Şimdi Ara

mp3 tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncede başlık açmıştım ama pek bişiy yazan olmamıştı yeniden başlık açayım dedim
    Sıfır mp3 çalar almayı planlıyorum limit 200 ytlye kadar biraz daha üste çıkabilirim
    Aradığım özellikler şunlar
    Fotoğraf-video göstermesi hiç önemli değil
    Boyutu ve ağırlığı o kadar önemli değil ama yinede pek ağır ve büyük olmaması iyi olur
    Radyosu olmalı
    Ses kaydının güzel olması
    Ses çıkışınında çok yüksekte dinlemem ama çok düşük bir ses gücüde olmasın yani orta halli bi ses gücü yeter
    Bu özellikli bir mp3 player arıyorum önerileriniz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    Birde Ankarada bulunabilen bir ürün olması gerek.

• i-river t-10 yada samsung t6x almanı öneririm. eğer 512 MB hafıza yeter dersen bunlar çok iyi.ikisi de kalem pille çalışıyor.ses kaliteleri çok güzel.fiyatları da çok fazla değil ikisi de 130-140ytl civarı...
  • 512 mb belki biraz az gelebilir
    bende şunları gördüm creative zen neeon ve s200 bunlar nasıldır acaba?
    Başka ürün önerilerinizde olursa çekinmeyin
  • eger biraz araştırsaydın dh de..çok rahat ihtiyacını karşılayacak bilgilere ulaşabilirdin...!
  • Artık herkes bıktı arama yap demekten Bence direk modlar ilgilensin

edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 15 Aralık 2006; 17:54:11 >
  • araştırdımda zaten ama maalsef bazı yerlerde bi üründen bahsederken diğerinde başka bi üründen söz ediliyor buda kafamı karıştırdığı için ayrıca başlık açmam gerekti mesela önceki mesajda yazdığım gibi bir neeon ve s200 ün hangisinin önerileceği ile ilgili bir başlık yoktu
    edit:neden bir kişi dedikten sonra herkes diyor ki aynı şeyleri o zaman tamam ben tepedeki yazımda saçma ben hata yaptım diyelim e böyle başlıklarda da herkes arama yazıyor eğer bunlar saçma konuysa siz neden bi kişinin dediğini neden yazıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncer82 -- 15 Aralık 2006; 18:00:40 >
  • muzio jm seriside iidir.Mesela excom_zkko arkadaşımız kullanıo hatta görüşlerinide bi topic altında yazmıştı bi araştır we oku bakalım bence güsel bi alet....
  • muzionnun ürünlerini bir kaç tanesini jm200 fs300 ve jm300 beğendim ama Ankarada elden alabileceğim bir yer bulamadım
  • bu arada forumda baktığım kadarıyla sandisk c140 ve creative zen neeonu beğendim sandisk 129 1 gblık creative 160 1 gblık yine ikisinde de radyo firmware ile açılıyor.
    Acaba bilgisi olan varsa hangisinin ses kaydı daha iyidir?
    Hangisini önerirsiniz?
    Bu arada tepede yazzdığım gibi mp3 te fotoğraf - video görmek hiç önemli değil benim için
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

edit: bu arada sandiskte Bass Boost diye bir özellik varmış bu özellik ses olarak creative fark yaratabilecek bir özellik midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncer82 -- 15 Aralık 2006; 23:12:45 >
  • Samsung YP-T8X 512 MB ( 200 ytl ) 2 gün önce METRO dan aldım fiyatı görünce şok oldum. Piyasadaki fiyatı 400 ytl civarı METRO bu tür elektronik aletlerde oldukça avantajlı fiyatlar sunuyor almadan önce buradan fiyatını araştırmakta fayda var ben artık öyle yapacağım. Özellik olarak YP-T9 ile çok büyük farkı yok. T9 ( hafiza 2GB , bluetooth, pil süresi 10 saat daha fazla tabi bunlar küçümsenecek farklılıklar değil ama fiyat karşılaştırması yaparsak T9 480 YTL.) Ses kalitesi olarak mükemmel menülere ulaşım çok iyi tasarlanmış. Oldukça ince küçük şık bir görüntüsü var. Beraberinde gelen parçalara bir ıpod sahibi iseniz bir ıpod kadar harcama yapmanız gerekebilirdi. 7 parça bileşenle geliyor kurulum cd si ve türkçe kullanım klavuzu hariç. Ayrıca her türlü usb aygıta bağlanıp istediğiniz resim film ya da mp3 leri alabiliyorsunuz. ekran kalitesi ve renkleri çok iyi 256 k lcd ekran çok canlı. DNSe şarkılara ayrı bir dinleme zevki katıyor kendi ekolayzer ayarlarınızı oluşturabiliyorsunuz. Fm radyosu 30 kanal hafızalı sormadan söyleyeyim RDS yok. Fm radyodan mp3 formatında kayıt yapabiliyorsunuz ayrıca ses kaydı elbette yapılabiliyor. Şarkı listesi oluşturmak ve şarkıları aygıta göndermek zahmetsiz. Flash bellek olarak kullanabilme imkanı da var. En güzel özelliği yazılımının güncellenebilmesi. ( yeni bir güncellemesi var ama bir de bunu nasıl yapabileceğimi söyleyen bir arkadaş olsa sevinirdim ) kulaklık olarak sennheiser CX300 kullanıyorum uyumun nasıl olduğunu sormayın tek kelime ile müzik ziyafeti çekiyorum. mpg4 olması ayrı bir özellik filmlerinizi ya da kliplerinizi svi formatına dönüştürüp oldukça küçülterek yolculuklarda bence ayrı bir eğlence imkanı tanıyor ( tabi hafıza 1 gb olsa daha iyi olurdu.) video kalitesi kendinde yüklü klibi izlediğim kadarı ile harika çok canlı ve donma yok akıcı. Ayrıca oyun yüklenebiliyor içinde kendine ait 5 oyun yüklü. Fotoğraflarınız için tam bir resim galerisi.Hem müzik dinleyin hemde aynı anda fotoğraflarınızı izleyin. Bu arada şarjı pc den değil normal şarj cihazı ile üçbuçuk saatte doluyor.ve 20 saat kullanım süresi var bu arada yazılım güncellemeleri ile ileride bu sürenin uzatılabileceğini duymuştum. Bu güncellemelerle başka özelliklerde ekleniyormuş zamanla. Daha sayamadığım bir çok özellik ne diyebilirim tavsiye ederim METRO yakınınızda ise kaçırılmayacak bir fırsat ben alanyadayım diğer METRO larda da umarım bu fırsat vardır. AŞŞAĞIDA VERDİĞİM LİNK ÜRÜNÜN PİYASA FİYATI. METRO MARKETLERDE EĞER ELLERİNDE HALA MEVCUT İSE 199 YTL.

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=1181&IID=28091

• CREATIVE S200 1 GB gold computer da 151 ytl... bu fiyata daha iyisi varsa gelsin...

kesinlikle tavsiye ederim... ankarada da araştır bulursun elbet bi yerde. ama bu fiyata sadece gold da rastladım ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.