Şimdi Ara

mp3 sarkilarin ses ve müzigini ayirma???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mp3 sarkilarin ses ve müzigini ayirma???bunun için hangi programi kullanmaliyim?lütfen yardimci olun....

• yıllardır herkes bunu sorar durur ama daha bulana raslamadım
  • Ses ve Müzik tekbir frekanstadır, Kısaca yapılabilir fakat çok çok zor,. Frekanslarla oynamak gerekli.
  • çok kimsenin hayalidir bu özellikle müzikle uğraşanların.aslında karaoke mantığı buna uygun düşüyor gibi ama ayrıntısını bilmiyorum.japonlar yapmış olabilir bence ama müzik endüstrisi bu teknolojinin ayağa düşmesini istemiyor olabilir.düşünsenize bir şarkının ki basları davulları gitarları ve vokali tek başlarına duyulup kaydedlip editlenebilirse (ki çok güzel olurdu) müzik yapmak tamamen copy-paste olayına dönüşürdü.
    abarttım galiba
  • winamp ın plg-in lerine bakabilirsin , sitesinde vardı. Tam olarak ayıramıyor ama bence bir dene derim.
  • Çok kez sorulmuş olup, çok kez net bir cevap hatta program sanmıorum yok adam gibi.
  • ses ve müziği tam olarak ayırmazsın ama karooke tarzı programlar belki işini görür böle programlar cok far
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karaoke programları pek işe yaramıyor. insan sesini baya bi azaltıyor ama yine de farkediliyor. mp3ün kalitesi de çok düşüyor... iyi bir program olsa duyardık herhalde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

çok kimsenin hayalidir bu özellikle müzikle uğraşanların.aslında karaoke mantığı buna uygun düşüyor gibi ama ayrıntısını bilmiyorum.japonlar yapmış olabilir bence ama müzik endüstrisi bu teknolojinin ayağa düşmesini istemiyor olabilir.düşünsenize bir şarkının ki basları davulları gitarları ve vokali tek başlarına duyulup kaydedlip editlenebilirse (ki çok güzel olurdu) müzik yapmak tamamen copy-paste olayına dönüşürdü.
    abarttım galiba

ıyy tiskindim kendimden ne b.ktan cevap vermişim harbi salakmışım

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.