Merhaba arkadaşlar, www.bizimsistem.com stesinden bedava mp3 player kazanılıyor biliyormuydunuz? mp3 player kazanmak var. sorulara en hızlı olarak cevaplamanız gerekiyor. şans falan değil bilgi ölçüyo yani.hemde 4 soru soruyor.
hımm.dakika 1 gol bir yani
ewt teğmenim aynen öyle acaba geçekcten vereceklermi
zanetmiyorum vereceklerini çünkü 5-6 kez ilk ona girdim
Boş işler
demirörs soyadlı olan ne kasmış be
Verirler belki.Cebrax resmi koymuşlar zaten.Bir ara 60 ytl ye satılıyordu onlar.
www.bizimsistem.com adresinde sağ alt köşede bir e-mail var info@bizimsistem.com diye ben o adrese mail attım zınkk diye döndüler bana veriyorlar ve kazananlarında listesini resimleri ile beraber yayınlayacaklarmış. zaten fiyatıda 60 ytl ise 10 tanesi ne tutarki.
quote:
Orjinalden alıntı: 2em
www.bizimsistem.com adresinde sağ alt köşede bir e-mail var info@bizimsistem.com diye ben o adrese mail attım zınkk diye döndüler bana veriyorlar ve kazananlarında listesini resimleri ile beraber yayınlayacaklarmış. zaten fiyatıda 60 ytl ise 10 tanesi ne tutarki.
ne e- maili attın adamlara yaw. olmadı ben de ablama yapim öle
Güvenilir bir site mi acaba?
Üye olunamadığına göre çok da güvenilir bir site olmasa gerek
Cep telefonu numarası bile istemiş neye gerekse ben güvenli olduğunu düşünmüyorum.
Bu tarz sitelere çok güvenmeyin derim, telefon numarasını neden istiyor ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme