Şimdi Ara

MP4 player ALMAK istiyorum YARDIM EDİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben çok sık yolculuk yapıyorum basketbol maçlarına gidiyorum ve film izlemeyi çok seviyorum tam bir aydır araştırıyorum tam buldum derken hop almayın çöküyo patlıyo açılmıyo donuyo formatını çalıştırmıyo garantisi yok gibi bir sürü olay çıkıyor karşıma ve kıllanıyorum sizden tek isteğim adam gibi bir mp4 player tavsiye etmeniz bana.. yardım ederseniz sevinirim(çin malı asla almam)

• Cok fılm ızlıyorum demıssın sana en ıyı PMP uyar. Bu yonde tavsıyem Cowon A2 olur. Muzık zevkı ıcınde fılm ıcınde mukemmel bır urun.
  • ipod video al bence...tum ihtiyaclarına cevap verecektır..
  • Eger fılm oncelıklıysekesınlıkle cowon a2 bak. Ipod ve dıgerlerınde fılm ızleyemessın. Ipod vıdeo oynatma suresı cok kısa. Dıger yazılanlarında ekranı kucuk tabı butcem cok yok dıyorsan o ayrı.
  • bu makinelerde sorunsuzca mp4 izleyebilirmiyim mesela elimde bir 250mb büyüklüğünde bir filmim var onu sorunsuz izlermiyim veya convert yapıp izlesemde olur o sorun yaratırmı
    quote:

Orjinalden alıntı: butterflyT

Creative Muvo Vidz 512 MB MP4 -170 ytl civarı
    Muzio FS300 - 205 ytl civarı
    Sandisk Sansa MX4 e250 - 250 ytl civarında
    CreaA9+ - 320 ytl civarında
    Samsung YP-T9Z - 370 civarı

Tavsiyem Crea A9+ ... Eğer garanti sorun değil dersen Doğubanktan belki Cowon bulabilirsin. Yada yurtdışından da şipariş verebilirsin. iAudio U3 1 GB 170-210 ytl arasında. Normal satış fiyatı 359 ytl.
  • Hayır yaratmaz sorunsuz izlersin. Tabi cihazın sorunlu değilse.
    Fiyat performans açısından Crea A9+ iyi bir cihaz. Videolu incelemesini buradan izleyebilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_11048083/tm.htm
    En önemli özelliklerinden bir SD kart ile hafızası artıyor. 2-3 tane 1 GBlık SD kart al istediğin kadar film at izle. Dahili hafızası 1 GB.

Bu forum okuyucularının yorumu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_10132288/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterflyT -- 14 Ocak 2007; 2:37:46 >
  • teşekkür ederim ilgilendiğin için olumsuz bir cevap çıkmazsa crea A9+ yeni makinem olacak galiba eline sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya video yu izledim ama örnek video da yine film yok başka bieşey var hep ondan kıllanıyorum ne zaman bir mp4 playeri incelesem hep demo var örnek film yok bide A9+ yorumlarında film izleyemediğini söyleyen ve yazılım cd sile film çeviremediğini söyliyen arkadaşlar varmış neden acaba böyle bir sorun yaşıyorlar ve son sorum makineyi birebir görebileceğim mağazalar var mı türkiyenin neresi olursa fark etmez görme şansım olur...
  • Tanıtım videosunda haber editörü Crea A9+'da eski bir haberinin örnek videosunu oynatıyor. Önemli olan o videonun akıcılığıdır. Senin için de önemli olan bu. Onun ötesindeki video ister 5 dakikalık bir klip olsun ister 1.5 saatlik bir film fark etmez. Yapman gerken (mümkünse o cihaz için tavsiye edilen programla) bir çeviri programla cihazın boyutlarına uygun olarak desteklediği formatta videoları tekrardan kodlamak olacak. Altyazı olayını sorarsan sanırım esktradan altyazı ekleme desteği veren mp4 yok. Varsa sanırım baya pahalıdır. Altyazı olayını şöyle aşabilirsin. Elindeki filme altyazıyı önceden gömeceksin. Ardından yeni elde ettiğin videoyu istenen boyutlara düşüreceksin.

Sana sadece şunu söyliyeyim bir mp4 ile bir film oynatabiliyorsan herfilmi izlersin o cihazda. Yeterki doğru programla çeviri yap. SX1 avi formatını destekliyordu. Elimdeki bir klibi ona uygun boyutlarda çevirip attım ama klibi acamadım. Üstelik yine avi olmasına rağmen. Başka çevirici kullandım bu sefer de takılmalar oldu. Sonra SX1e uygun programı buldum ve bingo takıldam iyi bir kalitede klip izleyebiliyordum. Artık ister klip izle ister film. Kişiler birşeyi yapamayınca çabuk soğuyorlar ya da elindeki cihazın bozuk olduğunu zannediyorlar. Hoş olabilir de ancak çoğu durumda bilgisizlikten ve acelecilikten kaynaklanıyor.

Gold'da Crea satıyorlardı sanırım. Ama deneme imkanı verirlermi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterflyT -- 14 Ocak 2007; 3:18:51 >

• ıpod mı alıcaksan en asagı 2yada5 gb en asagı alman gerekır ama fıyat bıraz tuzludur yanı begenıceksın sen modelını yasaydın olurdu modelını yazarsan bı yol gosterırız ne kadar fıyat aralıgı olucak ?
  • Dostum senin için önemli olan video ise eğer kesinlikle PMP al bana kalırsa. Forumda 600 TL ye 30GB Cowon A2 satan arkadaşlar var. Ya da Iriver PMP getirebilirsin eğer NBA maçlarınada gidiyorsan
  • Bu arada Creative ya da Zune media playerlarda iyi bir seçim olabilir. Zune microsoftun bir ürünü ve wifi desteği var, hakkında çok detaylı bilgim yok ama bakmadan karar verme bence...
  • çin malı almam diyorsun ipod almak istiyorum diyorsun... :)

apple ipodları çinde üretiliyor... dünya üzerinde üretilen çoğu elektronik eşya çinde üretilir... önemli olan çin malı olması değil burada... kaliteli bir fabrika olup olmaması... mesela playstation 3 bile çinde üretiliyor... ama kaliteli... bilmem anlatabildim mi...
  • sen bana kızıcan ama son soru inan aklımdaki tüm sorulara zaten yanıt vermişsin doğru programı bulma olayına takıldımda o doğru program kutu içinden çıkan program değilmi yani açayım soruyu kutu içinden çıkanla klipleri filmleri makinenin istediği formata çeviremiyormuyum yani teşekkür ederim şimdiden
    quote:

Tanıtım videosunda haber editörü Crea A9+'da eski bir haberinin örnek videosunu oynatıyor. Önemli olan o videonun akıcılığıdır. Senin için de önemli olan bu. Onun ötesindeki video ister 5 dakikalık bir klip olsun ister 1.5 saatlik bir film fark etmez. Yapman gerken (mümkünse o cihaz için tavsiye edilen programla) bir çeviri programla cihazın boyutlarına uygun olarak desteklediği formatta videoları tekrardan kodlamak olacak. Altyazı olayını sorarsan sanırım esktradan altyazı ekleme desteği veren mp4 yok. Varsa sanırım baya pahalıdır. Altyazı olayını şöyle aşabilirsin. Elindeki filme altyazıyı önceden gömeceksin. Ardından yeni elde ettiğin videoyu istenen boyutlara düşüreceksin.

Sana sadece şunu söyliyeyim bir mp4 ile bir film oynatabiliyorsan herfilmi izlersin o cihazda. Yeterki doğru programla çeviri yap. SX1 avi formatını destekliyordu. Elimdeki bir klibi ona uygun boyutlarda çevirip attım ama klibi acamadım. Üstelik yine avi olmasına rağmen. Başka çevirici kullandım bu sefer de takılmalar oldu. Sonra SX1e uygun programı buldum ve bingo takıldam iyi bir kalitede klip izleyebiliyordum. Artık ister klip izle ister film. Kişiler birşeyi yapamayınca çabuk soğuyorlar ya da elindeki cihazın bozuk olduğunu zannediyorlar. Hoş olabilir de ancak çoğu durumda bilgisizlikten ve acelecilikten kaynaklanıyor.

Gold'da Crea satıyorlardı sanırım. Ama deneme imkanı verirlermi bilmiyorum.

• Ben Crea kullanmadım. Sadece teknolojik ürünlerle ilgili genel bilgilerim ve deneyimlerimle yazıyorum bu cevapları.

Crea AVI, WMV, DAT, ASF, ve MPEG gibi video formatlarını destekliyormuş. Şimdi ben sana söyliyeyim bir sürü avi var. Farklı bitratelerde ve farklı olarak kodlanmış şekilde. Mübağla yaparsam sana sonsuz çeşit avi film sunabilirim. Sonra dersinki bu birini gösteriyor birini göstermiyor. O yüzden sadece cihazına uygun şekilde çevirmen gerek. Avi'nin sadece boyutları önemli değil divx mi xvid başka birşey mi sonra hangi bitrate ile hangi kuantalama ile örneklenecek. Bir sürü şeyi var. Birisi uymasın anladığım kadarıyla Crea'nın sekronizasyon programı olan Transcoder yanlış çevrilmiş avi formatını kafadan tanımıyor. O yüzden herşeyine dikkat ederecek çevirme yapacaksın. Bir kere de öğrendin mi zaten zorlanmazsın. Her filmini ya da klibini ona göre çevirirsin.

Ben SX1 SmartMovie diye bir avi oynatıcı programı kurmuştum. Kendi converter olduğunu bilmiyordum. Kafama göre bir converter programı kullandım olmadı. Oysa içindeki demo videolar oynuyordu. Meğersem SmartMovie Converter varmış. Onunla elimdeki hangi dosya olursa olsun avi formatında kayıt ettim SX1 hepsini çatır çatır açıp oynattı.

http://sb.interidea.co.kr/eng/sub/community/storm_free_view.asp?idx=42&sch=&key=&id=eng_board&page=
    Try to use Total Video Converter 3.02 with divx avi high quality set the curent bitrate and audio rate also you must set the correct frame per second rate. if you have any questions just ask on f.b.i.2.@email.cz

Benim dediğimden farklı birşey demiyor zaten adam da...

Crea konusunda svideoz takma isimli arkadaş çok deneyimli gibi geldi bana. Onunla irtibata geçebilirsin.

• creative vision M 30 GB yi tavsiye ederim bende uzun donemden beri arastırıyorum ZV:M Alıcam
  • çok saol ilgilendiğin için
    quote:

Ben Crea kullanmadım. Sadece teknolojik ürünlerle ilgili genel bilgilerim ve deneyimlerimle yazıyorum bu cevapları.

Crea AVI, WMV, DAT, ASF, ve MPEG gibi video formatlarını destekliyormuş. Şimdi ben sana söyliyeyim bir sürü avi var. Farklı bitratelerde ve farklı olarak kodlanmış şekilde. Mübağla yaparsam sana sonsuz çeşit avi film sunabilirim. Sonra dersinki bu birini gösteriyor birini göstermiyor. O yüzden sadece cihazına uygun şekilde çevirmen gerek. Avi'nin sadece boyutları önemli değil divx mi xvid başka birşey mi sonra hangi bitrate ile hangi kuantalama ile örneklenecek. Bir sürü şeyi var. Birisi uymasın anladığım kadarıyla Crea'nın sekronizasyon programı olan Transcoder yanlış çevrilmiş avi formatını kafadan tanımıyor. O yüzden herşeyine dikkat ederecek çevirme yapacaksın. Bir kere de öğrendin mi zaten zorlanmazsın. Her filmini ya da klibini ona göre çevirirsin.

Ben SX1 SmartMovie diye bir avi oynatıcı programı kurmuştum. Kendi converter olduğunu bilmiyordum. Kafama göre bir converter programı kullandım olmadı. Oysa içindeki demo videolar oynuyordu. Meğersem SmartMovie Converter varmış. Onunla elimdeki hangi dosya olursa olsun avi formatında kayıt ettim SX1 hepsini çatır çatır açıp oynattı.

http://sb.interidea.co.kr/eng/sub/community/storm_free_view.asp?idx=42&sch=&key=&id=eng_board&page=
    Try to use Total Video Converter 3.02 with divx avi high quality set the curent bitrate and audio rate also you must set the correct frame per second rate. if you have any questions just ask on f.b.i.2.@email.cz

Benim dediğimden farklı birşey demiyor zaten adam da...

Crea konusunda svideoz takma isimli arkadaş çok deneyimli gibi geldi bana. Onunla irtibata geçebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.