Şimdi Ara

MP3 Player Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her ne kadar konuyu creative bölümüne açsam da, aklımda şu an için hiçbir marka yok. Her marka önerilerinizi dinlerim.

Daha önce aldığım creative zen nano 1gb vardı ve geçenlerde çaldırdım/düşürdüm.
    Yeni bir mp3 player almak istiyorum ama şu an hiçbir özellik kafamda yok. Yani her tür önerilerinize açığım.
    üst sınırım 150-200 lira civarı. 200 liraya kadar olan her cihaz fikrinize açığım.
    Radyo olması şart değil. Pili aslında AAA ile çalışan cihaz olsa güzel olur ama, diğer cihazları da düşünebilirim.
    Kulaklığım senheiser cx300 ve cihazın bu kulaklığı rezil etmesin istiyorum açıkçası:) sağlam bir rock&metal dinleyicisiyim ama blues tarzı muzik de çok sık dinlerim. Bu tarzlara ve kulaklığa uyacak tavsiyelerinizi bekliyorum.

• arkadaşım kulaklık konusunda creativlerin malesef duymuşsundur kötü şöhretini. buna göre bütçeni ayarlarken creative alacaksan kulaklıklar içinde ayrı bir miktar ayırmanı tavsiye ederim. Ses kalitesi olarak her modele kefil olamam ama zen serisi için dörtdörtlük diyebilirim.
  • evet creativenin kulaklıkları kötü yanında gelenler.
    ama ben cx300 kullanıyorum kulaklıkta.

ekleme: zen stone nasıl peki?
    90 ytl ye gezi seti var:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50799
    travel hoparlörsüz:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49603

bir de bu var:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50732

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspci -- 19 Temmuz 2008; 14:36:57 >

• JXD 652'yi öneririm.
  • mümkünse link verebilirseniz karşılaştırmalarda hem bana, hem de yararlanacak arkadaşlara yardımcı olursunuz.
  • Tıklayınız.Bu linkteki sitede ürünü satın alabileceğiniz yer ile ilgili bilgiler de mevcuttur.Fiyatı 190 YTL dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resline -- 19 Temmuz 2008; 16:00:35 >
  • teşekkürler inceliyorum.
    arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şekli çok hoşmuş.
    benim aklıma yine creative ler düştü gerçi:) bir tasarım harikası ya bunlar...

ereyon'dan alabilirim sanırım cihazı.

teşekkürler öneriniz için.
  • ipod öneririm.
    bende en ucuzu mevcut

12 saate kadar idare ediyor(ekranı yok ya ondan)
  • aklımda ekransız olduğu için aslında creative stone var. ipod da uygun bu açıdan ama cx300 ve rock a uygun olsun diye çok sık eliyorum bu aralar cihaz için.
    yoksa 50 ytl ye minton görmüştüm, teknosada bile 50 ytl idi.onu mu alsam diye içimden geçmedi değil geçen gün:)
    aynı şekilde ipod da vardı...
  • creative zen serisinden (stone olur mu olmaz mı bilemiyorum) veya cowon f2 lerden almayı planlıyorum.
    cowon f2 serisinin 1-2 ve 4 gb lıkları arasında farklılıklar var mı hafızaları haricinde? 2 gb lığı alabilirim cowon'un.
  • Karar vermeden bir de bu resme bakarak önerdiğim cihazı da olasılıklar içine dahil etmelisin.

MP3 Player Tavsiyeleriniz
  • aspci: fark yok kapasite dışında..Stone dan kat kat üstün bir alet...
  • philips goGear da bazı yorumlar duydum da kapasite harici, ses kalitesi de değişiyor diye; o yüzden sordum.
    Muhtemelen f2 alacağım, creative hala bir köşede duruyor seçenek olarak

@girindegorun, biraz daha küçük cihaz arıyorum teşekkürler.
    fikir belirtmek isteyen arkadaşların fikirlerini bekliyorum.
  • mavi bilgisayar f2 stoklarının tamamını bitirdi mi?
    yoksa stoğa yeni ürün girecek mi bu konuda bilginiz var mı?
    mavide hiç cowon kalmamış.
  • arkadaşım media markt dan git bi trekstor vibez al keyfine bak mükemmel alet
  • evet yaa mavibilgisayara cowon f2 stoklara ne zaman girecek yaa?
    quote:

Orjinalden alıntı: aspci

mavi bilgisayar f2 stoklarının tamamını bitirdi mi?
    yoksa stoğa yeni ürün girecek mi bu konuda bilginiz var mı?
    mavide hiç cowon kalmamış.

• Ses kalitesi olarak creative tek geçerim
  • creative benim de aklıma takılıyor aslında.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.