Şimdi Ara

Mp3 playerlarınızla ilgili deneyimleriniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MODEL - ?
    KAPASITE - (Mb/GB)
    TARIH - (ne zaman satın aldıgınız)
    FIYAT - (dolar, TL)
    ÜLKE - (nereden satın aldığınız)
    AKSESUARLAR - ayrıca aldıklarınız (ve fiyatları mümkünse)

SES KALITESI - ?
    KULLANICI ARAYÜZÜ -?
    BATARYA SÜRESİ- (şarj ve dayanma süresi)
    YORUMLAR -

Arkadaşlar herkes buraya sahip oldugu mp3 playerla ilgili deneyimlerini yazarsa mp3 player alıcak diğer arkadaşlar için yardımcı bi başlık olmuş olur..Bu şablonu kullanırsak daha düzenli bir başlık olucak sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlynx3 -- 28 Ağustos 2005, 12:52:39 >

• yazan yok sanırım ben yazıyım bari bi tane

MARKA - Creative
    MODEL - Zen Micro (black)
    KAPASITE - 5GB
    TARIH - 10 Mayıs 2005
    FIYAT - 199$
    ÜLKE - Amerika
    AKSESUARLAR - Sony EX71SL/WK Fontopia Headphones (28$)

SES KALITESI - ~mükemmele yakın
    KULLANICI ARAYÜZÜ - menü ve navigasyon cok rahat
    BATARYA SÜRESİ- (2.5 saat şarj süresi ve ortalama 8-9 saat kullanım)
    YORUMLAR -
    artılar = küçük ve şık tasarım, çıkarılabilir pil, radyo, radyodan kayıt ve ses kaydı
    eksiler= potansiyel kulaklık girişi problemi, birlikte gelen vasat kulaklıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlynx3 -- 28 Ağustos 2005, 14:44:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlynx3

yazan yok sanırım ben yazıyım bari bi tane

MARKA - Creative
    MODEL - Zen Micro (black)
    KAPASITE - 5GB
    TARIH - 10 Mayıs 2005
    FIYAT - 199$
    ÜLKE - Amerika
    AKSESUARLAR - Sony EX71SL/WK Fontopia Headphones (28$)

SES KALITESI - ~mükemmele yakın
    KULLANICI ARAYÜZÜ - menü ve navigasyon cok rahat
    BATARYA SÜRESİ- (2.5 saat şarj süresi ve ortalama 8-9 saat kullanım)
    YORUMLAR -
    artılar = küçük ve şık tasarım, çıkarılabilir pil, radyo, radyodan kayıt ve ses kaydı
    eksiler= potansiyel kulaklık girişi problemi, birlikte gelen vasat kulaklıklar
    MARKA - - Creative

MODEL - - Zen Touch

KAPASITE - - 20 Gb

TARIH - - 26 Temmuz 2005

FIYAT - - 446 YTL

ÜLKE - - Weblebi.Com

AKSESUARLAR - - Ayrıca bir aksesuar almadım henüz,yanında TravelSound hoparlor geldi

SES KALITESI - - Tek Kelimeyle Mükemmel,Özellikle EAX'ı aktifleştirince ve minimum 192 Kbps Mp3 dosyalarıyla deneyince

KULLANICI ARAYÜZÜ - - Menü kullanımı oldukça rahat,Touchpad ile navigasyon ilk aşamada zor gözükse de alıştıktan sonra bırakılamıyor

BATARYA SÜRESİ- - 4 Saatte tamamen şarj olan batarya minimum 192 Kbps mp3 dosyalarından oluşan müziklerimi dinlerken 22-24 saat arası dayanıyor

Artılar - - Ses kalitesi,kaliteli ve şık dış görünüm,alışınca bırakılamayan TouchPad

Eksiler - - TouchPad'in iki yanındaki kontrol tuşları ışıklandırmalı olabilirmiş,yanında gelen kulaklıklar pek kaliteli sayılmaz ve kulakta biraz rahatsız durabiliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

MARKA - - Creative

MODEL - - Zen Touch

KAPASITE - - 20 Gb

TARIH - - 26 Temmuz 2005

FIYAT - - 446 YTL

ÜLKE - - Weblebi.Com

AKSESUARLAR - - Ayrıca bir aksesuar almadım henüz,yanında TravelSound hoparlor geldi

SES KALITESI - - Tek Kelimeyle Mükemmel,Özellikle EAX'ı aktifleştirince ve minimum 192 Kbps Mp3 dosyalarıyla deneyince

KULLANICI ARAYÜZÜ - - Menü kullanımı oldukça rahat,Touchpad ile navigasyon ilk aşamada zor gözükse de alıştıktan sonra bırakılamıyor

BATARYA SÜRESİ- - 4 Saatte tamamen şarj olan batarya minimum 192 Kbps mp3 dosyalarından oluşan müziklerimi dinlerken 22-24 saat arası dayanıyor

Artılar - - Ses kalitesi,kaliteli ve şık dış görünüm,alışınca bırakılamayan TouchPad

Eksiler - - TouchPad'in iki yanındaki kontrol tuşları ışıklandırmalı olabilirmiş,yanında gelen kulaklıklar pek kaliteli sayılmaz ve kulakta biraz rahatsız durabiliyorlar

Alıntıları Göster
    MARKA - Creative

MODEL - Zen Micro

KAPASİTE - 5 Gb

TARİH - 05.07.2005

FİYAT - 220 EURO

ÜLKE - ALMANYA

AKSESUAR - şimdilik almadım ama en kısa zamanda ii bir kulaklık alacağım

SES KALİTESİ - sadece creative diyorum (( ama içinden çıkan kulaklıklar ii bas vermiyo ))

KULLANICI ARAYÜZÜ - Kullanımı çok rahat. touchpad oldukça kullanışlı.

BATARYA SÜRESİ - Şimdiye kadar hiç dikkat etmedim ama en kısa zamanda güncelleyeceğim

ARTILAR - çok şık ve güzel duruyor. oldukça küçük. çıkarılabilir pil. renk seçenekleri.

EKSİLER - Kullaklık girişinde problem çıkıyor, yeni kulaklık almak şart

• quote:

Orijinalden alıntı: schneller

MARKA - Creative

MODEL - Zen Micro

KAPASİTE - 5 Gb

TARİH - 05.07.2005

FİYAT - 220 EURO

ÜLKE - ALMANYA

AKSESUAR - şimdilik almadım ama en kısa zamanda ii bir kulaklık alacağım

SES KALİTESİ - sadece creative diyorum (( ama içinden çıkan kulaklıklar ii bas vermiyo ))

KULLANICI ARAYÜZÜ - Kullanımı çok rahat. touchpad oldukça kullanışlı.

BATARYA SÜRESİ - Şimdiye kadar hiç dikkat etmedim ama en kısa zamanda güncelleyeceğim

ARTILAR - çok şık ve güzel duruyor. oldukça küçük. çıkarılabilir pil. renk seçenekleri.

EKSİLER - Kullaklık girişinde problem çıkıyor, yeni kulaklık almak şart

Alıntıları Göster
    creative yalan abi,bende aldım 2yıl fılan oldu.alet sapıttı gecen ay
    kendıkendıne içindeki sarkıları sildi.bilgisayarda hafızası dolu görünmesıne ragmen müzik dinlenemiyordu..üstelik serviste cok ilgisiz ve yavaş(3haftadır tamir ediyolar)
    kimseye önermem

• quote:

Orijinalden alıntı: getreadytodie_

creative yalan abi,bende aldım 2yıl fılan oldu.alet sapıttı gecen ay
    kendıkendıne içindeki sarkıları sildi.bilgisayarda hafızası dolu görünmesıne ragmen müzik dinlenemiyordu..üstelik serviste cok ilgisiz ve yavaş(3haftadır tamir ediyolar)
    kimseye önermem

Alıntıları Göster
    Deneyimciler bir ortalama puan verseler çok güzel olcak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Melik

Deneyimciler bir ortalama puan verseler çok güzel olcak :D

Alıntıları Göster
    servis sorunu var türkiyede ama öyle bozulması istisna bişey bence. her creative bozulacak diye bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: löpçük

servis sorunu var türkiyede ama öyle bozulması istisna bişey bence. her creative bozulacak diye bişey yok

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: krbck

Kesinlikle katılıyorum,"Creative yalan" demek çok genel kaçıyor...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    o solediin şey bana da oldu usb yii yanlış çıkarmadan kayaklanıo benm kine 4 kere oldu bi haftada hep geri verdiler creative ii markadr laf edilmez ben m robe aldım ve çok memnunum goruntu ve menu çok gzl ses de yeterli

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    MARKA : Inca

KAPASİTE : 128 mb

TARİH : 2003

FİYAT : 100 YTL

ÜLKE :Türkiye

AKSESUAR : Kulaklık ve usb kablosu

SES KALİTESİ : Beklediğimden daha iyiydi

KULLANICI ARAYÜZÜ : Zaten mp3 çalmaktan başka fonksiyonu olmadığı için kullanımı kolay

BATARYA SÜRESİ : Bilgisayardan şarj oluyordu, yani dahili pil ile yaklaşık 8 saat

ARTILAR : Maalesef yok

EKSİLER : Aldıktan yaklaşık bir hafta sonra kilitlenmeye başladı, servise verdim tamir edildi. Bir süre sonra tekrar aynı sorunu yaşadım yine tamir edildi (bu kez fazla farkı olmayan yeni versiyonu yüklenmişti), Tam bu sefer oldu çalışıyor derken askere gittim ve bi arkadaşıma bıraktım, ben askerdeyken yine bozulmuş, askerden dönünce de bi daha uğraşmadım, yani hala bozuk. Sonuç olarak bozulmasının dışında özelliklerine göre hiçbir eksisi yoktu

Tabiki genellememek lazım Inca'nın her modeli böyle olacak değil ama alırken Türkiye'ye daha yeni yeni mp3 çalarlar geliyordu, alternatif şimdiki gibi fazla olmadığı ve param da ancak buna yettiği için almıştım tabi aldığıma alacağıma pişman oldum.

Bir de unutmadan mp3 çalar alacak arkadaşlara tavsiyem pil mutlaka harici olmalı, alırken pile para vermem bilgisayardan şarj ederim diyosun ama sonradan tatil,uzun seyehatler vb. durumlarda şarj imkanı olmuyor, bu nedenle pil harici olmalı, şarjlı pil ve makinesi alıp onu kullanmanızı öneririm. Ha bi de hafıza kartı takılabiliyorsa çok daha güzel olur.

Saygılarımla
    Ozan Aslan

• quote:

Orijinalden alıntı: poete

MARKA : Inca

KAPASİTE : 128 mb

TARİH : 2003

FİYAT : 100 YTL

ÜLKE :Türkiye

AKSESUAR : Kulaklık ve usb kablosu

SES KALİTESİ : Beklediğimden daha iyiydi

KULLANICI ARAYÜZÜ : Zaten mp3 çalmaktan başka fonksiyonu olmadığı için kullanımı kolay

BATARYA SÜRESİ : Bilgisayardan şarj oluyordu, yani dahili pil ile yaklaşık 8 saat

ARTILAR : Maalesef yok

EKSİLER : Aldıktan yaklaşık bir hafta sonra kilitlenmeye başladı, servise verdim tamir edildi. Bir süre sonra tekrar aynı sorunu yaşadım yine tamir edildi (bu kez fazla farkı olmayan yeni versiyonu yüklenmişti), Tam bu sefer oldu çalışıyor derken askere gittim ve bi arkadaşıma bıraktım, ben askerdeyken yine bozulmuş, askerden dönünce de bi daha uğraşmadım, yani hala bozuk. Sonuç olarak bozulmasının dışında özelliklerine göre hiçbir eksisi yoktu

Tabiki genellememek lazım Inca'nın her modeli böyle olacak değil ama alırken Türkiye'ye daha yeni yeni mp3 çalarlar geliyordu, alternatif şimdiki gibi fazla olmadığı ve param da ancak buna yettiği için almıştım tabi aldığıma alacağıma pişman oldum.

Bir de unutmadan mp3 çalar alacak arkadaşlara tavsiyem pil mutlaka harici olmalı, alırken pile para vermem bilgisayardan şarj ederim diyosun ama sonradan tatil,uzun seyehatler vb. durumlarda şarj imkanı olmuyor, bu nedenle pil harici olmalı, şarjlı pil ve makinesi alıp onu kullanmanızı öneririm. Ha bi de hafıza kartı takılabiliyorsa çok daha güzel olur.

Saygılarımla
    Ozan Aslan

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Mpman 512 mp3 çalar aldım ancak daha 5-6 kullanımdan sonra ekran takıldı ve bir daha düzeltemedim.... Aldığıma pişman oldum ama usb olarak kullanıldığı için biraz kendimi avutuyorum.. Benden size tavsiye büyük hafızalı ve marka yapmış mp3 player ya da ipod alın..

• quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Arkadaşlar Mpman 512 mp3 çalar aldım ancak daha 5-6 kullanımdan sonra ekran takıldı ve bir daha düzeltemedim.... Aldığıma pişman oldum ama usb olarak kullanıldığı için biraz kendimi avutuyorum.. Benden size tavsiye büyük hafızalı ve marka yapmış mp3 player ya da ipod alın..

Alıntıları Göster
    KontG senin mp3 çaların tam olarak markası mpman mi? yani başka bi markanın yan ürünü felan değil dimi?
  • quote:

KontG senin mp3 çaların tam olarak markası mpman mi? yani başka bi markanın yan ürünü felan değil dimi?

Alıntıları Göster
    usb sorununun çözümü:

---------------------------------------------------------

Arkadaşlar sorun için bir çözüm bilmiyorum ama bu tarz sorunların çıkmaması için yapılması gereken başlıca şey
    MP3 player'ı USB'den bağladınız, şarkıları attınız, XP'de sağ altta çıkan DONANIMI GÜVENLE KALDIR ikonuna tıklayın
    ve açılan pencereden DURDUR butonuna basın.
    Açılan ikinci pencerede cihazınızı seçin ve TAMAM'a basın. Yine sağ alt köşede donanımın güvenle kaldırıldığını belirten bir baloncuk çıkacak. Sadece bu işlemlerden sonra MP3 Player'ınızı USB'den çıkarın. Aksi halde cihaz zarar görüyor. Bu çok önemli.
    Creative MP3 çalarların manuellarında var bu uyarı.

-----------------------------------------------------------------

Edit: Çizgi arasındaki bölüm bu forumdan bir arkadaşın yazısından alınmıştır. bu yazıyı bir süre önce bilgisayarıma kopyalamıştım...oradan aldım yani... arkadaşın nickini hatırlamadığım için yazamıyorum kusura bakmasın artık

• quote:

Orijinalden alıntı: _TurkishSword_

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    evet benimkinin ana markası MPMAN... yan ürüne bağlı değil..
    krbck arkadaşım gerçekten ciddi misin? yani ben şimdi bu problemi nasıl çözerim?
  • quote:

evet benimkinin ana markası MPMAN... yan ürüne bağlı değil..
    krbck arkadaşım gerçekten ciddi misin? yani ben şimdi bu problemi nasıl çözerim?

Alıntıları Göster
    dostum ciddiyim ama dediğim gibi eğer format attığın halde düzelmiyorsa bunun sorunu teknik birt olaydır. düşürme felan oldu mu acaba. yani alet düştüyse diski zarar görmüş olabilir.eğer varsa servisine, yoksa da anlayan bi elektronikçiye felan götür.ama bu işi bilen bi elektronikçi olsun. yoksa alet tamamen gider elinden.

• quote:

usb sorununun çözümü:

Arkadaşlar sorun için bir çözüm bilmiyorum ama bu tarz sorunların çıkmaması için yapılması gereken başlıca şey
    MP3 player'ı USB'den bağladınız, şarkıları attınız, XP'de sağ altta çıkan DONANIMI GÜVENLE KALDIR ikonuna tıklayın
    Açılan ikinci pencerede cihazınızı seçin ve TAMAM'a basın. Yine sağ alt köşede donanımın güvenle kaldırıldığını belirten bir baloncuk çıkacak. Sadece bu işlemlerden sonra MP3 Player'ınızı USB'den çıkarın. Aksi halde cihaz zarar görüyor. Bu çok önemli.

Edit: Çizgi arasındaki bölüm bu forumdan bir arkadaşın yazısından alınmıştır. bu yazıyı bir süre önce bilgisayarıma kopyalamıştım...oradan aldım yani... arkadaşın nickini hatırlamadığım için yazamıyorum kusura bakmasın artık

Alıntıları Göster
    buna çoğu kişi dikkat etmiyor , cart diye çıkartıyorlar aleti halbuki ne kadar önemli birşey ve bildiğim kadarıyla usb bağlantısı bozulduktan sonra tamiri de yok , alet gidiyor yani
    quote:

Orjinalden alıntı: krbck

usb sorununun çözümü:

• quote:

usb sorununun çözümü:

Alıntıları Göster
    quote:

usb sorununun çözümü:

Bunu hatırlatmanız çok önemli gerçekten çok teşekkür ediyorum ama ben böyle bir uyarı ile karşılaşmadığım için donanım kaldır demeden yükleme yaptım ve alet gitti...

peki bu problem bundan kaynaklanıyorsa elektronikçiler çözebilir mi?

• quote:

quote:

usb sorununun çözümü:

Bunu hatırlatmanız çok önemli gerçekten çok teşekkür ediyorum ama ben böyle bir uyarı ile karşılaşmadığım için donanım kaldır demeden yükleme yaptım ve alet gitti...

peki bu problem bundan kaynaklanıyorsa elektronikçiler çözebilir mi?

Alıntıları Göster
    eğer bundan kaynaklanıyorsa elektronikçilerin çözebileceğini sanmam. çünkü çoğu elektronikçi pek anlamıyo mp3çalarlardan. ama yine de bi sormak lazım.

bilgisayarında ne yüklü bilmiyorum ama bende xp professional var. dijital kamera takınca da sağ altta çıkıyo o uyarı yeni donanım bulundu diye. yani modem takınca bile çıkıyor o uyarı. sanırım sendeki xp değil. ama sorın bundan kaynaklanmıyor da olabilir. diğer forumda darbe felan da olmadı yazmışsın... o zaman büyük ihtimal yazılımsal.

yazılımsal sorunlarda elektronikçiler bişey yapamaz zaten. adamların işi parçayla felan ilgili çünkü...ama dediğim gibi gidip bi sormakta yarar var...

• quote:

eğer bundan kaynaklanıyorsa elektronikçilerin çözebileceğini sanmam. çünkü çoğu elektronikçi pek anlamıyo mp3çalarlardan. ama yine de bi sormak lazım.

bilgisayarında ne yüklü bilmiyorum ama bende xp professional var. dijital kamera takınca da sağ altta çıkıyo o uyarı yeni donanım bulundu diye. yani modem takınca bile çıkıyor o uyarı. sanırım sendeki xp değil. ama sorın bundan kaynaklanmıyor da olabilir. diğer forumda darbe felan da olmadı yazmışsın... o zaman büyük ihtimal yazılımsal.

yazılımsal sorunlarda elektronikçiler bişey yapamaz zaten. adamların işi parçayla felan ilgili çünkü...ama dediğim gibi gidip bi sormakta yarar var...

Alıntıları Göster
    MARKA - Apple
    MODEL - iPod
    KAPASITE - 20 Gb
    TARIH - 25.08.2005
    FIYAT - 540 YTL
    ÜLKE - Teknosa
    AKSESUARLAR - Alet çok yeni olduğu için herhangi bir aksesuar almadım ancak kumandalı kulaklık almayı düşünüyorum.

SES KALITESI - Mükemmel.Ayrıca içinden çıkan kulaklıklar da gayet yeterli.
    KULLANICI ARAYÜZÜ - iTunes adlı programı kullanmak çok kolay.Çok kullanışlı bir program.
    BATARYA SÜRESİ- 4 saatte dahili Lityum-ion pil tam doluyor.10 saat kadar da çalma süresi var.
    YORUMLAR - Kısa bir süre önce tüm iPod(20 Gb ve üstü) modelleri renkli ekranla donatıldı.Bu başta gereksiz gibi görünse de inanılmaz bir artı.Öncelikle dinleyeceğiniz şarkıyı seçerken kullandığınız menü de renkli ve eğlenceli.Ayrıca herhalde touchpad in kullanım kolaylığından bahsetmeme gerek yok.(Zen Touch'ınkine oranla daha kullanışlı bence çünkü yuvarlak olması elinizi kaldırmadan sonsuz kaydırma yapmanızı sağlıyor.)
    -Almayı düşünen arkadaşlara ısrarla tavsiye ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: calniacik

MARKA - Apple
    MODEL - iPod
    KAPASITE - 20 Gb
    TARIH - 25.08.2005
    FIYAT - 540 YTL
    ÜLKE - Teknosa
    AKSESUARLAR - Alet çok yeni olduğu için herhangi bir aksesuar almadım ancak kumandalı kulaklık almayı düşünüyorum.

SES KALITESI - Mükemmel.Ayrıca içinden çıkan kulaklıklar da gayet yeterli.
    KULLANICI ARAYÜZÜ - iTunes adlı programı kullanmak çok kolay.Çok kullanışlı bir program.
    BATARYA SÜRESİ- 4 saatte dahili Lityum-ion pil tam doluyor.10 saat kadar da çalma süresi var.
    YORUMLAR - Kısa bir süre önce tüm iPod(20 Gb ve üstü) modelleri renkli ekranla donatıldı.Bu başta gereksiz gibi görünse de inanılmaz bir artı.Öncelikle dinleyeceğiniz şarkıyı seçerken kullandığınız menü de renkli ve eğlenceli.Ayrıca herhalde touchpad in kullanım kolaylığından bahsetmeme gerek yok.(Zen Touch'ınkine oranla daha kullanışlı bence çünkü yuvarlak olması elinizi kaldırmadan sonsuz kaydırma yapmanızı sağlıyor.)
    -Almayı düşünen arkadaşlara ısrarla tavsiye ediyorum...

Alıntıları Göster
    calniacik kesinlikle alıcam ama sen 20 gb'ı 540'a nerden buldun?

krbck;

bendeki de xp professionel. ayrıca darbe falan da almadı.. yani durup dururken oldu bu problem.. yani söylediğiniz o sorundan başka bişeyden kaynaklanacağını hiç zannetmiyorum.. daha çok yeni ve hemen bozuldu. yani bilgisayardan müzik yükledikten sonra... başka bişey olmadı... yine de elektronikçilere gitmekte ve sormakta fayda var...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.