İyi akşamlar arkadaşlar. Mp3 Player almak istiyorum ve seçim aşamasında kararsız kaldım.MP4 olmasa da olur benim için önemli olan yüksek ve kaliteli ses vermesi.özellikle bası iyi olmalı. Benim baktıklarımdan iriver e100 ve lplayer hoşuma gitti.Sizce hangisi daha iyi ve başka ürün tavsiyeniz var mı? Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Kullanmaktan büyük zevk aldığım Iriver T9 modelini tavsiye ederim.
Film falanda izleyecekseniz lplayer'ın t9'a göre artı bir özelliği mevcut.İki player az çok birbirine benzer özellikte,kulaklık çıkış gücünü t9 da problem etmenize hiç gerek yok inanın orijinal cx300 kulaklığıyla doyurucu basslar,tizler elde ediliyor fazlasına gerçekten gerek yok!Bazen dakikalarca kulağımdan çıkarmıyorum inanılmaz kulak ağrısı yaratıyor.Eğer fazla fazla yüksek ses çıkışı istiyorsanız cowon da iyidir ama iriver ucuz fiyatına kaliteli müzik verebiliyor yine de tercih sizin.Bu arada amazon alışverişleri problemli olabiliyor ülkemize pek gönderim yapmıyorlar bilginize.
eğer bulabilirseniz t60 almaya bakın. bas ağırlıklı demişsiniz.t 60 sizin için tam ideal...