Selam arkadaşlar.220 CD lik (150GB ediyo) mp3 arşivim var.albüm listemi henüz hazırlamadım.her tarz var (daha çok metal/progressive ağırlıklı).1 cd isteyen cd başına 1,75 milyon.ama daha çok cd li siparişlerde indirim yaparız.bişi sormak ya da şu var mı bu var mı diycek olanlar bana mail atabilirler . ozzy82_dt@yahoo.com ya da PM atın burdan anlaşalım [frndsp] hadin kalın sağlıcakla siparişleri bekliyorum [gitar]
bende de var ama kimse satın almaz mp3 modası geçio :)
baba yeni moda ne ki?
hem çok pahalı hemde artık çoğu kullanıcının evinde adsl var kimse bir cd mp3 işçin 1.750 vermez gibime geliyor
artık herkeste doldu mp3 bende track daha değerli benim için ses kaltesi bi kere yeter.
Anaa yeni bir dalga daha Track ne yaw! böle şeyleri havada bırakmayın açın biraz! gerçi ben birazdan araştırmaya başlarım ama neyse :) ama hiç değilse uzantısını yazın! googleda ilk arama sonuçları: track:13,900,000 site track & music :8,440,000 site
OHAAAAAAA!! [jwdwn] noluyoz yaa adamın cehaleti yüzüne bölede sert vurulmaz ki yaa!! [oo][oo]
Yaa bu topic çok iyi yaaa!! herkesin girip okumasını tavsiye ederim :)))[evlol][evlol][evlol][evlol][evlol][evlol][evlol][evlol][evlol][evlol][evlol][evlol][evlol][evlol]