Şimdi Ara

MP3 PLAYER İÇİN HOPÖRLÖR SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MP^playerim için dışarıya ses vermesi için kaliteli hoperlör sistemi aradım. Bu iş için özel üretilmiş olarak yeni mamül olarak mutimedya internet sitesinde CERATİV in ürettiği iki model buldum
    1- vivid 69 hoperlör
    2- I-Trique 3400 ses sistemi
    Bulduğum bu modeller henüz satışa sunulduğu için satın alamadım. Gerçek boyutlarında kibrit kutusu kadar bir şeyler görünüyor. Hiç bir yerde bulamadığım için satın alamadım. Bu cihazlardan haberdar olan, kullanan, veya satıldığı yeri bilen birisi varsa beni de bilgilendirirse sevinirim.

• Ses çıkışları çok yüksek olmasa da Travel Sound serisindeki hoparlorleri tavsiye edebilirim sana,bende Zen Touch'un yanında hediye verdikleri Travel Sound var,4W RmS ses çıkış gücüne sahip,fakat son seste bile bozulma yapmıyor,bel çantasında filan taşıyarak,kalem pille kullanarak istediğin yere müziğini götürmen için birebir,fakat denemeden almanı filan tavsiye etmem,beklentilerine karşılık vermeyebilir...
  • ipod'lar için jbl'in ürettiği modeller mevcut , creative zaten ses konusunda uzmanlaşmış bir firma olduğundan kendi hoparlörlerini üretiyor ama sanırım i-trigue konusunda yanılıyorsun , i-trigue 2.1 ses sistemleridir (bir tanede 5.1'i var) subwoofer'ı ve 2 tane satellite'ı var ; ama sitelerinde hep mp3 playerlara direk bağlantı imkanı der ki sanırım ondan öyle düşünmüş olabilirsin ama TravelSound o tarz bir hoparlör , kullananlarda çok iyi diyor ama o hoparlörlerden genelde mid ve tizleri iyi alabilirsin tatmin edici bir bas sesi bekleme ama çok kullanışlı duruyorlar gerçekten ama tabii ki 4 watt RMS ve de gayet küçük çıkışları mevcut yani çok da hayran olunacak birşey olduğunu sanmıyorum
  • TravelSound'dan adam akıllı bas beklemek zaten saçma olur fakat boyuna göre çok iyi işler başaran bir cihaz,ZenTouch'un yanında vermeselerdi gidip kendim bile alırdım yani parasına değiyor,işin en enteresan tarafı çok çok az pil yiyor,1700'lük şarjlı Kodak pilllerle bir aydır kullanıyorum...Çok şaşırtıcı bir durum benim için...
  • yok zaten demek istediğim bass-tiz dengesinin iyi olmadığını düşünüyorum , gerçi hiç dinlemedim ama o tarz aletlerde tiz birazcık daha yoğun oluyor , sende varmış travelsound'da o durum ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

yok zaten demek istediğim bass-tiz dengesinin iyi olmadığını düşünüyorum , gerçi hiç dinlemedim ama o tarz aletlerde tiz birazcık daha yoğun oluyor , sende varmış travelsound'da o durum ne ?

Şu kadarını söyleyebilirim ki,toplam 4W Rms çıkış gücüne sahip,fakat düşük çıkış gücü bence tiz'in fazla yoğun olmasına yol açmıyor,yani aletin verdiği ses oldukça dengeli geldi bana...
  • bildiğim kadarıyla 4+1,5+1... ses sistemleri mp3 çalarlara bağlandığında surround ses alınamıyo ondan en ii seçim sanırım i trıgue speakerlardan birini almak ii olur gibime geliyo hem şık hemde rms ses çıkışı ii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.