Şimdi Ara

MP3 Player Tavsiyeleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mavi bilgisayar tüm cowonları yayından kaldırmış, sitesinde.
  • creative olsun 5 fazla olsun..
  • creative zen 4 gb, hepsiburada dan kargo dahil 120 YTL ye sipariş verdim. Bana özel %35 indirim ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspci

creative zen 4 gb, hepsiburada dan kargo dahil 120 YTL ye sipariş verdim. Bana özel %35 indirim ile.

Bende aynı ürünü aynı fiyata verdim hocam.Salı günü elimde olacak inşallah.
    Bir sorum var bende prizde şarj eden aletlerden var.Üzerinde;
    Input 100-140B-0.13A50-60Hz
    Output 5.1V-1000mA yazıyor.Zen'e olur mu bu cihaz ?
  • doğrusunu söylemek gerekirse o kısmını hiç incelemedim. geldikten sonra kitapçık var ise oradan bakacağım. olmadı usb den şarj ederiz.

salı günü umarım elinde olur, hb den kırık kargo olayı olmuştu 25 gün sürdü. bir kargom da bir haftada falan geldi. umuyorum ki benim de kargom en geç salı çarşamba gelsin.

şu an ise cihaz 280 ytl civarında. geceyarısından önce alanlar yaşadı:)
  • creative zen stone çok mu kötü ya ? almayı düşünüyorum cowon un da ününü duydum ama çok büyük gibi duruyorum telefonmuş gibi hem ekran istemiyorum spor yaparken kullanıcam genelde
  • stone yi spor için alacaksan al, spor için zaten eski muvo sportlar var, bir de zen stone ler. spor yaparken rahat edersin ama çok da şey bekleme. o cihazı ben de çok araştırdım.
  • quote:

stone yi spor için alacaksan al, spor için zaten eski muvo sportlar var, bir de zen stone ler. spor yaparken rahat edersin ama çok da şey bekleme. o cihazı ben de çok araştırdım.

peki cowon dan çok şey bekleyebilirmiyim ?

biraz garip oldu soru ama anlamışsındr heralde
  • cowon f2> zen stone
    bunu diyorsan eğer.

ama fiyat önemli ise, ki cowonlar aslında ucuz da sayılmaz; creativeyi tek geçerim.
    mesela ben zen nano kullanıyordum, hepsiburada da indirim olmasaydı 180 e yine 4 gb creative alacaktım, ama bana 120 ye geldi kargo dahil; diğer türlü 1 gb lık cowon a 100 ytl verecektim.
    fiyat/performansta creative çok iyi.
  • @aspci

İlk şarjı pcden mi yoksa prizden mi yapacaksın ?
  • pc den yapacağım. gece takarım, sabah kalkınca da çıkarırım.
    en kötü ihtimal bir güç kaynağı yaparım. orjinal şarj cihazım yok çünkü.

4 saat falan çok da önemli değil aslında, kitapçığında yazıyor 4 saat şarj edin diye ama 5-6 saat olsa birşey olmaz yani:) o kadar problem değil.
    belki usb den besleme sorunu olabilirmiş; laptop yerine masaüstü bilgisayarda deneyin diyorlar.
  • quote:

pc den yapacağım. gece takarım, sabah kalkınca da çıkarırım.
    en kötü ihtimal bir güç kaynağı yaparım. orjinal şarj cihazım yok çünkü.

4 saat falan çok da önemli değil aslında, kitapçığında yazıyor 4 saat şarj edin diye ama 5-6 saat olsa birşey olmaz yani:) o kadar problem değil.
    belki usb den besleme sorunu olabilirmiş; laptop yerine masaüstü bilgisayarda deneyin diyorlar.

Zaten önemli olan 4 saatin altına inmemek yoksa 10 saat yada daha fazla kalması bile bir sorun oluşturmaz.
  • evet o yüzden gelince kargom; akşam takıcam bilgisayara; sabah öğlene doğru du çıkaracağım.

firmware sürümünü nasıl öğrenebiliyoruz? kilitlenme, beyaz ekran gibi sorunlara karşı napabiliriz? tavsiye ettiğiniz firmware sürümü nedir?
  • quote:

evet o yüzden gelince kargom; akşam takıcam bilgisayara; sabah öğlene doğru du çıkaracağım.

firmware sürümünü nasıl öğrenebiliyoruz? kilitlenme, beyaz ekran gibi sorunlara karşı napabiliriz? tavsiye ettiğiniz firmware sürümü nedir?

Cdsiyle gelen Zen Media Explorer programında "Settings and information" a girdiğinde firmware versiyonunu görebilirsin.(c/p )
    Ben son çıkan firmware yi kullanıyorum, sorunsuz. Lakin us.creative sitesinden bu firmwareyi indirmenizi tavsiye ederim. Aksi takdirde ses kısıtlamasıyla karşılaşırsınız.
    Kilitlenme vs sorunlarda alete reset atmanız gerekecektir. Aletin sağ yanındaki açma kapama yerini aşağı çekip play/pause tuşuna basarak reset atılıyor.

• çok teşekkürler arkadaşım.
    peki beyaz ekran sorunu nedir?
    playlist için eskiden creativede klasörler ile atınca sorun olmuyordu, programı kullanmamız gerekiyormuş sanırım bu zende.
    firmware yi indirince, önce cihaza program ile format atıp, indirdiğim firmware (exe) yi çalıştıyrıyorum hepsi bu değil mi?

düzenleme: aşağıdaki konudan devam ediyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_18243942/mpage_15/key_//tm.htm#25334325

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspci -- 4 Ağustos 2008; 14:25:55 >
  • Sevgili Aspci, kesinlikle COWON U3 tavsiye ederim.
  • valla fuducuk şu an zen 280 ytl ama ben 120 ytl ye aldım, bu fiyata da mp3 playeri zor bulurum :)

cowon f2 alacaktım bulamadım, ereyondan da almadım.
    cowon ya da creative olacaktı, creative oldu:) tedarik sürecinde beklemede.

önerin için teşekkür ederim:)
  • Süper fiyat, kıskandım vallahi ne diyeyim.

Hayırlı olsun şimdiden...
  • teşekkür ederim
    dün gece söyleseydin sana da alırdık bi tane
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.