    Önemli Değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlikartal

Önemli Değil

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler bu kolay başkaları da vardı ama
  • quote:

quote:

arkadaşım aslında yeri değil ama madem sorun büyük hemen cevaplayım..

eskiden rapid fg gibi dosya programı olmadan çalışmazken şimdi tam tersi onlarla çalışmıyor

bu yüzden start download a bastıktan sonra fg açılırsa iptal et.. 2-3 saniye sonra dosya yükleme penceresi açılacaktır

kolay gele

• quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

quote:

arkadaşım aslında yeri değil ama madem sorun büyük hemen cevaplayım..

eskiden rapid fg gibi dosya programı olmadan çalışmazken şimdi tam tersi onlarla çalışmıyor

bu yüzden start download a bastıktan sonra fg açılırsa iptal et.. 2-3 saniye sonra dosya yükleme penceresi açılacaktır

kolay gele

Alıntıları Göster
    saolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanhirik

saolasın

Alıntıları Göster
    tamda bunu arıyodum ... sağolasın.. klavyene, farene sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Lazrail*

Alıntıları Göster
    Ne Zamandır Arıyorum Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Lazrail*

Alıntıları Göster
    Aşağıdaki Linkte resmi var

http://img227.imageshack.us/my.php?image=adsz1hi.jpg

• quote:

Aşağıdaki Linkte resmi var

http://img227.imageshack.us/my.php?image=adsz1hi.jpg

Alıntıları Göster
    tebrıkler
    mumkun oldugu kadar yukarıda dursun
    uzun zamandır arıyodum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatakın

tebrıkler
    mumkun oldugu kadar yukarıda dursun
    uzun zamandır arıyodum...

Alıntıları Göster
    Bu tarz programı uzun zamandır arıyordum. Eline, klavyene sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: instabatör

Bu tarz programı uzun zamandır arıyordum. Eline, klavyene sağlık.

Alıntıları Göster
    alternatif goldwave i de kullanabilirsiniz istediğinz formata çevirip istediğiniz kalitede ve istediğiniz uzunlukta mp3 ler yapabilirsiniz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: trasher

alternatif goldwave i de kullanabilirsiniz istediğinz formata çevirip istediğiniz kalitede ve istediğiniz uzunlukta mp3 ler yapabilirsiniz....

Alıntıları Göster
    pekı bısı sorcam ben mesela sarkının 20. sanıyede baslayıp 50 de bıtmesını ıstıyorum.bastan=20 sondan=50 dıyınce olmuyo halıyle nası olcak pekı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: j.sparrow

pekı bısı sorcam ben mesela sarkının 20. sanıyede baslayıp 50 de bıtmesını ıstıyorum.bastan=20 sondan=50 dıyınce olmuyo halıyle nası olcak pekı?

Alıntıları Göster
    eğer bana sorduysan ve gold wave i kullanıyosan çok basit açtıgın mp3 ün üzerinde mause nin sol tuşu ile önce bi kere tıklayıp bırakmadan istediğin alanı seçiyosun sonra "trim" tuşuna basıyosun ve şarkının seçtiğin kısmının dışındakileri kesiyo sonra save selection as... den istedigin format ve kalitede kaydediyon

• quote:

Orijinalden alıntı: j.sparrow

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: daldandala

winamp açarsın başta keseceğin veri normal olarak seçersin (örn 20. saniyede) sanra saniye yazılı kısıma bir kez tıklarsın eksi ye çevirir yani geriye doğru sayar sonra istediğin yerde saniyeyi belirlersin
    bu kadar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: daldandala

winamp açarsın başta keseceğin veri normal olarak seçersin (örn 20. saniyede) sanra saniye yazılı kısıma bir kez tıklarsın eksi ye çevirir yani geriye doğru sayar sonra istediğin yerde saniyeyi belirlersin
    bu kadar

Alıntıları Göster
    Saolasın.. Alternatif arayanlara bu işin piri SoundForce 8.0 öneririm.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.