Şimdi Ara

.:MP3 KESME PROGRAMI:.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mp3 kesmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki program Türkçe ve kullanımı çok kolay

YÜKLEhttp://rapidshare.de/files/10400070/mp3_boelme.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlikartal -- 5 Ocak 2006 0:03:09 >

• teşekkürler. buna ihtiyacım vardı.

EDİT:bugün bu rapidden hiçbirşey çekemiyorum ya. kodu yazıyorum flashget açılıyor sonra inmiyor. programın adını yazar mısın aratarak bulayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 4 Ocak 2006 21:53:36 >
  • birşey değil arkadaşım adı 'mp3trim'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlikartal -- 4 Ocak 2006 21:55:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

teşekkürler. buna ihtiyacım vardı.

EDİT:bugün bu rapidden hiçbirşey çekemiyorum ya. kodu yazıyorum flashget açılıyor sonra inmiyor. programın adını yazar mısın aratarak bulayım.

Download programları (download aclerator, flasget vb.) aktif durumdayken rapid' den dosya indiremezsin bildiğim kadarı ile. Rapid' den download yapacağın zaman söz konusu programları pasif duruma getirmen gerekir. Belki problemin sebebi budur.
  • Beyler program süper elinize sağlık
  • Klavyene sağlık
  • Önemli Değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mp3 indirme yardımı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkürler bu kolay başkaları da vardı ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

teşekkürler. buna ihtiyacım vardı.

arkadaşım aslında yeri değil ama madem sorun büyük hemen cevaplayım..

eskiden rapid fg gibi dosya programı olmadan çalışmazken şimdi tam tersi onlarla çalışmıyor

bu yüzden start download a bastıktan sonra fg açılırsa iptal et.. 2-3 saniye sonra dosya yükleme penceresi açılacaktır

kolay gele
  • saolasın
  • tamda bunu arıyodum ... sağolasın.. klavyene, farene sağlık...
  • Ne Zamandır Arıyorum Teşekkürler..
  • tebrıkler
    mumkun oldugu kadar yukarıda dursun
    uzun zamandır arıyodum...
  • Bu tarz programı uzun zamandır arıyordum. Eline, klavyene sağlık.
  • alternatif goldwave i de kullanabilirsiniz istediğinz formata çevirip istediğiniz kalitede ve istediğiniz uzunlukta mp3 ler yapabilirsiniz....
  • pekı bısı sorcam ben mesela sarkının 20. sanıyede baslayıp 50 de bıtmesını ıstıyorum.bastan=20 sondan=50 dıyınce olmuyo halıyle nası olcak pekı?
  • eğer bana sorduysan ve gold wave i kullanıyosan çok basit açtıgın mp3 ün üzerinde mause nin sol tuşu ile önce bi kere tıklayıp bırakmadan istediğin alanı seçiyosun sonra "trim" tuşuna basıyosun ve şarkının seçtiğin kısmının dışındakileri kesiyo sonra save selection as... den istedigin format ve kalitede kaydediyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: daldandala

pekı bısı sorcam ben mesela sarkının 20. sanıyede baslayıp 50 de bıtmesını ıstıyorum.bastan=20 sondan=50 dıyınce olmuyo halıyle nası olcak pekı?

winamp açarsın başta keseceğin veri normal olarak seçersin (örn 20. saniyede) sanra saniye yazılı kısıma bir kez tıklarsın eksi ye çevirir yani geriye doğru sayar sonra istediğin yerde saniyeyi belirlersin
    bu kadar
  • Saolasın.. Alternatif arayanlara bu işin piri SoundForce 8.0 öneririm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.