Bildirim
mp3 uzantılı müziği amv ye nasıl cevirebilirim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mp3 uzantılı müzik dosyasını bir video dosyasına çevirmeye çalışmaktaki amaç nedir? -
Bir amaç varki böyle birşeyi nasıl yapabileceğimi rica ettim..
Amaç :Mp4 playerlarda mp3 şarkıyı amv ye çevirerek dinlemek..Topic i actıgımda bir çalışma yapıyordum ve amv ye çevirmek mantıklı geldi ancak nasıl yapabileceğimi bilmiyordum ve DH ye bir topic acayımda arkadaslar yardımcı olurlar dedim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marqsavas -- 20 Ocak 2007; 11:24:32 > -
arkadaşım tekrar söylüyorum, amv bir video formatıdır.. amacın daha kaliteli müzik dinlemekse veya daha az yer kaplayan parçalar elde etmekse yanlış yoldasın.. -
Amv nin bir video formatı oldugunuz biliyorum , ya dediğim gibi zaten topic i acıtıgım zaman mantıklı geldi sonrada yanlış oldugunu anladım..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X