Bildirim
mp3 player yazılımım çöktü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilgisyarının tam marka ve modelini bilmen gerekiyor bunları bildikten sonr MSI ın sitesine bağlanarak oradan gerekli firmwire güncellemesini ve yükleme yöntemini öğrenmen gerekiyor mesela benim creative markam için on/off butonuna basılıyken usb ye takmam sonra onu recovery stronge media olarak tanıtıp firmwire güncellememi çalıştırmam gerekiyor.
seninde bu yada buna benzer bir yöntem kullanman gereke bilir. -
bilgisayar model ve markasını sormuşsun mp3 ün markasını mı sordun bilgisayarın mı tam anlayamadım. mp3 ün modeli tahminime göre mega stick 128 ilgin için teşekkürler. -
bana kesin bilgi verirsen sevinirim. aldığın kutuda felan yazması lazım... lütfen kesin bilgi ver...
http://www.msi.com.tr/html/products/ia/MEGA%20Player.htm
bunlardan hangisi ? -
verdiğin linki açtım "Mega Stick 128" şimdi ne yapmalıyım orada download edilebilecek çok sayıda program var teşekkürler. -
http://www.msi.com.tw/program/support/firmware/frm/spt_frm_ia_list.php
Burada megastick 128'in firmware'ini bulabilirsin.
İndirdikten sonra programı zip'ten çıkar ve çalıştır.Program seni yönlendirecektir(player'ı bağla vs şeklinde) -
Açıklamaları dikkatli oku. Download ettiğin kısımda nasıl update yapacağın hakkında bilgi verilmiş. Bu kurallara uymazsan cihazın hasar görür, garanti dışında kalabilir. -
çok sağolun arkadaşlar ancak msı sitesinde yönergeler ingilizce olduğundan dil problemim var sözlükle çözmeye çalıştım ama yeterli gelmiyor. -
sana sunu diyeyim bizim ev arkadasıda creative mp3 playerına format atmıs sonra seninki gibi arıza yapmıstı.oda servise götürdü garantisi var dı. gitmiş beş dakkada halletmişler bidaha format atma sadece sil içindekileri demişler.büyük ihtimal yukarda verilen adreslerde o program vardır.garantisi varsa götür hiç kasma -
problem zaten garantisinin dolmuş olmasında bugün bilgisayarcıları dolaştım 46 YTL istediler zaten 128 likler kaç lira ki o parayı vereyim. içindeki şarkıları değiştirmek için pc ye taktım biçimlendirme istedi başka şansım yok diye düşünerek biçimlendirdim sonra içine şarkıları attım ancak pc den çıkarıp dinlemek için power tuşuna bastığımda "media error" uyarısı verdi ve cihaz açılmadı. MSI sitesinde driverleri buldum ama ingilizce olduğu için yönergeleri anlıyamıyorum ve cihaza yükleyemiyorum. teşekkürler -
ÇÖZÜM bekliyorum. lütfen bileniniz varsa yarın yola çıkıyorum 7 saat müziksiz geçmez -
ÇÖZÜM bekliyorum. lütfen bileniniz varsa yarın yola çıkıyorum 7 saat müziksiz geçmez -
Teknik servisi ile gorus alıdıgın yerede gidersen sana bilgi verirler saygılar -
ben izmirde yaşıyorum ankaradayken ankaradan almıştım ve garanti süresiş doldu telefon açtım pek bilgi veremediler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X