Şimdi Ara

MP3 player seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MP3 player seçimi

MP3 player seçimi

arkadslar kararsız kaldım ilki gorunus olrak süper ama pek özlleigi yok gibi 2. sininde bir cok ozelligi var ama gorunusu hosuma gitmedi

siz hangisini önerirsiniz yada baska var mı önerebileceginiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali13 -- 29 Kasım 2006; 16:46:53 >

• 2,ciyi oneririm bide

s200e bak derim radyo,harici pil,ergonomi,kaliteli ses,fiyat performans 146mlyon 1gb

ben kullandigim icin diyorum baska mp3player kullanmadim belki saydigim ozelliklerde baska mp3 playerlarda vardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 29 Kasım 2006; 19:25:54 >
  • creative'nin ses konusunda kendini kanitlamişligi varken philips tercih etme bence! creative seni kolay kolay yari yolda birakmaz ancak eger birakirsa teknik servis olarak biraz sıkıntı yaşayabilirsin pek ilgilenmiyorlar
  • Bu iki seçenek arasında en iyisi MuVo Vidz modeli. Philips' in herhangi bir modeline para vermek pek akıllıca bir yatırım olmaz. Gerek ses kalitesi, gerekse sesinin limitlenmiş olmasından dolayı.
  • philips'te ses limit olduğundan onu baştan ele.. vidz'e gelince, o kadar para verdikten sonra, 210 ytl civarına muzio fs300 alınabiliyorken muvo vidz tercih etmezdim şahsen.. 260k ekran, hafıza kartı girişi(1gb hafıza kartı hediye veriliyor), dahili fm transmitter, ogg desteği gibi birçok üstünlüğü mevcut vidz'e göre..
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=81008&productid=bd700909#tablnk
  • ya iyi markalar cok pahallı. ekonomik olanları ise önermiyorlar. siz ne dersiniz
  • ARKADASLAR ÖNERİLERNİZ VE YORUMLARINIZ İÇİN ÇOOOK TEŞEKKÜR EDEERRİİİİİİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

philips'te ses limit olduğundan onu baştan ele.. vidz'e gelince, o kadar para verdikten sonra, 210 ytl civarına muzio fs300 alınabiliyorken muvo vidz tercih etmezdim şahsen.. 260k ekran, hafıza kartı girişi(1gb hafıza kartı hediye veriliyor), dahili fm transmitter, ogg desteği gibi birçok üstünlüğü mevcut vidz'e göre..
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=81008&productid=bd700909#tablnk

PEKİ MUZİO NASI Bİ MARKADIR İLK DEFA DUYUYORUM GÜVENİLİR MİDİR TEKNİK SERVİS DESTEĞİ NASILDIR ANLATA BİLİR MİSİN??

• quote:

Orjinalden alıntı: alen13

quote:

philips'te ses limit olduğundan onu baştan ele.. vidz'e gelince, o kadar para verdikten sonra, 210 ytl civarına muzio fs300 alınabiliyorken muvo vidz tercih etmezdim şahsen.. 260k ekran, hafıza kartı girişi(1gb hafıza kartı hediye veriliyor), dahili fm transmitter, ogg desteği gibi birçok üstünlüğü mevcut vidz'e göre..

PEKİ MUZİO NASI Bİ MARKADIR İLK DEFA DUYUYORUM GÜVENİLİR MİDİR TEKNİK SERVİS DESTEĞİ NASILDIR ANLATA BİLİR MİSİN??

muzio kore kökenli bir firma.. kaliteli cihazlar üretmelerine rağmen tr'de pek bilinmemelrinin en önemli nedenlerinden bir tanesi ilk ithalatçısı olan tellioğlu'nun sektörden çekilmesidir.. şu anda vega tarafından ithal ediliyor ve teknik destek vega tarafından sağlanıyor.. çok önceden beri takip ettiğim bir marka, alışılmışın dışında özellikler barındıran modelleri mevcut(örn: dahili fm transmitter veya host&device) kendi kullandığım jm200 modelinin incelemesi için imzadaki jm200 yazısına tıklayabilirsin..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alen13

quote:

muzio kore kökenli bir firma.. kaliteli cihazlar üretmelerine rağmen tr'de pek bilinmemelrinin en önemli nedenlerinden bir tanesi ilk ithalatçısı olan tellioğlu'nun sektörden çekilmesidir.. şu anda vega tarafından ithal ediliyor ve teknik destek vega tarafından sağlanıyor.. çok önceden beri takip ettiğim bir marka, alışılmışın dışında özellikler barındıran modelleri mevcut(örn: dahili fm transmitter veya host&device) kendi kullandığım jm200 modelinin incelemesi için imzadaki jm200 yazısına tıklayabilirsin..

verdiğin bilgiler için saol muzio alıcam heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.