Şimdi Ara

mp3'ü WAW'a çevirme ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mp3ü wav uzantılı hale nasıl dönüştürebilirim , detaylı şekilde açıklarsanız sevinirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnie -- 4 Mart 2005, 16:58:38 >

• önce dosyayı çevirmek için ib program indiricen inndir.com da bulabilirsin ben sound forge kullanıyom ondan sonra istediğin şarkıyı istediğin uzantıya çevir ama program şart ya da istrersen dosyanın uzantısını deiştir bilgisayarıma gir ordan araçlar klasör seçenekleri görünüm dosya uzantılarını göster de tamama bas sonra da değiştirmek istediğin mp3 ün üstüne gel tek tıkla F2 tuşuna bas sonundaki mp3 yazan yere noktadan sonraki yere wav yaz değişsin ok
  • En iyisi MUSICMATCH_JUKEBOX (kurduktan sonra menülerden birinde "convert" var çeşitli ses formatlarını birbirine dönüştüryo. Bulamazsan Winamp ta bu işi yapıyo. Sağ tuş menüsünden Options/preferences/plug ins/output/Nulsoft Disk Writer i şeç parçayı seçtiğin yere wav olarak atacaktır. işin bitince ayarları normale getirmeyi unutma. çaldığı herşeyi wava çevirmesin.
  • Linux kullanıyorsan, terminal penceresinden aşağıdaki komutu vermen kafi olur.

$ lame -h input.mp3 output.wav

Linux dışında bir işletim sistemi kullanıyorsan, lame'nin, kullandığın işletim sistemi portunu bulabilirsin.
  • teşekkürler arkadaşlar
  • teşekkürler demişsin ama hemen sana çok güzel ve KOLAAAY bir ipucu: bunu bazıları bilmez

winampta mp3ü çalmadan önce ctrl+p yapıyorsun
    gelen pencereden output seçeneğine geliyorsun (şarkı durmuş olacak ve tekrar çalma özelliğini kapat)
    sonra output penceresinden nullsoft discwriter plugine çift tıklayıp wav dosyalarını nereye kaydedeceğini seçeceskin. ondan sonra herşeyi tamam deyip kapatacaksın wav yapmak istediğin mp3ü dinleyeceksin. normalden hızlı çalar,ki sen duymazsın sesi. tekrar çalma özelliğini kapattıysan şarkı bitince çevirme de biter, yoksa sonsuz kadar wav yapar :-)

işin bittiken sonra da aynı output penceresine gelip nullsoft waveout plugini seçmeyi unutmuyorsun yoksa bütün mp3ler wav olur :-)) saygılar
  • Ayrıcahttp://audacity.sourceforge.net sitesinde güzel bir program var tavsiye ederim.
  • ben bir kere denedim 3mb lık dosya 34mb oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.