Arkadaşlar limewire ile netten indirdiğim mp3 ler + eskiden harddiskte olan mp3 lerim bozuldu Winamp ile çalmıyor.Media playerla ise sorun yok çalabiliyorum.Anlamadığım nokta mp3 ü indiriyorum bir müddet sorun yok çalıyorum ancak bir kaç gün sonra winample çalamıyorum kesik kesik sesler gelmeye baslıyor.winamp in bi kaç sürümünü sildim kurdum denedim sorunum çözülmedi.kimsede bişey söyleyemedi bu sorunumla ilgili.Mediaplayerla çalabiliyorum şarkılarımı sorun yok.Aklıma bi tek codec geliyor ama nasıl çözeceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
Şimdi düşündümde codecte olamaz çünkü olsa ozaman 1 kere bile çalmaması lazım düzgün olarak.ama ilk başlarda çalıyor bi kaç gün sonra bozuluyor.Yoksa virüs mü...?
neden bir virüs taramasından geçirmiyorsunuz?Sorun ordanda olabilir...
winamp bozulmuştur.
İlk işim virüs taramasından geçirmek olacak .Galiba kaçınılmaz son olan Format bekliyor pc yi.nefret ediyom sistem kurup okadar programı tekrar yüklemekten rahat 1 günümü alır.of yaa..
winampin çeşit çeşit sürümlerini kurdum denedim sonuç aynı.Ama gene de winamptan olabilirmi?
Eğer Mp3 lerin mediaplayerde sorunsuz çalıyorsa Mp3 lerinde herangi bir sorun olmadığını düşünüyorum. Eğer sorun olsaydı Mediplayerdede sorun çıkartırdı.
İlk etapta program ekle kaldırdan winmapı kaldır. Sonra Winamp ın kurulu olduğu konuma gidip Winmap ın kalıntılarını sil. Yani genelde C:\Program Files\Winamp klasörü. Bu Winamp klasörünü sil. Aşağıdaki Winampı indir ve kur.......
blue life söylediklerini harfiyen defalarca uyguladım sonuç aynı.Yani winampla çalmıyor.birde yeni birşey denedim mp3 leri cd ye bastım ve arabamdaki orjinal mp3 playerda çalmayı denedim ondada kesik kesik çaldı.?Bu sorun bence pc için soru olarak 10 numaralı bir prof. sorusu.çünkü çoğu ben bilirim diyen sıkı pc ciler bile net cevap veya çözüm sunamadı bana.
yokmu şu sorunu çözebilecek birisi ?... virüs taraması yaptım virüs te yok...
Olay codec sorunu değil, winamp ile çalaımıyorum derken hata mı veriyor, ya da nasıl bir olay gerçekleşiyorda çalmıyor?
kesik kesik çalıyor şarkı anlaşılmıyor
Hangi isletim sistemi?
XP PRO
Winamp'ın son sürümünü indirip denedin mi? Ya da yeni sürümlerden bir tanesi mi kullandığın?
denedim .ama sorun çözülmedi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme