Bildirim
Mp4 player formattan uçtu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
e format atarsan tabiki silinecek ne bekliyordun ki? -
olum bana alternatif sunma tamam mı? ben sana bir istekde bulunmuşum sen de cevap varsa gönder yoksa çok konuşma -
cihazla verilen cd de yedekleri vardır eğer cd yoksa cihazın markasını modelini yaz yardım edelim -
yav kardeş cd vermişler ama cd de amv tool player var amv formatına çeviriyorsunya o program bu cihazın modeli hani şu piyasada konuşulan modeller varya dandik olanları dandik mandik ama iyi bir şey yinede çok kulanışlı işimi görüyor. şimdi cihazın markası SONY MP3/MP4 PLAYER SC85025B ACT_V3.2.16 yardım edersen sevinirim kenidne iyi bak -
firmware i yeniden yükliyiceksin. onudawww.s1mp3.org da bulabilirsin. -
kardeş onu ben orada nasıl olduğunu anlamadım sana yazmadan önce buldumda o siteyi firmware yazılımı bulamadım bulduğumda tahmin olarak buldum nasıl yüklendiğini bulamadım bi zahmet hem firmvareyi birde neyle yükleyecez anlatsan allah rızası için -
Firmware ile alakası yok format atmakla firmware silinmez. sorun cihazın belleğindeki bazı önemli bir kaç dosyanında formatla beraber silinmesi aynı cihazı kullanan bir arkadaştan bu dosyaları isteyebilirsin. -
o dosyaları kimden bulabilirim peki bir de benim cihaz normalde 512 mb ama 487 mb var toplam onu format attığımda 470 mb 17 mb ayrı oluştu al bide burdan yak onu nasıl yapacaz adam akıllı birisi bulsun şunun çaresini allah rızası için kafayı yicem ne olur...........
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- empedans nedir kulaklık
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- kulaklığın sesi azaldı
- blaupunkt kulaklık bim
- airpods pro sıfırlama
- realme buds air 6 pro
- qcy melobuds pro
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X