Bildirim
Mp3'lerin boyutları neden bu kadar büyük?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mp3lerin kaliteleri bit değeri ile ifade edilir. Örneğin cd kalitesine yakın 192kbps 4 dakikalık bir mp3 8 mb iken, kalitesi düşük 32kbpslik aynı mp3 yaklaşık 1 mb yer kaplar. Audio Converter Pro, MediaMonkey gibi bir programla istediğin mp3ü istediğin boyuta sıkıştırabilirsin, ancak kalitenin düşeceği kesindir. Tavsiyem mp3leri birbirine dönüştürmektense, orjinal cdlerden mp3 rip etmen. (Hışırtı olmaması için en az 64kbpsi tercih etmelisin) -
çok süt içiyolardır abisi
şaka bi yana sıkıştırmayla ilgilidir en uygun format 128 bitlik olanıdır mp3 ü daha çok sıkıştırırsan ses kalitesi azalır 128 lik olanlarda dakika başına aşağı yukarı 4-4.5 mb yer kapla yani 1 mb lık mp3 ten hayır gelmez -
Allahtan -
mp4 kullanın mp3 128 bit le aynı kalitede boyut yarı yarıya -
mp3 leri symbian mp3 programlarıyla (örneğin 6600 de) dinleyince kalitesi yüksek olsa bile belli olmuyor.
o yüzden kbit değerini düşük tutup boyuttan kazanıyorlardır. -
bırakın mp3 ü ogg vorbis yapıp dinleyin.. kalite baya farkediyo tabi sadece bilgisayardan dinleyebilirsiniz o ayrı mesele -
+1 face01tr. -
quote:
Orijinalinden alıntı: face01tr
bırakın mp3 ü ogg vorbis yapıp dinleyin.. kalite baya farkediyo tabi sadece bilgisayardan dinleyebilirsiniz o ayrı mesele
ben mpx200 ümde core player la dinliyorum söylemesi ayıp... -
eveeet ya .mp3 ü .ogg ye çevirin(Imtoo mpeg di galiba pronun adı) bir converterla. sonra telefonada bi ogg player yükleyin(sadece symbian için) ondan sonra bakın dalganıza(benim telde 20 tane ogg var 32 mb yer kaplıyo hesab edin mp3 olsa ortalama 20x4=80mb yer kaplıycaktı) -
vay be ben sadece bilgisayarda dinleniyor sanıyordum ogg vorbisi ?!
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi telefona imei atma kodu
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır nasıl yapılır
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- telegramda video nasıl izlenir
- samsung s24 plus özellikleri
- fastboot ne demek
- gps nedir, ne işe yarar
- asker telefonu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X