Şimdi Ara

MP3 TEN SESİ NASIL ÇIKARIRIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MESELA Bİ ŞARKININ SÖZLERİNİ ÇIKARIP MÜZİĞİNİ ALMAK İSTİYORUM... ÖYLE Bİ PROGRAM VAR MI?

• Vritual Dj adlı programla yapabilirsin.
  • Ben bu konuyla alakalı epey uğraş verdim ve bunun için gerekli programların çok pahalı olduğunu öğrendim virtural dj adlı program yeni müzik yapmakta çok iyi yalnız sesi müzikten ayırmayı başaramadım.sese efek eklemektede çok iyi.buna benzeyen programlarla alakalı bir kaç müzik stüdyosuna gittim bana programın fiyatını söylediklerinde koşar adım kaçtım.sonrada bu sevdadan vazgeçtim.eğer yardımcı olcak arkadaşlar varsa bende ilgileniyorum
  • vocal remover diye google da aratırsanız işe yarar birşeyler çıkabiliyordu bir zamanlar.

Direk program ismi verebilirim bir de:Mp3 doctor programını yukleyip parçaya efekt verme ile ilgili kıısmda psycho efektini secin ve parçayı farklı kaydet [save as] secenegi ile kaydedin, vokal sesinin bayagı kısıldıgını hatta kimi yerlerde neredeyse yokoldugunu göreceksiniz/duyacaksınız
  • Acoustica-Mixcraft
    Adlı bir programdan bahsedildi daha önce forumda, ama insan sesini %100 ayıran bir program yok sanırım.
  • ben ulead kullnanıyorum.tek dez avantajı mp3 olarak kayıt yapamıyor
  • ben goldwave öneririm hem bedava hemde gerçekten başarılı sonuçlar aldım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar her müzikteki sesleri ayıramaya bilirsiniz. çünkü o programlar belirli frekansları ayırır ve buda her şarkıda sonuç vermeye bilir. Örneğin Sagopa Kajmer'in bir şarkısını ayırmaya çalıştığınızda Yunus abinin sesi bass frekansına çok yakın oluğundan ayırmayı beceremiyoruz sadece şarkıdaki tiz efektler yok oluyor. Yani bu tür freeware programlarla olacak bir iş değil. Onun yerine siz o şarkının instrumental'ini bulun daha zahmetsiz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xonar -- 23 Nisan 2007; 22:52:52 >
  • Henüz her mp3 ten sözü atırabilecek bir program üretilmedi..Üretilemeyebilir de
  • zaten yapılan işlem de tamamen vokal frekanslarını yok etmek tabi bu arada şarkıda vokalle aynı frekansta olan herşey de onunla birlikte gidiyor ben bir sürü denedim genelde vokal gitse bile şarkı biraz bozuluyor ses kalitesi olarsak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.