Şimdi Ara

mp3 player kulaklık çıkışı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kulakluk çıkışı bozuldu.ses tek kulaklıkla çift arasında gidip geliyor .bunu nasıl tamir ettirebilirim veya başka bir çözüm yolu var mı .creative muvo vidz .içini açtım yapılcak gibi değil.

• bende de aynısı oldu.. bi yerde temassızlık olmalı..
  • Bendede olmuştu bi elekronikçiye götürdüm anlattım derdimi yaptı adam parada vermedim valla
    cihazım sandisk ti o zaman
  • benimde ayni sorunum var ama nereye goturecegimi bilmiyorum..istanbul gazi osman pasa yakinlarinda yer bilen var mi?
  • içini açtığına göre yeterli deneyimin vardır arkadaşım bence eline lehim makinesini al sadece pasta kullanarak lehimleri tazele -sadece pasta kullanarak dememin sebebi eğer lehim kullanırsan belki fazla gelen lehim yan hatlarla kısa devre yaratabilir- ben de aynı sebepten muzdariptim içini açtım cihazın görünüşte bi şey yoktu ama lehimlerini tazeledikten sonra çalıştı başka bi sorun olduğunu sanmam
    Kolay gele..
    ha bu arada yapabiliyosan pamuk ve SELÜLOZİK tinerle pasta kalıntılarını hafif temizle ince bi çubuğa -saatçi takımından küçük bi tornavida olabilir- pamuğu dola sıkıca öle temizle tiner SELÜLOZİK olmalı aman dikkat eğer varsa saf alkol de kullanabilrsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahte Sony Mp4 Player Sorunu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.