Değerli Arkadaşlar; Ben acemi bir bilgisayar kullanıcısıyım. Benim sorunum; çeşitli sitelerden indirdiğim MP3 parçalarını, CD'ye MP3 olarak yazdıramıyorum. Bilgisayarımda Nero Programı var. Bu programla anladığım kadarıyla CD'ye yazrıyorum. Ancak; yazdırdığım dosya içeriği 70-80 civarında MP3 müzik parçası olmasına rağmen CD'ye sadece 15-16 tane parçayı yazıyor. Bu CD'yi çıkartıp harici bir VCD-MP3 çalarıma takıyorum, fakat ses hızlı devirde çalıyor. Allah aşkına, benim gibi acemi birinin anlayabileceği şekilde adım adım tarif ediniz, bendeki Nero programı sorunu çözermi, yoksa ekstra bir MP3 çevirici programı indirmem gerekir. Hangi programı indirmeliyim ve bunu nasıl kullanacağım. Bu sorunumu okuyup yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun.
Cd ye yazdırabileceğin şarkı sayısının azalması normal çünkü mp3ler tracke dönüşüyor ve en fazla 19-20 şarkı alır standart bir cd.Fakat bundan sonra sesin hızlı devirde çalması normal değil başka bir yerde dene cd , cd-writer veya cd çalıcından kaynaklanabilir yazılımsal olduğunu düşünmüyorum.
Merhaba;
Anladığım kadarı ile açıklıyayım.
Eğer bu parçalar mp3 formatında ise hepini bir klasör içinde topla masa üstüne daha sonra neroyu aç oradan veri diski yaratı seç daha yazdırma işlemini yapabilirsin.Nero da veri diski yaratı seçeceksin oradan da masa üstüne oluşturduğun klasörü seç ve tamam de sonra yazdırma işlemine başla...eğer mp3 değilde track halinde ise o zaman 15 - 20 parça arsı alır ama ses cd si yarattığında yapar bunu..
quote:
Orjinalden alıntı: mhoylu
Değerli Arkadaşlar; Ben acemi bir bilgisayar kullanıcısıyım. Benim sorunum; çeşitli sitelerden indirdiğim MP3 parçalarını, CD'ye MP3 olarak yazdıramıyorum. Bilgisayarımda Nero Programı var. Bu programla anladığım kadarıyla CD'ye yazrıyorum. Ancak; yazdırdığım dosya içeriği 70-80 civarında MP3 müzik parçası olmasına rağmen CD'ye sadece 15-16 tane parçayı yazıyor. Bu CD'yi çıkartıp harici bir VCD-MP3 çalarıma takıyorum, fakat ses hızlı devirde çalıyor. Allah aşkına, benim gibi acemi birinin anlayabileceği şekilde adım adım tarif ediniz, bendeki Nero programı sorunu çözermi, yoksa ekstra bir MP3 çevirici programı indirmem gerekir. Hangi programı indirmeliyim ve bunu nasıl kullanacağım. Bu sorunumu okuyup yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun.
audio converte programlarını kullan dosyaları mp3 e cevri sonrada öle kayır yap ama nero nunda kendi convert özelliği var hangi sürümünü kullanıyorsun???
mp3 çevirici programa ihtiyacın yok zaten anladıgım kadarıyla senin müzik parçaları mp3 formatında sen neroda yazmaya baslamadan önce mp3 diski yarat seçenegini tıklaman lazım arkadasında dediği gibi sen track yapma seçeneğini yani "müzik diski yarat" seçeneğini seçiyor olmalısın.
eğer xp kullanıyorsan xp nin kendi yazma özelliği var yazdıracağın cd ye önce bir veri atarsın ( herhangi bir resim yada not fark etmez) onu yazdırırsın daha sonra aynı özelliği kullanarak istediğin kadar mp3 atabilirsin hem xp cd yi kapatmıyor eğer yer kalırsa başka bizamanda mp3 atabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: veliaht41
Merhaba;
Anladığım kadarı ile açıklıyayım.
Eğer bu parçalar mp3 formatında ise hepini bir klasör içinde topla masa üstüne daha sonra neroyu aç oradan veri diski yaratı seç daha yazdırma işlemini yapabilirsin.Nero da veri diski yaratı seçeceksin oradan da masa üstüne oluşturduğun klasörü seç ve tamam de sonra yazdırma işlemine başla...eğer mp3 değilde track halinde ise o zaman 15 - 20 parça arsı alır ama ses cd si yarattığında yapar bunu..
Veri diski yarat derse mp3 player vb araçlarda kullanamaz dostum ses e gel mp3 diski yarat seçeneğine tıkla ondan sonra istediklerini at
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme