Şimdi Ara

Mp3 pleyardan gerçekten iyi Anlayan içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar ben mp3 pleyar alacagım ama bu konuda pek fazla bir bilgim yok ama çevreden edindiğim bilgilere göre Sandisk Sansa Fuze modeli ses kalitesi felan iyimiş bu doğrumu eğer değilse bana 150 200 tl arası önerebileceğiniz bir mp3 çalar varmı istediğim özellik:

1-)Ses kalitesi mükemmel olsun

2-)video ve foto göstersin

3-)Radyo olsun güzel çeksin vekayıt olsun

4-)Yorumlarınız için şimdiden çok TŞK...

Saygılarımla

• EE Bi kişi bile anlamıyorsa nie forum açıosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercalbak

EE Bi kişi bile anlamıyorsa nie forum açıosunuz

Bu yorumdan sonra pek öneri geleceğini sanmam ama söyleyeyim, bir çok kişi NEXT&MEiZU YE-M6 4GB önerir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 21 Ekim 2009; 22:03:12 >
  • sansa fuze iyi diyolar ama pişman olanda çok var. meizu m6 da dediğin özellikler var ama kalite olarak seni tatmin eder mi bilemem. kriterlerinden hangileri en çok önemli olanlar onuda yazsaydın keşke :)
  • reKLizMa'ya katılıyorum.

Arkadaşımızın dediği gibi bende sana " NEXT&MEiZU YE-M6 4GB " öneririm. Ürün gerçekten güzel ve seni idare eder
  • ses kalitesi bakımından fiyatına göre en iyi alet next meizu m6 arkdşm ;)
  • benim için ses seviyesi kulaklıktan yüksek çıksın sansa fuze sesi yüksekmi yada next mi veya clip mi video okadar önemli değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu konuda biraz araştırma yaptım.

ses çıkışı en yüksek olan cowon modelleri, arkadaşlar bassları da çok iyi verdiğini söylüyorlar. cowon d2+ düşünebilirsin. daha fazla para veririm diyorsan s9 modeli var.

bunun yanında iriver'in e100-e150-e200 ve clix modelleri var.ses çıkışları cowon kadar yüksek değil.sitelerinden baktım ama clixin ses kalitesinin daha iyi olduğunu okumuştum.

creative zen var hepsi buradada olumlu yorumlar var.

bu forumu takip et,tek tek başlıkları dolaş daha iyi fikir edinirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: febastan

bu konuda biraz araştırma yaptım.

ses çıkışı en yüksek olan cowon modelleri, arkadaşlar bassları da çok iyi verdiğini söylüyorlar. cowon d2+ düşünebilirsin. daha fazla para veririm diyorsan s9 modeli var.

bunun yanında iriver'in e100-e150-e200 ve clix modelleri var.ses çıkışları cowon kadar yüksek değil.sitelerinden baktım ama clixin ses kalitesinin daha iyi olduğunu okumuştum.

creative zen var hepsi buradada olumlu yorumlar var.

bu forumu takip et,tek tek başlıkları dolaş daha iyi fikir edinirsin.

Ben Cowon s9 kullaniyorum ayni zamanda Trekstor Vibez, sunu rahatlikla diyebilirim ki ses kalitesi bakimindan cowon s9 vibez'in yanindan gecemez. Cowon'nun ses cikisi cok fazla o bi gercek ama cok yuksek sesi, cok iyi ses veriyo diye nitelendirmek komik olur. Zaten cowon da 35 den sonra dinleyene insan demek yanlis olur hem kulaklara zarar hem de o kadar yukses de dinlemenin bi anlami yok bisey anlamazsin. Ben Vibez'de son sesde rahatlikla dinleyebiliyorum ve gercekten harika bi ses kalitesi var ve kulagi acitmiyo, yormuyo.

Cowon'nun tek avantaji bana gore sik tasarimi video oynatabilmesi falan filan. Ama ses kalitesi on plandaysa vibez alman yerinde bi secim olur hem paran cebinde kalir hem kaliten. Cowon bana 350 liraya geldi vibez 120 liraya. Arada buyuk bi fiyat farki var ama emin ol vibez ses kalitesi o fiyat farkini cok rahat kapatiyo hatta aradaki farkla kendine iyi bir kulaklik olup mest olabilirsin.

• vibezi herkes övüyor ama onun da sorunlu bir alet olduğunu okumuştum tabi, daha çok okumak ve bilgi sahibi olmak gerek. ne kadar doğru bilemem.

bir de vibez üretimden kalktı galiba.
  • Suan icin sorun teskil edicek bi yani gorunmuyo gibi ama ilerde nolur bilinmez, vallah bozulsa naparim diye kara kara dusundum

Birde bu kadar ovduk birazda eksi yanini soylim bana gore tek eksi yani biraz karisik kullanimi, biraz kastiriyo ama zamanla alisiyosun

Evet uretimden kalkti ama 2. ellerde dolasir sanirim bulununca kacirilmamasi gereken bi alet bence, 100-150 ytl civarina rahat bulunur ve her kurusunu hakediyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.