Bildirim
mp3 player ne almalıyım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
meizu m6 mükemmel bir ürün forumda aratabilirsin.
birde teclast t39 önerebilirim o fiyata... o da forumda mevcut.
ürünleri görmek istersen mköydeyim ben -
sony nw-s703f.sesi ve kulaklıkları harika.tavsiye ederim -
trekstor i beat pink i oneririm kesinlikle hem de 2 gb ı bile sadece 170 ytl............. -
creative zen v var 300 ytl 1gb lik ben aldım çok mutluyum tavsiyede ederim
ama radyosu yok -
quote:
Orjinalden alıntı: unforego
arkadaşlar 250 milyona
ses gelişi güzel olan + radyosu olan mp3 player olarak ne tavsiye edersiniz? creative olmak zorunda değil
teşekkürler
1.nesil iriver clix ve t10, t20 ,t30 ,t50, t60,meizu m6,cowon f2,u3,g3,trekstor organix alabilrsin bu paraya...video oynatmasını istemeiyorsan trekstor önerimdir...zen v yi de hiç önermem... -
Creative Zen Neeon 2'yi kullanıyorum ,memnunum. 4 Gblik fiyatı teknosa yada Bimeks'de 250 ytl'ye yakın bi fiyatta olması lazım ama tek bir eksiği var o da radyosu yok ama firmwareini kendi sitesinden indirebiliyorsunuz -
[Deleted by Admins] -
@e129930
TRT'nin radyolu ürünlerden istediği yüksek lisans ücretleri nedeniyle radyo fiyatı çok artırıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X