Bildirim
MP3 Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İpod al hocam en iyisi. -
Sony NWZ-B173B kullanıyorum metal müzik ağırlıklı tavsiye ederim. -
selam herkese ben de yeni konu açmaktansa önce buraya bi mesaj bırakayım dedim öncelikle kullandıklarım sonu mdr ex-300sl kulaklığım var xperia sp den müzik dinliyorum 250-300 lira arası da bütçem var ve bu bütçeyi en iyi şekilde değerlendirerek müzik dinleme deneyimimi geliştirmek istiyorum bu bütçeyle mp3 player-kulaklık kombinasyonu yapmak istiyorum ama başka önerisi olan varsa seve seve dinlerim ağırlıklı olarak rock dinlerim (rock dediysem metal değil daha çok şebnem freah gibi) ama dinlediğim müzik türleri de çok çeşitlidir son olarak bi soru sormak isterim yüksek seslerde müzik dinlerken bozulma olması kulaklıktan mı yoksa müzik dinlediğim cihazdan mı kaynaklanır acaba?
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim herkese -
Arkadaşıma yeni kulaklık aldık Sennheiser MX365. Kendi mp3 üme takıp son ses bi şarkı açtığımda şarkının kalitesi bozuluyor , aynı şarkıyı kendi kulaklığımla dinlediğimde bi bozulma olmuyor. Tabi mp3den mp3e de değişir fakat kulaklıktanda kaynaklanıyor sorun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X