MARKA - minton MODEL - mmp3002 KAPASITE - 128mb+ sd cart sınırsız TARIH - 7ay falan FIYAT - 125ytl ÜLKE - tahtale iş merkezi AKSESUARLAR -
SES KALITESI - cok ii KULLANICI ARAYÜZÜ -memnunum BATARYA SÜRESİ- şarjlı pille 2 veya 3gün
tek kötü yönü joystick olması ama ucuz ve kullanılıcak bi cihaz
joystick ne yaaa? nasıl oluyo yani o?
quote:
Orjinalden alıntı: krbck
joystick ne yaaa? nasıl oluyo yani o?
joystick yön tuşu dostum şarkıları ileri geri sardırmak ve sesi açık kapamak için 4 yönlü muvo2 nin tuşu gibi
ipod suffle. 512 lik bu aletten nasıl böyle bi ses çıkıyor anlamıyorum. radyo olayını anlamış değilim mp3 dolu bir alette radyo ile ne dinleniyor???. hele radyodan kayıt. yayın kalitesi ne ki kayıt kalitesi ne olacak.100 dolara alınabilecek dünyadaki en karizmatik ve kaliteli mp3 player. ipod
nereden ve kaça aldın pollock... ben 60 gb istiyorum...
MARKA -Mpress MODEL -Yok KAPASITE - 32 mb TARIH - 2001 sonu FIYAT - 140 milyondu ÜLKE - Türkiye AKSESUARLAR - Yok(Yanında çok harika bir kulaklık vermişlerdi 2 sene sonra bozuldu hala üzülürüm.Bi daha öyle ses veren kulaklık bulamadım) SES KALITESI -93db BATARYA SÜRESİ- 3 saat(Kalem pille) YORUMLAR - Satın aldığım ilk mp3 tü.Mp3 playerlar pek yaygın değildi.Herkes çok acayip bakıyordu.Bir gün cebinden çıkarırken yere düşmesiyle ondan ayrılmak zorunda kaldım.Hala saklarım....
MARKA - Creative MODEL - Jukebox 3 KAPASITE - 20 gb TARIH - 2003 FIYAT - o zaman 470$ ÜLKE - Japonya AKSESUARLAR -Yok SES KALITESI - 98db creative kalitesi BATARYA SÜRESİ- tam pille 24 saat YORUMLAR - Benim aldığım dönemde 20 gb yoktu hatta o zaman jukeboxların 6 gblığı vardı.Pazarın hakimi Creativedi.Ey gidi günler.Hala dolduramadım içini...
MARKA - Creative MODEL - Muvo2 KAPASITE - 4gb TARIH - Nisan 2005 FIYAT - 300 ytl ÜLKE -Türkiye AKSESUARLAR - Yok SES KALITESI -98 db Creative kalitesi BATARYA SÜRESİ- 14 saat YORUMLAR -Bunu dışarıda gezerken yada yürüyüşte falan kullanıyorum.Teknoloji geliştikçe eski jukeboxı herkes discman zannediyordu.Bende bunu aldım.Çokta memnunum...
Ben biraz abarttım ama Mp3 tarihinin gelişimi açısından gelişmeler hayret edici...
mp3 player alırken dikkat gereken en önemli özelliklerden biri ekolayzırın kaç band olduğudur..
mesela bir 5 band ile 10 band çok farkediyor ses kalitesi
saygılar
MARKA - Creative MODEL - Muvo Slim KAPASITE - (256MB) TARIH - nisan 2005 FIYAT - (90$) ÜLKE - (Amerika) AKSESUARLAR - taşıma kılıfı
SES KALITESI - gayet iyi KULLANICI ARAYÜZÜ - Creative in Muvo Serisinin Arayüzü çok kötü bence.. BATARYA SÜRESİ- 2,5 Saat Şarj - 15-16saat çalma süresi YORUMLAR - dünyanın en ince mp3 playerı 7mm kalınlıgında, cüzdana bile giriyordu ama aradıgım şarkıya tek tek ilerleme olayı beni uyuz etti 2 hafta sonra sattım..
MARKA - Creative MODEL - Jukebox KAPASITE - 6 GB (yeni bi harddisk alabilrsem 20-40 yada 80gb'ye yükselticem) TARIH - 2001 ocak FIYAT - (hediye geldi ama o aralar türkiyede 800YTL falandı) ÜLKE - Almanya AKSESUARLAR - yok
SES KALITESI - 98db + EAX + bir çok ek özellik ile mükemmel ötesi KULLANICI ARAYÜZÜ - ilk mp3 playerlardan biri olmasına rağmen mükemmel üstü.. BATARYA SÜRESİ- 3 saat şarj + 4 saat çalma YORUMLAR - ilk mp3 playerım ve hala onun kadar kaliteli bir mp3 çalar bulamadım.. yeni gelenler eskisini aratıyo wallahi.. alette 1mini jack + 2 line out olmak üzere 3 ses çıkışı ve 1 input giriş wardı.. biraz ağırdı ve discman boyutlarındaydı ama hala o kaliteyi aramıyor değil insan.. harddiski carpma/düşmelerden kaynaklanan badsektorlerle dolu şu an ve yalnızca 1GBlık kısmını kullanabiliyorum..inşallah yeni bi harddisk alıcam da biraz da nostalji yapıcam
ya millet benim intuix marka 128 mb bir mp3 çalarım var.I/O error yazıyo.format at diyo atıyorum kitleniyor kalyor.ya bu istanbulda bunu tamir edecek bir yer bilen varmı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme