Şimdi Ara

mp3 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mp3 Player alıcaktım Ama 2 sinden Birini Alıcam Hangisini Almalıyım Arkadaşlar ?

Creative Zen MX 8GB FM Radyo SD Kart Girişli MP3/MP4 Player

mp3 Yardım
     mp3 Yardım

Creative

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sony NWZ-E454/R 2" LCD Fm Radyolu 8 GB Dijital Mp3/Mp4 Player

mp3 Yardım

mp3 Yardım

Sony
    İlk Tercihim Creative ama Anlayan ve Kullanan Arkaşlar Yardımcı Olabilirmisiniz ?

• Yeni E serisi, ses kalitesi vasat olan bir evvel ki E serisini aratır nitelikte.. Ayrıca ses çıkışı daha da azalmış gibi..
    Creative zen mx serisinin video kalitesi fena değil ama ses kalitesini ben pek beğenmiyorum.
    Daha doğrusu eqolayzır ayarları pek hasses değil ve istediğim ses tonlamasını alamıyorum; ne kadar ayarlarsan ayarla, hafif bir boğukluk var ses tonunda..
    Video seyretmek önemli değilse, ses kalitesi ve f/p olarak; Sansa clip..
    Video seyretmek için düşünüyorsan; pil ömrü uzunluğu ile ve video kalitesi ile ön plana çıkan Cowon serilerine bakmalısın..
    Ses kalitesi daha önemli ve illa video da seyredeceğim diyorsan; meizu m6 tavsiye ederim.. 10 band hassas ekolayzır ve bas - tiz seviye kontrolü vardır..
    Bu player 2 sene öncesinin modeli ve wolfson audio chiplidir.. yanlız video kalitesi çok iyi değildir.. Nokia N73 - 79 telefonların divx player kalitesinde avi oynatır..
    Sanırım meizu m6'yı şu an sadece hepsiburada da 4 ve 8 gb'lığını satıyorlardı.. Orada ki 80 kullanıcı yorumunu da okumanı öneririm..
    Sansa clip'te Türkiye de şu an garantili olarak satılmıyor.. gittigidiyor da var ama biraz pahalli satıyorlar.. Yurtdışından satın alabilirsin veya uğraşmak istemiyorsan; forumda ibraxi nickli arkadaştan uygun fiyata satın alabilirsin..

• Tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.