Şimdi Ara

Mp4 yardımı istiyorum arkadaşlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben forumda gördüğüm WinAVI mp4 converter ile divx filmlerimden birini mp4 e çevirdim telefonumada attım fakat sadece ses var görüntü gelmiyor (Telefonum W800i) bu konuda ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

• www.vapulus.com/w900i/

Ana topiğe de yazdım bu siteyi, uygularsan çalışcağını umuyorum gayet detaylı anlatılmış.
  • bende w800i de mp4 oynatamadım!!imkan yok mu acep!!
  • dönüştürürken sesi telefona uygun formatta çevirmez isen
    ses çıkmaz,görüntü olur,diğer türlü de tam tersi..ben uygun
    ayarları ekliyorum,bu ayarlarda çevrilen videolar hem w550i de
    hem w800ide tamamen sorunsuz olarak kullanılmıştır..
    bknz;
     Mp4 yardımı istiyorum arkadaşlar...

bu ayarları imtoo da uygulamanız gerekiyor..eğer yoksa programı da ekledim rapidshare'a
    buyrun;
    http://rapid-share.de/files/11755722/hunter91.rar.html
    rapid ile share arasındaki -'yi kaldırmanız gerekiyor..
    içinde mpeg encoder olarak geçiyor setup dosyası..
    kolay gelsin..ayrıca bir klip ortalama 5-6 mb oluyor ve ses mp3 kalitesinde,görüntü ise çok net oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoBrA_82 -- 18 Şubat 2006 20:21:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Djmedksk

Arkadaşlar ben forumda gördüğüm WinAVI mp4 converter ile divx filmlerimden birini mp4 e çevirdim telefonumada attım fakat sadece ses var görüntü gelmiyor (Telefonum W800i) bu konuda ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

Win Avi mp4 Converter AYARLARI:

k750-w800 topiği Pininfarina arkadaşa ayarlar ve program için teşekkür ediyorum...

Programi açinca "mp4" u seçiyor, dosyanın yerini gosteriyoruz.. advanced'dan "picture size'i "176* 144" yapiyor (ki buna özellikle dikkat ediyoruz), video sample rate'i "15" yaparak alta geciyoruz.. "video bitrate" orani 160000 ile 170000 arasinda bir rakam yeterli.. (bu deger video kalitesini direkT olarak etkileyen önemli bir unsur.. fazla abartilirsa K750 ve w800'ün işlemcisini kasarak videoda takilmalara, ses ve goruntude senkron hatalarina neden olur.. ortalama 160000 ile 165000 arasi bir deger yeterli kaliteyi sunuyor ama "bana bu yetmez, ben daha fazlasini isterim" diyen arkadaslar deneme- yanilma yontemi ile video'da takilmalar oluncaya degin bu rakami yukseltebilirler ama max.190000'i gecmemenizi tawsiye ederim) "Audio sample rate" ve "audio bitrate" degerleri ise aynı, 16000 yapiyoruz.. ustteki "encode" sekmesinden "source aspect ratio"yu AUTO" yaparak sayfayi ok'liyoruz.. Son olarak karsimiza cikan sayfada ok'e basiyor ve birkac dk sonra videonuz emrinize amade oluyor.. İyi seyirler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.